اکانت رسمی پارس آنلاین در کلوب:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای اعتراض به سرویسها یا انتقاد و پیشنهاد به اکانت بالا که توسط شرکت پارسآنلاین ساخته شده مراجعه کنید.
Printable View
اکانت رسمی پارس آنلاین در کلوب:
برای اعتراض به سرویسها یا انتقاد و پیشنهاد به اکانت بالا که توسط شرکت پارسآنلاین ساخته شده مراجعه کنید.
به درد عمشون می خوره من همین یک کامنت گذاشتم پاکش کردن فقط می تونی لایک کنی هر چی دیگه بنویسی پاک می کنن متوهم ها :)نقل قول:
من از قبل از ظهر تا همین الان قطع بودم.
شیراز هم هستم
به پشتیبانی هم که زنگ میزدم کسی بر نمیداشت و بعد از 5 دقیقه و نیم اتوماتیک میگفت در حال حاضر قادر به پاسخگویی نیستیم و تلفن قطع می شد!!!
ماشالله پشتیبانی کارآمد!!!نقل قول:
من الان خیلی وقته از پارس آنلاین سرویس دارم. سرویس 2 مگ دارم که تا مدتی روی 9 مگ واسم بسته بود ولی من خطم نمی کشید و مدام DC می شدم(هر 10-15 دقیقه یکبار) حالا از 2 روز پیش برام گذاشت روی 4 مگ خط رو و مشکلم برطرف شده بود و مثلا دیروز اصلا یکبار هم چراغ ADSL مودم خاموش نشد. توی تنظیمات مودم هم که رفتم دیروز SNRام(Downstream) از 6 رفته بود روی 10 و Max Rateام هم 7000 بود ولی خیلی جالبه از امروز دوباره اینترنتم قاطی کرده، SNR دوباره اومده روی 6 و Max Rateام هم اومده روی 5200! دوباره هر 10-15 دقیقه هم DC میشم.
یه مشکل دیگم هم اینه که وقتی DC میشم گاهی اوقات دیگه چراغ Internet مودم روشن نمیشه اصلا و باید مودم رو رستارت کنم، الان متوجه نمیشم که اشکال از مودمه یا خط یا پارس آنلاین! چون توی منطقه ای که ما زندگی می کنیم 2 شب پیش رفتیم خونه یکی از همسایه ها و اونم که از جای دیگه اینترنت داشت این مشکل براش پیش اومده بود و هر 10-15 دقیقه مودمش DC می شد.
اگه کسی اطلاعی چیزی داره لطفا کمک کنه.
نقل قول:آره مال منم که تهران هستم قطع بود.نقل قول:
وب گردی به پینگ چه کار داره آخه؟ تاثیر پینگ توی وبگردی نزدیک به صفرهنقل قول:
اگه گفتبین علت این قطعیا چیه!
خیلی سادست مردم خود به خود برن انصرراف بدن!:n08:
آقا این پارس آنلاین چرا اینجوریه از صبح قطعه ! الان وصل شده خفن !!!!!!!!!!!!! من 128 نامحدود هستم تازه 10 گیگم تموم شده بعد از اینکه وصل شد این از تست : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الان با 1 مگ دانلود میکنم
احتمالاً سیستمشون قاطی کرده.... ببندش به دانلود.... تا میتونی دانلود کننقل قول:
مال منم 10 مگ مونده بود ولی از وقتی وصل شده 50مگ مصرف کردم هنوز قطع نشده:n04::n02:
الانم گذاشتم دانلود میکنه با سرعت 455 کیلو :n20:
در ضمن نمی تونم برم توو حساب کاربری پیغام خطا میده
عاغا یه وقت مودم رو ریسیت نکنی ! من که اینقدر زدم رو دانلود، دانلود منیجر هنگ کرده !نقل قول:
بعد از 4 ساعت قطعی واسه من وصل شد ...
نه واسه من 4 ساعت نبود. در ظمن از همین الان هم اینترنت پر سرعت وصل شده !
منم مشکلم حل شد نمی دونم اصلا دلیلش چی بود!
در ضمن من هنوز دانلود رایگان شبانم خوبه، با اینکه سرعتم رو روی 4 مگ بسته شبی حداقل 4-5 گیگ دانلود می کنم.
نتشون واقعا هیچ چیز خوبی نداره.دانلود انیمه که با بدبختی هست.انلاین بازی کردن هم که یک رویا شده .توی بازی پلیر ها رو می بینی غیب میشن و بعد یک جای دیگه از منطقه هستند.پینگ هم که نوسان داره و تایم اوت هم که مثل شرکت مخابرات شده و فراوانی تایم اوت هست . واقعا نمیدونم چی بگم !! نمیدونم از این شرکت کجا میتونم برم !!
واسه من همین الانم قطعه !!
Sent from my iPhone using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه منم قطع بود همین الان وصل شده
توی اون لینکی که دوستمون داده گفته شده
والا واسه ما که صبح قطع بود بعد از ظهر هم حدودای ساعت 3 قطع بود تا همین الاننقل قول:
ضمن عرض پوزش از اختلال پیش آمده اخیر (ساعت 12:10 ظهر الی 13:30 روز پنج شنبه مورخ 1393/01/21) در ارایه سرویس اینترنت پرسرعت برای برخی از کاربران، شرکت پارس آنلاین برای جلب رضایت شما عزیزان یک روز اینترنت پرسرعت به صورت رایگان در نظر گرفته است که از روز شنبه مورخ 1393/01/23 برروی کلیه حساب های کاربری اعمال خواهد گردید.
ولی یک روز اینترنت رایگان حال میده:n19:
خب سرعت دوباره به حالت عادی برگشتنقل قول:
من تو چند ساعت بستم به دانلود و تقریبا 4 گیگ استفاده کردم با سرعت دانلود 450
چقدر خوشحال شدیم گفتیم باگی چیزی لابد پیدا شده
اون یه روز برا نامحدودا خیلی خوبه... چون ماهها الان 31 روزه هستش در نتیجه توی اون یک روز بدون محدودیت میشه دانلود کرد... من خودم توی یه روز عیدی 11 گیگ دانلود کردم. البته از قبل اگه خودم رو آماده کرده بودم می تونستم بیشتر دانلود کنم... :n09:نقل قول:
معلوم بود یه مشکل موقتیه.... من که دیگه از باگ ناامید شدم :n03:نقل قول:
======================
پ.ن: آدم این همه پول میده ولی باز باید مثل بدبختا منتظر باشه یه راهی پیدا بشه یه ساعت مثل آدم از اینترنت استفاده کنه:n15:
عاغا سرهت بازم رفت رو 25 ! خدا کنه شنبه دوباره بره بالا. مثله اسب می چاپونم. behzadeebehzadee شما از کی سرعتت بالا بود ؟ منم که تو این 2 3 ساعت 4 و نیم گیگ دانلود کردم ولی با اسپید 1 مگ! ( اقا ادیتور سایت چرا واسم بالا نمیاد ؟ )
دوباره قطعی اومده. هر 5 دقیقه یه بار قطع میشه.
سلام برای من از قبل 7 روز داده بود امروزم 1 روز داد شده 8روز میتونم از این باگی که گفتی استفاده کنم؟:n02:128نامحدودمنقل قول:
اون یه روز برا نامحدودا خیلی خوبه... چون ماهها الان 31 روزه هستش در نتیجه توی اون یک روز بدون محدودیت میشه دانلود کرد... من خودم توی یه روز عیدی 11 گیگ دانلود کردم. البته از قبل اگه خودم رو آماده کرده بودم می تونستم بیشتر دانلود کنم...
فکر کنم طرف های 2 بودش که یه دفعه سرعت کشید بالانقل قول:
سه چهار تا فیلم ریختم
این تست الان : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منم کلی فیلم دانلود کردم.نقل قول:
پارس انلاین امروز واسه خیلی ها قطع شده بود. من که نفهمیدم داستانش چیه !!!
سلام برای من از قبل 7 روز داده بود امروزم 1 روز داد شده 8روز میتونم از این باگی که گفتی استفاده کنم؟:n02:128نامحدودمنقل قول:
اون یه روز برا نامحدودا خیلی خوبه... چون ماهها الان 31 روزه هستش در نتیجه توی اون یک روز بدون محدودیت میشه دانلود کرد... من خودم توی یه روز عیدی 11 گیگ دانلود کردم. البته از قبل اگه خودم رو آماده کرده بودم می تونستم بیشتر دانلود کنم...
ببین منم مطمئن نیستم ولی حدس میزنم اینجوری بشه:نقل قول:
سیستم اینا هر 31 روز با توجه به روز اول قرارداد رست میشه... پس 2-3 روز اولش رو به خاطر 29 روزه بودن اسفند محدودی... بعد توی روزای باقی مونده روش محدودیت یک ماه عیناً برات اعمال میشه... یعنی سرعتت باز میشه ولی بعد 10 گیگ میشه 60 کیلو و بعد 5 گیگ حسابی محدود میشی (اون 4 روز مثل یک ماه میشه برات)... در واقع احتمالاً اگه اینجوری جایزه هات یه جا جمع نشده بودن به نفعت بود....
در هر صورت برای دانلود حجیم توی اون چند روز آماده باش!!!!
برا منم تند تند قطع میشه !نقل قول:
گند زدن به خدا
بچه ها منظورتون از این که قطع میشه چراغ ADSL مودم هست یا چراغ Internet?
کسی چیزی در مورد مشکل من نمی دونه؟ نکنه مربوط به همین قطعی ها هست؟ اگه اینطوره پس چرا SNRام انقدر پایین اومد یهو؟ ربطی داره به این قضیه؟
کلا همینطوری هست.ساعت 12:30 تا 1 هم قطع بود
خیلی اوقات چراع dsl خاموش و روشن میشه . خیلی اوقات هم قطع میشه بدون خاموش شدن. من توی عمرم هرگز این رفتار عجیب و غریب رو از یک آی اس پی ندیده بودم. الان گاهی اوقات قطع میشه بدون اینکه چراغ dsl خاموش بشه. بعدش وقتی از توی ویندوز troubleshoot میکنم درست میشه. فکر کنم وقتی troubleshoot میکنم dns رو عوض میکنه و مینویسه شما قابلیت اتصال به اینترنت رو دارید. مطمئنم مشکل از طرف من نیست. ولی خیلی عجیبه برام . من تا حالا اینجوریشو ندیده بودم :sq_6:نقل قول:
دیشب تو 20 : 30 گفت این شرکت های ارائه دهنده اینترنت پرسرعت قیمت واقعی رو 25 برابر میکنند و به مردم اینترنت میفروشن !!!!!!!!!!!! 25 برابر قیمت واقعی .........لعنت بر ......:n27:
منم وقتی Local Area Connection رو disable میکنم دوباره وصل میکنم زود وصل میشه اینترنت دوباره !
خیلی عجیبه تا حالا این جوری نشده بود !
نقل قول:
از وارد کننده پهنای باند تا آی اس پی قیمت 25 برابر میشه. من قبلا حساب کرده بودم قیمتها یه چیزی بین 6 تا 10 برابر قیمت منطقه هستش . الان امارات یه خط 8 مگ وایرلس ماهی 262 درهم هستش. یعنی یه چیزی حدود 222000 تومان. حالا اگه اگه 1 مگ رو بخوایم حساب کنیم میشه 27750 تومان. الان 1 مگ پارس آنلاین 236520 تومان هستش. یعنی 8.5 برابر . تازه این آی اس پی که گفتم توی اماراته وایرلسه. اینجا وایرلس 1 مگ نامحدود نداریم اصلا !!!
نقل قول:
دقیقا. برای منم همینطوریه. منم تا حالا همچین چیزی ندیده بودم والا . اصلا احساس میکنم همه چیز یه جوری شده . :n13:
مرکز پژوهش های مجلس این گزارش رو مطرح کرده که 25 برابر قیمت اینترنت به مشتری نهایی می رسه.
اصل سود رو شرکت زیر ساخت ومخابرات که وارد کننده پهنای باند هستن میبرن شما واقعا فکر میکنی اینا میذارن isp از خودشون بیشتر سود بخوره:n24:نقل قول:
20:30 هم مشخصه که isp رو مقصر میدونه مگه جرات داره در مورد زیرساخت حرفی بزنه
البته یه چیز دیگه هم هست این فیلترینگ هم واسشون هزینه بر هست چون نرم افزارها وابزارهای فیلترینگ واسشون هزینه داره واین هزینه ها رو از کابرا دریافت میکنن یعنی یه جورایی شما پول فیلتر شدن سایتها رو هم میدی ولی از اون سمت تلاش میکنی که فیلتر رو دور بزنی:n08:
نقل قول:جالبیش این بود که به محض لینکه قطع میشد،وقتی میخواستی زنگ بزنی پشتیبانی(82200)،میگفت شماره مشترک موردنظر تا اطلاع ثانوی قطع میباشد!!!!!نقل قول:
من زنگ زدم رفته بود روی فکس . :15:نقل قول:
دوستان پارس انلاینی این رو ببینید !
کد:http://www.parsonline.com/fa/news/sorry_oneday