ایرانسل و بقیه اپراتور ها با ابن جایگاه بد برای چه اینترنت را گران می کنند؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
ایرانسل و بقیه اپراتور ها با ابن جایگاه بد برای چه اینترنت را گران می کنند؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 ماه پیش گفتم دلتونو به 4g خوش نکنید... قیمتا به زودی بالا میره ( البته خودمم فکر نمیکردم 2 برابر شه) چند نفر پا شدن گفتن با ویشرفت تکنولوژی مخالفی و شروع به یاوه گویی کردن!
همین الان افرادی هستن که گوشیشون نسل 2 هست! تکلیف اونا چیه؟ خود من حاضرم با همون سرویس و قیمت آنلاین شم! ولی کو؟! صرفا جهت اطلاع، یه سری گوشیای آندرویدی ارزون نسل 2 هستن و فقط شامل گوشیای عتیقه نمیشه
عزیز ۳ماهه ۶۰۰مگ ۱۲ تومن بگیر خوبنقل قول:
شما که به آنلاین بودن قانع هستی برات خوبه
ايرانسل از رايتل گرون تر شد تازه با سرعت مزخرف تر
فعلا فقط و فقط همراه اول
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
ببخشیدا تو این چند سالی که gprs بود الان که 3g اومده چه فرقی تو اینترنت قبل و بعدش کرده ؟؟ مگر اینترنت موبایل همون اینترنت نیست؟ تازه اینا باید ارزون ترش کنن تا مشتری بیاد بیشتر حجم مصرف کنه اینا بیشتر بفروشن!!! همراه اول شبکش ناقصه و خیلی قطعی داره تازه اونم به زودی تعرفشو گرون میکنه . رایتلم که سرعتش یک مگه و خیلی جاها پوشش نسل سه نداره
به انلاین بودن قانع نیستم به همون 32 و حجم 2 گیگ هم گرون میگم ولی منطقی تره... من که کلا بیخیالش شدم، اصلا از 3g استفاده نمیکنم
دقيقانقل قول:
اينا تازه دو بربرش كردن
به نظر من ك ملت بايد استفاده نكنن تا بلكه يه تكوني بخوره ك ماشالا ملت ما گرون شه بيشتر استفاده ميكنن
رايتل درسته رو ١ مگ بسته اما ثابته سرعتش اما ايرانس شبا ٣٠٠ كيلو هم نميرسه
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
حیف که ایرانسل همچین قابلیتی نداره و گرنه یه عده الان 10 تا 10 تا بسته فعال میکردن مبادا گرونتر بشه و قحطی اینترنت بشه :n09:
شما که بالای ۲تومن پول آیفون میدی خوب ماهی ۱٪ پول گوشیتو بابت اینترنت بدهنقل قول:
چی میشه مگه؟[emoji1]