بابا یه چیزی سیمی چیزی بگید ما بتونیم
دسته بی سیم رو وصل کنیم به PC واسه بازی:19:
بابا یه چیزی سیمی چیزی بگید ما بتونیم
دسته بی سیم رو وصل کنیم به PC واسه بازی:19:
والا هارد های تقلبی که برند ندارن. من که برند دارشو ندیدم. یه زمانی یه هارد های مشکی دور نقره ای بود که میگفتن خوبه ولی باز مطمئن شو. هارد الان یه کم گرونه یه ماه پیش 120 گیگشو میگفتن 120 تومن!نقل قول:
بله lt3 میشه نصب کرد.
lt3 رو از 15 تومن دیدم بزنن تا 60 تومن! معمول ترین قیمت 20 تومنه.
لزوم آپدیت برای اجرای بازی های جدیده. هر چند ماه یه بار یه آپدیت جدید مایکروسافت میده و رو بازی های جدید و لایو میذاره این جوری که وقتی بازیو میذاری تو کنسول یا به لایو وصل میشی میگه باید آپدیت کنی و تو چند ثانیه خودش نرم افزار سیستم کنسولو آپدیت میکنه. معمولا کپی خور شدن کلا نمیپره و مشکل فقط بازی های جدیده. واسه حل این مشکل باید 20 تومن خرج کنید تا فرمور جدید رو درایو کنسول بریزن. جدید ترین فرمور lt3 هستش. پس جواب سوال این که بله برای اجرای بازی های جدید اجباریه. البته این کار زیاد هم سخت نیست و شما که زیاد کنسول میگیری میتونی خودت آپدیت کنی.
بله آخرین فرمور برای جلوگیری از بن شدن خیلی موثره ولی درمون قطعی نیست.
ایکس باکس مشکلی برای گیم نت نداره. ولی خوب یه کم دستگاه مشکل داریه کلا. من که تو خونه دارم تا حالا بیشتر از دور و بر 3 ساعت روشن نذاشتمش. البته کنسول های 2009 به بعد خیلی تو این مورد بهترن و اسلیم که دیگه بهترینه. و مشکل دیگش همین اجرای بازی هاس. من خودم کلی طول کشید تونستم مثلا final fantasy xiii-2 رو اجرا کنم. کلا دنگ و فنگ داره مخصوصا از مهر امسال به بعد. البته اینو هم در نظر بگیر که اگه بخوای گیم نت ایکس باکس بزنی بالاخره تلویزیون هم لازم داری و الان چشم ملت دنبال تلوزیون اچ دیه البته بستگی داره کجا گیم نت بزنی. اگه بخوای تلوزیون اچ دی بگیری و هارد هم بگیری گیم نت کلا از پی سی برات گرون تر تموم میشه. مشکلات نبودن مدیریت اکانت مشتری روی ایکس باکس هم هست. در ضمن اگه ایکس باکس سوخت دیگه سوخت و هر کی هم بگه تعمیرش میکنم دروغ میگه و واسه یه ماه درستش میکنه بعد دوباره دستگاه سه چراغ میشه. ولی پی سی فوقش بعد مدت ها یه قطعش مشکل پیدا کنه که راحت و ارزون قابل تعمیره. یکی از رفیقام کلوپ ps2 داشت جمع کرد گیم نت پی سی راه انداخت الان خدایی خیلی راضیه. چون هزار تا کار جانبی مثل تعمیر کامپیوتر و نصب ویندوز و فروش بازی و از این حرفا راه انداخته وضعش خوبه. در آخر بگم این مشکلاتو در نظر بگیر و وقتی تصمیم گرفتی زیاد دیگه شک نکن شما کارو شروع کن بقیه مشکلات همه حل میشه. شرمنده از جواب سوالات یه کم دور شدم و رفتم تو حاشیه. موفق باشی.
---------- Post added at 03:22 AM ---------- Previous post was at 03:19 AM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
هارد مشکل داشت...نقل قول:
به نظرتون میتونم بدون هارد هم بفروشمش؟؟یا براش یه هارد بخرم؟؟
برادران عزیز من یه هارد 250 خریدم برا اسلیم .
چطوری اطلاعات موجود تو هارد 4 گیگ رو انتقال بدم بهش ؟
برو به settings>memory وارد مموری 4 گیگت شو و Y رو بزن تا وارد transfer content بشی. حالا هارد 250 گیگو انتخاب کن و تمومه. راستی چند گرفتی؟نقل قول:
والا جایی پیدا نکردم که هارد اورجینال داشته باشه .نقل قول:
همشون فیک هستن و ساخت چین .
150 گرفتم .
چند نفر از دوستان تو لایو آپدیت کردن میگن هیچ مشکلی نداره .
سلام.... بله شما باید فریم ویر ال تی ۳ بریزین...نقل قول:
سلام بچه ها من کنسولم الیت و داشبوردم 13604 التی 2 هم دارم... حالا سوال من اینه من انلاین بازی نمیکنم رفتم بازی اویل 4اچ دی و دارکنس دو رو گرفتم اجرا نشدن.. باید التی 3 بریزم؟؟ اگه اره بریزم میتونم بازی قبلیامو انجام بدم یا باید برم دیسک جدید بگیریم؟
در مورد اجرای بازی های قبلی هم باید بگم گه اونهایی که GDX3 هستن رو باید پچ ال تی ۳ بشن و باید دیسک جدید بخرین
من می خوام بازی های xgd3 رو پچ کنم اگه کسی بلده بیاد تو تاپیک پچ بازی های xgd3 برای lt 3
یه سوال کردم می خوام جواب بدید
سلام
راهی هست پوینت رو از یه اکانت به اکانت دیگه انتقال داد
فرضا از یه دستگاه به دستگاه دیگه یه نفر 800 تا داره و لی بدونه استفاده هست نیدونه چطور انتقالشبده
متاسفانه نه ...نقل قول:
ما کرو سافته دیگه پول دوسته چه میشه کردنقل قول:
یک کاری می کنه تا قرون اخر به چاپتت
کلا کاری که از نظر مالی به نفع تو هست رو نمی شه کرد سوال نداره که !!
وقتی play and charge kit می زنه 2 روزه می سوزه که دو باره بخری چه انتظاری داری
خبر جدید :
منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Livelog complete on new dash! No changes, same checks, safe!
سلام
میشه دقیق بگید کدوم بخش فیفا بهتره من اگه اون 800 پیونت رو بخرم کدوم بخشش فعال میشه دیشب یه دوره تریل داشت فعالش کردم فقط گذاشت از live session بازی استفاده کنم خیال کردم دارم با یه نفر مستقیم بازی میکنم ولی اینجوری نبود یه لیگ برام درست کرد و بهم بازی داد بازی رو بردم و رفتم صدر جدول من میخوام با دوستام و کسای دیگه بازی کنم
میشه دقیق اموزشش رو بزارید با افراد دیگه بازی کنم
دوستان الان یه سه ماهه گلد خریدم و قصد دارم پیونت هم بخرم
چطوری دوستان رو اد کنم در چه بخشی از فیفا این کار رو بکنم
وقتی خواستم پوینت رو بریزم تو فیفا کدوم بخش بازی برم
این قضیه ultimate team چیه؟
با سپاس
اپدیت انجام بدیم پس؟
من که دارم آپدیت می کنم ...نقل قول:
من که اپدیت کردم و تموم شد ولی خیلی طولانی بود
دوستان من الان یه اکانت سه ماهه خریدم ولی میخوام بزنم باید پروفایلم رو کامل کنم الان پروفایلم united kingdom هست چیکار کنم این کد پستی اینگلیس چنده هی ازم postal code میخواد
تو این بخش هستم
Billing Contact Information
نمیدونم چیکار کنم هر کاری میکنم نمیشه 44 زدم نشد
england هست بخشم
united kingdom هم کشور هست
من Shank 2 رو خریدم رو دیسک هست میدونم این بازی مال لایو هستش حالا چجوری باید اجراش کنم؟ به لایو هم نمیتونم وصل شم :13:
برادران عزیز یه سوال فنی :
بعد از اینکه کنسول آکبند رو دادم LT3 ریختن برام بازی ها رو از رو دیسک نمی خونه ، بخونه هم برای چند دقیقه کوتاه .
بعد ارور میده دیسک تمیز نیست در بیار و تمیزش کن .
ولی خیلی راحت رو هارد نصب میشه و کامل اجرا میشه .
مشکل چی هست ؟
دوستان لطفا مشکل من رو پیگیری کنید الان یه اکانت سه ماهه خریدم وقتی ریدوم کد میزنم همه چیز درست پیش میرفت تا اینکه رفت بخش Billing Contact Information
اونجا مشخصات رو پر کردم ولی ازم پستال کد میخواد کشوری که اکانتم رو باهاش دئرست کردم انگلیس هست الان چیکار کنم لطفا جواب بدید
یعنی کسی نیست تا حالا اکانت گلد رو نخریده و این مشکل واسش پیش نیومده
سلام چند تا سوال:9: تا آخر اسفند قراره lt6 بیاد؟ اگه آره چجوریاست ؟ من که دستگاهم lt2 هست و مثلا save های بازی skyrim که توش هست و بعدش دستگاه رو lt3 کنم save های skyrim که با dvd جدید skyrim که lt3 هست save هام رو می تونم استفاده کنم؟ مرسی :11:
فقط بازی های gdx3 روی lt3 باید پچ بشه یعنی به غیر اینا همشون می خونه ؟ بازی های gdx3 چه بازی هایی هستند . اگه زیاده معروفاشو بگین؟ خیلی ممنون :40:
بچه ها اخرین بازی هایی که اومده کدومان؟
LT6!!! جووون؟! نه داداش فعلا آخرین فریمور LT3 هست و هیچ مشکلی نیست.بله شما LT3 بریزی ربطی به save هات نداره. بریز حالشو ببر:46:نقل قول:
---------- Post added at 09:06 AM ---------- Previous post was at 09:05 AM ----------
آره فقط XGD3نقل قول:
زیادن کلا بازیهای جدید بعد از GeO3 به بعد همه XGD3 هستن
خب مشکل ما هم حل شد
دیشب رفتیم دوروزه تریل فیفا رو فعال کردم همه خارجی ها رو در هم کوبیدم اینترنتم 64 کیلوبایت هست ولی پینگم خیلی عالیه :5:
حدود 10 بار بازی کردم همشون رو با اختلاف 4 تا 6 گل بردم خیلی حال داد جاتون خالی ولی این سوالمه که وقتی پوینت رو خریدم کجای فیفا بریزم
کسی نیست کمک کنه ؟نقل قول:
metal gear hd collection & ufc undisputed 3 & cathrine & darkness 2 & [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
---------- Post added at 01:31 PM ---------- Previous post was at 01:29 PM ----------
جایی که من ازش بازی می گیرم گفت یه آپدیت دیگه هم میاد :27:نقل قول:
احتمالاً بازی های شما با burner Max رایت نشده و کامل پچ نشده.نقل قول:
اگه فقط رو XGD3 ها این مشکل رو داری احتمالاً همینه که گفتم:10:
با سلام
من یه دستگاه 4 گیگ دارم الان یه هارد اکسترنال 160 با usb بهش وصل کردم البته خالی و کارخانه ای، دو بازی رو رو هارد ریختم ولی چه جوری از روی هارد اجراش کنم توی Game Library وقتی play game و میزنم درخواست سی دی بازی میکنه ضمنا بازی قبلی که رو هارد کپی کردم رو هم نمیاره لطفا راهنمایی نمایید با تشکر ورژن LT2 دارم
خب باید دیسک رو بزاری دیگه:20:نقل قول:
هر چی میگه گوش کن:20:
اگه میشد که همون جوری اجرا شه که اونوقت JTAG اصلا چی بود؟:27:
درسته شما نصب کردید ولی برای اجرای بازی حتما باید دیسک درون درایو باشه
اولش یه کم فعاله دیگه تا آخر بازی از کار می افته:11:
................
بچه ها یه سری به اینجا بزنید
هر کسی میتونه کمکی کنه همون جا پست بده:11:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان گل
نگفتید که وقتی پوینت خریدم کجای فیفا بزنم بتونم راحت بازی کنم وایا میتونم head to head بازی کنم
راستی اکانت من اروپا هست و باید پوینت اروپا بخرم ایا میتونم با کسای که در امریکا هستند بازی کنم یا مجاز به بازی کردن در اروپا هستم
با سپاس
دوستان خداییش یک نفر جواب ما رو درست بده من اگه اصلا بی خیال آن لاین بازی کردن بشم این بازیهای جدید مثل The Darkness و Syndicateو Metal Gear Solid HD Collection با اینکه LT2 دارم اصلا اجرا نمیشن :5:
این بازی ها به صورت عادی واسه LT 3 پچ شدن اگه شما میخوان رو LT 2 بازی کنید باید پچ متناسب با Lt 2 رو روی دیسک بزنید بعد رایت کنیدنقل قول:
سلام برای پچ کردن فقط باید چند تا برنامه با رایتر بورنر مکس داشته باشیم؟ قیمت رایتر چنده؟ مرسی
بچه ها سلام
من ایکس باکسم LT+3 داره و بازی هام رو پچ شده برای LT+3 گرفتم اما بازی BATMAN:Arkham City رو برای LT 2 از قبل داشتم.حالا اگر من این دیسک بتمن رو بگذارم داخل دستگاه و بخوام بازی کنم اجرا میشه؟اگر اجرا بشه فلگ میشم؟چون من انلاین بازی مکینم بازی هایی مثل COD MW3 رو.اگر اجرا بشه از هارد اجرا میشه؟ من نمیخوام وقتی بتمن تو درایو هست به لایو وصل شم اما میترسم افلاین هم فلگ بشم.
با تشکر
نه به طور عادی اگه آخرین داشبرد رو داشته باشی که کلا اجرا نمیشه.نقل قول:
ولی اگه قبلیا باشه با تایتل آّدیت اجرا میشه.
امکان فلگ هست.ولی کم.
نه از هارد اجرا نمیشه.
----------------------------------------------
ببین باید رایتر lite onسری ihasبخری بعد اونو بورنر مکس ایش کنی بعد هم با برنامه ها و دیسک مدیای ورباتیم رایت کنی.نقل قول:
قیمت ندارم
----------------------------------------------
بهتره تو تاپیک بازی بپرسی اونجا چون بازی کردن دقیق راهنمایی میکنننقل قول:
این metal gear hd collection که برا xbox اومده.چهارش نیومده یا قبلا اومده بود؟
با تشکر
نه اون نسخه فعلا تو انحصارps3هست و نیومدهنقل قول:
سلام
بازی MW3 یه اچیومنت داره که باید مرحله های Black Tuesday و Hunter Killer رو در درجه ی سختی Veteran تمام کنیم که من این دو تا مرحله رو رو وترن رفتم اما این اچیومنت انلاک نشد.مشکل از کجاست؟ در ضمن دوستم هم امتحان کرد ولی برای اون هم نشد و همچنین اون بازی رو از یه جای دیگه گرفته و بازیمون یکسان نیست در نتیجه فکر نمیکنم مشکل از بازی باشه.
با تشکر