کسی ترافیک عیدی رو خریده؟
من دیروز 3گیگ خریدم ولی هنوز 3گیگ دیگه اضافه نشده!!
زنگ هم زدم بهشون گفتن اضافه میشه!!
Printable View
کسی ترافیک عیدی رو خریده؟
من دیروز 3گیگ خریدم ولی هنوز 3گیگ دیگه اضافه نشده!!
زنگ هم زدم بهشون گفتن اضافه میشه!!
برای منم اومد. منم که 7--8 ماه بود منزل اینترنت نداشتم جنگی 1 ساله اکو سفارش دادم. دیروز هم رفتم مخابرات که نام مالک رو عوض کنیم که پرونده خط گم شده بود.نقل قول:
من هفته پیش سرعتم از ساعت یک تا سه محدود بود و از ساعت 3 به بعد به سرعت عادی برمیگشت یعنی تا 1یگ مگابیت دانلود میکردم. دوشنبه هفته پیش به یک سفر یک هفتهای رفتم یعنی تو این مدت مودمم خاموش بود دیروز که برگشتم و شب گذاشتم برای دانلود دیدم سرعت به شدت محدود شده یعنی 64 کیلوبیت در حد دایال آپ...و تا ساعت 7 همینطوری بود.
یعنی چه دانلود کنی و چه نکنی محدودت میکنند!
از پشتیبان آنلاین فروش پرسیدم شرایط استفاده از سرویسهای eco-office چیه
گفت فعلا ارائه نمیشه ، قبلا میدادن :41:
ديگه گول شاتل رو نخوريد كسي تمديد نكنه
شاتل:هر روز بدتر از دیروز:2:
خیر بالا بردن دان استریم سخت افزاری نیستش که آشنایی بتونه تو مرکز این کار رو بکنه.نقل قول:
شما که خیلی راضی بودی و می گفتی اصلا محدود نمی کنن و سرعتت دائم بالاستنقل قول:
هرچی هم ما گفتیم محدود کردن ممکنه بدون دانلود زیاد هم شاملت بشه قبول نمی کردی
يه بار نشد ما تست بگيريمو اين پينگ بياد زير 300 :13:
اكو 512
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این حرفها فقط باعث ایجاد کینه و کدورت میشه . شما هم شاید یک مدت خیلی راضی بودی و بعد سرعتت محدود شد. مهم اینه که همه اینها بازگو بشه تا بدی ها و خوبی های شرکتها برای کاربرهایی که می خوان تازه سرویس بگیرند یا سرویس عوض کنند مشخص بشه.نقل قول:
گوگل قطعه ؟
برای من همه سایتها جز گوگل بالا میاد .
جدیدا هم وقتی میخوام با پر وکسی سایت ، سایتها را باز کنم پیغام زیر میاد :
Your request was blocked by BlockScript based on the policies of the electronicsafe.info website.
BlockScript is a PHP script which enables webmasters to quickly and easily deny access to problematic users that are difficult to block using standard methods. BlockScript detects and blocks requests from all types of proxy servers and anonymity networks (such as web-based proxies, open proxies, Tor, --- servers, etc.), hosting networks, undesirable robots and spiders, and even entire countries. For more information, see:
جالبه
سایت خود شاتل و سایت آقا مثل موشک باز میشه اما پی سی و جاهای دیگه رو از دایل آپ هم دیرتر باز میکنه :دی
سلام .
من الآن میخوام سرویسم رو برا اولین بار اینترنتی شارژ کنم .
حالا من کارت سپه دارم و شماره کارتم ۱۳ رقمی هست ولی تو سایت پرداخت اینترنتیش جای ۱۶ رقم داره و چون حروف کارتم پشت سر هم هست نمیدونم چجوری باید وارد کنم . فعلا که هر جوری زدم قبول نکرده . ببینید شماره کارتم مثلا اینه :
و تو سایت هم که اینجوریه :نقل قول:
0150
[فاصله]
202685849
لطفا راهنمایی کنید که چجوری وارد کنم شماره رو .
نقل قول:
بله اعمال میشه
من هم 2-3 هفته پیش برای یکی از بستگانم سرویس گرفتم که براش همین قضیه تخفیف پیش اومد.
گوگل ک بستس ولی یاهو سرویس میده فعلا
الان از پشتیبانی بپرسی میگه چون گوگل نمیتونه خوب سرویس دهی کنه سرورهای گوگل مشکل دارن:31:
نه اصلا دعوا که نداریم اتفاقا ایشون یکی از دوستای منهنقل قول:
من همیشه حد وسط گفتم
اما یه ماه پیش که بعضی ها می نالیدن ایشون با قاطعیت می گفت که نه همه چی عالیه و شاتل بهترینه
---------- Post added at 09:52 PM ---------- Previous post was at 09:47 PM ----------
شما اگه همون اول بانک خودتو انتخاب کنی احتمالا نباید همچین مشکلی پیش بیادنقل قول:
یعنی مثلا وقتی می زنی بانک ملی خودش فیلد 16 رقمی میاره
و اگه شما از سمت چپ همه رو پر کنی و 3 تا از آخرش خالی بمونه و باز هم گیر بده شاید مشکل از رمز دوم یا کد پشت کارت یا تاریخ انقضا کارتت باشه
نقل قول:من از حرفای این دوست مشهدیم بسیار متعجب هستم و قصد جواب دادن یا کل کل کردن با ایشان را ندارم. فعالیتهای این جانب کاملا بر همه مشخصه و میتونن با یک جستجوی ساده به این مهم پی ببرند. بنده همواره از کم فروشی شاتل اظهار ناراحتی کردهام و کاربری بودم که وقتی تاپیک شاتل چند روز بسته شد با زدن یک موضوع جدید از مدیران درخواست بازگشایی مجدد تاپیک را نمودم تا تنها وسیله اعتراض به این شرکت مسدود نشده باشد.نقل قول:
البته ناراضی قلمداد شدن یا نشدن اینجانب افتخاری برای من محسوب نمیشود اما همین جا اعلام میکنم وقتی قرار دادم با این شرکت تمام شود اگر کلاهم هم انجا بیفتد نمیروم بردارم!!
در ضمن من حرفهای آقای سعید امینم را در چند صفحه قبل راجع به محدودیت از طرف حکومت رد کردم و هنوز هم سر حرفم ایستادهام و حرفشان را نمیپذیرم.
از کاربر محترم SEI_PM هم تشکر میکنم.
کارت های شتاب که 16 رقم هستن :31:نقل قول:
مطمئنی اونی که میزنین شماره حساب نیست؟ :31:
با درگاه بانک ملی امتحان کنید بهتره به نظر من. :46:
منم سر همین موضوعات بود که گفتم شما از دوستامینقل قول:
اما اینکه اختلال در حد فاجعه بود رو نمی دونم شما چطور منکر می شدی
حتی تو 2 قسمت ار 90 فردوسی پور هم گفت که اینترنت مشکل داره
تازه فقط من که نمی گفتم مشکل هست
اما فقط شما می گفتی مشکل نیست
سلام
سرویس شبانه اینترنت پرسرعتadslشركت نمونه شده شاتل درساعت 1تا7صبح كه به صورت رایگان لطف می كنه بدون هیچ منتی به من ارایه میده
پنجشنبه حداكثر128 كیلوبایت
جمعه بدترازدایل اپ50 كیلوبایت
شنبه دقیقا مثل جمعه
یكشنبه ازساعت 1 تا فكركنم حدود 6پهنای باند1.8mb و ازساعت 6تا6و57دقیقه دایل اپ 50 كیلوبایت تونستم 2گیگ دانلودكنم اگر به نصیحت یكی ازافرادیكه توی سایت گفت تا یك گیگ دانلود كن تا محدود نشی گوش نمی كردم به 3گیگ میرسیدچون زودتر دانلودروتمام كردم
دوشنبه پهنای باند تا104 ولی سرعت دانلودحداكثر7كیلوبیت برثانیه
سه شنبه دقیقا مثل دوشنبه الانم كه 4شنبه ساعت 1و55صبح مثل دوروز قبل سرعت 7
یك دوروزیه دیگه كسی ازسرویس اینترنت پرسرعت adsl شركت نمونه شاتل برای سرویس شبانش چیزی نمی نویسه احتمالا یا فقط سرویس من الان اینطوری مونده ومال بقیه خوب شده ویا همه مثل همیم عده ای منتظرند كه فعلا تحملش كنندتا پایان دوره بعد برند یك سرویس دیگه یاشایدم عده ای بیخیال سرویس رایگان شبانه شدند من خودم ازامروز حجم روزانمو شروع به خالی كردن كردم 700 مگش كه رفت بقیه شم كه خالی شد میرم ازیك جای دیگه سرویس میگیرم
آقا من امشب برام یه چیزی ثابت شد.من اکو512دارم خب دیدم اصلن صفحه گوگل باز نمیشه با پشتیبانی شاتل خراب شده تماس گرفتم اونم بعداز بیست دقیقه پشت خط گفت چه مشکلی دارین گفتم اینترنتم کلن قطعه گفت این یه پکت لاست از طرف مخابراته 1ساعت بعد حل میشه به خداوندی خدای احد و واحد قسم به محض اینکه خداحافظی کردم دیدم سرعتم از روی 2کیلوبایت اومد روی5 و منی که 2ساعت کشتی میگرفتم صفحه اول گوگل و ببینم سریع تونستم صفحه باز کنم.نتیجه گیری: 99درصدهمه محدودیتها فقط و فقط از طرف شاتله وبیخود قضیه رو سیاسیش نکنین شاید خندتون بگیره همین موقع تو مدتی که شاتل قطع بود با دیال آپ مث فرفره صفحه باز میکردم.دوحالت بیشتر نداره یا شاتل توکارش کم آورده وگندش در اومده یا صددرصد میتونه خدمات بده ولی عمدن اذیت و دزدی میکنه که واسه من ثابت شده دومی درسته.
الان که همینطور اخبارهای مختلف رو میخوندم خبری رو دیدم در مورد افزایش قیمتها (افزایش چند برابری قیمت تمام شده اینترنت برای PAPها) که مدیر عامل شاتل هم گله کرده در مورد تامین پهنای باند از سایت خبری فناوری اطلاعات (ايتنا) که اگر دوست دارین بخونین به آدرس زیر برید .
کد:http://itna.ir/vdcawen6.49n0w15kk4.html
به نظر من که اینا همش مظلوم نماییه که از حق مشتری زدنشون رو توجیه کنننقل قول:
گله کرده چون سود ترلیاردیشون یه خورده کم شده!!
سلام
الان این تست رو گرفتم 512 اکو
من بعد از 40 شب دانلود شبانه نداشتن، 3-4 شب خوب دانلود میکردم ( خوب یعنی شبی 800 مگابایت) اما دیشب سرعت دانلود زیر دایل آپ بود و بعضی اوقات هم با سرعت صفر خدمات دهی میکردند!
و حالا چند تا سئوال :
1.چند مگابایت در شب دانلود کنیم محدود میشویم؟
2.چند شب پشت سر هم دانلود کنیم محدود میشویم؟
3.بعد از چند شب دانلود نکردن محدودیتمان برداشته میشود؟
میبینم که rapidshare هم فیلتر شد!!!!!!!!!!!!
کلا یه دفعه اینترنت رو تعطیل کنن.
بله. ربطی به شاتل ندارد، همه جا قیلتر شده. کلاً دیگه قیلترنت شد :20:نقل قول:
1-احتمالا 1 گیگ
2-چند شب بیشتر از 1 گیگ ؟؟ اونم معلوم نیست شاید 5-6 شب .
3-این که اصلا معلوم نیست ! این قانون ها رو تجربی میشه فهمید. جایی نوشته نیست. پس اجراشون هم نسبی و رو هواست.
ربطی به این تاپیک نداره. ولی دلیلش امکان کاربری نامناسب و غیر اخلاقی از این هاست های بزرگ هست.نقل قول:
دلیل فیلتر شدن سایت هایی مثل رپید و بقیه چی میتونه بــا شه ؟
کلا اگر سایتی 99 تا سود داشتش باشه و 1 ضرر احتمال ف یلتر شدنش هست.
قبلا هم سابقه داشته بعد از مدتی باز میشه . دیگه از گوگل بالاتر که نداریم . حتی اعداد 30 و 3 رو یک مدت فیلتر کرده بودند مثلا نمیشد تو گوگل 30 رو سرچ کرد یا به بخشهایی زفت که 30 تو لینک اون هست و با صفحه فیلترینگ مواجه میشدید مثل :نقل قول:
در حال حاضر دلیل خاصی نمیتونه داشته باشه ولی در آینده ممکنه حکایت از سوق دادن کاربرها به سمت اینترنت ملی داشته باشد.کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=3
در حال حاضر مدیافایر و فایل سرو هم در فیلترینگ به سر میبرند.
سلام به همه دوستان
خسته نباشید
آیا شما ها هم شبها از ساعت 1 به بعد نمیتونید به قند شکن ( و ی پ ی ا ن ) وصل بشید؟
یعنی شاتل دیگه داره زیاده روی میکنه / افغانستانم بود تا حالا در یه همچین شرکتی بسته شده بود !!!!!!!!!!!!!!!!!
شبانه ها رو رسما تعطیل کرد با وقاحت تمام !!!
یاعلی
دوست من سعید آقا من یه نظر اونجا دادم که چاپ نکردن .اونجا نوشتن که الان بیشتر شرکتها بخاطر یه سری مثائلی سرویس به مشتریهای جدید نمیده و فکر میکنم چون در مورد شاتل هم حرفی بود شاید منظور با شاتل هم باشه اگر اینطوره که کاملا" اون حرف دروغه چیزی که برای شرکتها مهمه و عملا" من دارم تو شهذ خودم میبینم تند و تند فقط اضافه کردن کاربر و مشتریه و فکر پهنای باند و ووو رو نمیکنم در مورد شاتل هم من من بعضب اوقات میشنیدم که تعریف میکنن اونهایی که سرویس 2 مگ دارن ولی قافل از اینکه حتی یکبار هم متاسفانه به این تاپیک که مخصوص شاتل هست سر نزدم تا حرفهای خود مشترکین شاتل رو ببینم اون شد که الان دو هفته است سرویسم رو عوض کردم و اومدم شاتل ولی ولی بخدا از روز اول چنان پشیمان و اعصبانی هستم که حتی بدترین حالت سرویس قبلی که سرویس 128 نامحدود بود اینطور نبود و نیست لااقل سرعت دانلودش یه مقدار ثابت 30 تا 40 هست و هرچقدر هم دانلود کنین سرعتتون بخاطر مثلا" 18 یا 19 گیگ دانلود کم نمیشه. حالا هم که ما تموم نشده چون میترسم عید بیاد و مخابرات بسته بشه مجبورم برم دوباره از شاتل سرویسم رو جمع آوری بکنم و برم سرویس قبلی و دگه حتی و هیچوقت فکر شاتل رو نکنم . سرعت دانلودم که روزهای اول افتضاه بود و سرعت آپلود 2 کیلوبایت الان یه خرده سرعت دانلود بهتر شده ولی با نوسان 3 کیلو تا 30 کیلو بایت ولی بازم آپلود 2 کیلو که حتی یه فایل 5 مگی هم بیشتر اوقات قطع میشه و ارور میده موقع آپلود .خلاصه حق با شماست و این وسط فقط و فقط مشتری ضرر میکنه البته این ضرر صد در صد در آینده برای خود شرکته که وجهه خودش رو از دست میده.نقل قول:
خيلي از دوستان با دانلود شبانه مشكل دارند.يه مسئله اي كه البته اكثرا ميدونند اما شايد بعضي ها ندونند اينه كه شما بايد از idle شدن كانكشن خودتون جلوگيري كنيد.كانكشنهايي كه idle بشند معمولا در پهناي باند با مشكل مواجه ميشند. من خودم از دانلود شبانه زياد استفاده ميكنم با وجود اينكه اين اواخر سرعت كاهش پيدا كرده اما هنوز قابل قبوله. ضمنا گاهي شما احساس ميكنيد پهناي باند در هنگام دانلود كم شده اما شايد سروري كه از اون دانلود ميكنيد با ترافيك مواجه شده باشه و مشكل از شاتل نباشه. در هر حال در هنگام ترافيك زياد كاربر پهناي باند موجود سرشكن ميشه و سرعت كم آزاردهنده ميشه.من هم قبول دارم كه شاتل در جذب مشتري زياده روي كرده و البته در تمام شركتهاي تجاري ايران سود و كميت فداي كيفيت ميشه و ظاهرا جزيي از فرهنگ منحصر به فرد ما ايرانيها شده و كسي پاسخگو نيست.
در آینده؟نقل قول:
همین الان هم وجهش رو از دست داده و خیلی ها بدیش رو میگن
خیلی از دوستام رو میشناسم که از شاتل رفتن و خیلی ها هم شاکین و در استانه رفتن
اگه دانلود رایگان شبانه سرویس 2 مگ رو برای فصل بهار تمدید نکنه ، خودم حداقل 10 نفر رو میشناسم که از این شرکت میرن
حالا ببین در سطح کشور چه تعدادی خواهند رفت!
امیدوارم به زودی غرور شاتل بخوابه و بفهمه با تعداد زیاد مشتری که داره نباید مغرور بشه و هر بلایی که دلش بخواد سره مشتری ها بیاره
الان شاتل 190 هزار تا مشترک داره . 50% مشترکینش هم به شاتل ضربه ای نمی خوره ! به قول دوستمون از سود میلیاردیشون یه مقدار کم میشه. پس فکر نمی کنم بخاطر کم از دست دادن مشتری فعلا زیاد غصه بخورن و براشون مسئله ای باشه.نقل قول:
اکو 512 ... مثلا دان استریم رو 743 هست :27:
بر و بچ نظرتون در مورد سرویس های نامحدود شاتل چیه؟
یکی ازدوستانم که تازه گرفته میگه اگه شرکت شاتل بفهمه پاتو از گلیمت درازتر کردی و زیادی داری دانلود میکنی اینترنت شما رو قطع میکنن
آیا واقعا اینگونه است؟؟؟
بلی اینگونه است.نقل قول:
سرویس نامحدود فقط اسمش هست واسه تبلیغات ! هر سرویس محدودیت خودش رو داره.
مثلا آرت 1 می تونه 18 گیگ دانلود کنه ! بعدش سرعتتون رو 64 کیلو بیت یا همون دایال آپ می کنن !
اگه بدونه قطعی و چند روز پشت هم دانلود کنی هم قبل 18 گیگ احتمال محدودیت و قطع کامل سرویس هست.
Welcome To Shatel