لطفا این پست حذف شود.
Printable View
لطفا این پست حذف شود.
ممنون از پاسخ های بسیار عالی و حرفه ای دوست عزیزمون rave_87 و salar_221
جناب rave_87 عزیز فقط آخرین سوالی که برام باقی مونده اینه که گرادو ps-500 نمودار فرکانسیش از بعد 1000 هرتز کاملا منفاوت میشه و پایین تر از هدفون های دیگه هست آیا این مسئله مشکلی ایجاد نمی کنه و عیب محسوب نمیشه ؟( در پست قبلی که براتون نمودار فرکانسی اش رو گذاشتم )
و با 120 دلار یک آمپ دسکتاپی + hd 650 بگیرم بهتره یا همون گرادو ps500 بدون آمپ ( hd 650 حدوود 100 دلار ارزون تره )
سبک هم پاپ و هارد راک و متال و موزیک وطنی و ترنس و تکنو گوش میدم
ممنون اگر راهنمایی بفرمایید
ببین باید ببینی توی عمل چجوریهنقل قول:
یعنی از کسایی که تستش کردن بپرسی
نه من که حتی ریویو ها رو هم کامل نخوندم
براساس چیزهایی که قدیمها خوندم، ps500 تیره تر از محصولات قبلی گرادو هست ولی بیس بیشتری داره
hd650 از sr325 , k701 , dt770 تیره تر هستش و بیسش از همشون دلچسب تره
چیزی از مقایسۀ hd650 و ps500 ندیدم؛ ولی منطقاً ps500 باید چیزی بین sr325 و hd650 باشه از لحاظ صدا
یعنی بیسش از sr325 بیشتر ولی از hd650 کمتر
از sr325 تیره تر ولی از hd650 روشن تر
در نهایت با توجه به سبکت من پیشنهاد می کنم که hd650 رو بگیری
ولی حتماً آمپ خوب می خواد، یعنی لااقل matrix m-stage که 250 دلاره
یا می خوایی آمپ پرتابل خودم (arrow 4G ) رو بهت میدم 550 :31: :46:(ریویو های خیلی خوبی از مچ شدنش با hd650 هستش :31: )(مزیح کردم:31:)
سلام ببخشید میدونم اینجا جاش نیست ولی چون تو شهر خودمون گیر نمیاد مجبورم اینجا پست بدم ... اگه کسی m50 برای فروش چه آک چه کارکرده داره پ.خ بده اگه یه جونمردی هم پیدا میشه که برامون هدفون رو بخرند و پولش رو کارت به کارت کنم اونم پ.خ بده ... فقط از نمایندگی خریده شده باشه ... ممنون ...
یکی از دوستان یه هدفون SONY MDR-NC6 بهم داد و گفت 65 تومن خریدش.
الان که در مورد قیمتش سرچ کردم دیدم قیمتاش خیلی متفاوته.
ضمنا خود هدفون هم کیفیت خفنی (65 تومن! ) نداره.
حالا میخوام بدونم این هدفون تقلبی هم داره یا نه؟
ضمنا یه هدفون philips SHN5500 هم دارم .کدومشون بهترن؟ (البته اگه این اصل باشه)
تو خونه مون یه لپ تاپ و یه پی سی داریم.
میخوام بدونم تفاوت کیفیت صدای خروجی هدفون این دوتا چقده؟ در مقایسه با خروجی هدفون ال سی دی و پلیر پرتابل چطور؟
با توجه به اینکه به زودی میخوام یه هدفون AKG K99 بگیرم لازمه یه کارت صدا بخرم؟
سلام. احتمال اینکه هدفون سونی تقلبی باشد وجود دارد چون این برند در بازار ما تقلبی زیاد دارد. من هیچ کدام از مدلهای معرفی شده سونی و فیلیپس را تست نکرده ام و نمیتوانم جواب قطعی در مورد بهتر بودن آنها نسبت به یکدیگر بدهم.نقل قول:
در مورد AKG K99 با توجه به تجهیزات فعلی شما، کارت صدای لپ تاپ شما این هدفون را درایو خواهد کرد و از این لحاظ مشکلی نخواهید داشت اما با پلیر پرتابل (بستگی به پلیر دارد) ممکن است کاملا" هدفون درایو نشود. هر چند این مدل را می توانید برای دریافت کیفیت بهتر به آمپ وصل کنید.
موفق باشید.
سلامنقل قول:
خوب هستين؟
ممنون از لطفي كه به من دارين و من هم افتخار ميكنم كه دوستان با معلوماتي و عزيزي مثل شما دارم.
در مورد تبليغ setup كاملا حق با شماست .من بشخصه از ديدن اين اگهي خيلي خوشحال شدم و براي اينكه سريعتر به دوستان اعلام كنم بدون اينكه كامل محتوياتش رو برسي كنم در فوروم قرار دادم البته به اعتبار اين سايت اصلا شك نداشتم و خريدي كه قبلا ازشون داشتيم كاملا به اين سايت مطمعن بودم تا اينكه اين اگهي پيش اومد و همون طور كه از شواهد پيداست از قرار دادن عكس hd800 تو تبليغ و تخفيفي كه عنوان كرده برداشت اشتباه بدون مطالعه كامل جزييات اجتناب ناپذير هست.كه rave-87 عزيز قبلا برسي هاي كامل رو انجام دادن و بهمراه تك تك جزييات قطعات setup بهمراه قيمت و نحوه كارشون در پيغامهاي پرفايل من قرار دادن كه متاسفانه فرصت نكردم در فوروم قرار بدم كه بعد از ويرايش حتما اين كار رو ميكنم .در هر صورت بخاطر عجله و اشتباهي كه هر از چند گاهي بصورت سهوي انجام ميدم و rave-87 هميشه بموقع گوشزد و اصلاح ميكنن كه جايه تشكر ويژه داره خدمت ايشون عذرخواهي ميكنم.
همونطور كه قبلا هم گفتم من اماتور هستم و دارم كم كم بهمراه دوستان ياد ميگيرم و مسلما راه درازي هم تا حرفه اي شدن دارم و حتما تو اين راه اشتباهات زيادي هم خواهم داشت كه اميدوارم به بزرگي خودتون ببخشين و هميشه ياداوري كنين .فقط اين بين جايه استاد بزرگوارم rezaomido خيلي خاليه كه اميدوارم هميشه سلامت و سربلند باشن.
با تشكر از همه دوستان عزيزم
بچه ها یه سوالی برام پیش اومده اینکه فرض کنین شما سه سال پیش یه موبایل خریدین..
با توجه به پیشرفت تکنولوژی الان دیگه اون از رده خارج شده(یا حداقل قیمتش خیلی پایین اومده)...ولی این قضیه واسه هدفون ها صدق نمیکنه..چرا؟
مثلا همین hd650 هدفونی هست برای تقریبا شش سال پیش...ولی نه قیمتش پایین اومده و نه اینکه از رده خارج شده..
یعنی میخوام بگم که پیشرفت تو صنعت هدفون کند هستش....یا شاید پتانسیل پیشرفتش مثل چیزای دیگه نباشه...
سلامنقل قول:
سوال خوبی بود
اتفاقا تکنولوژی هدفون هم خوب پیش میره ولی موضوع اینکه تو این یه مورد تکنولوژِی فعلا اونطور که باید نمیتونه خودش رو نشون بده.فعلا قطعات و سیستم های سنتی بهترین بازده رو دارن حتی با توجه به اینکه کلا موسیقی ماهیت الکترونیکی به خودش گرفته باز هم کیفیت سیستم های پخش انالوگ بهتر از دیجیتال هست.(البته در حال حاظر)
در مورد ساخت هدفون هم نمیدونم چه حکمتی داره ولی تجربه نشون داده وقتی شرکتی هدفونی رو تولید و بعد از مدتی تولیدش رو متوقف میکنه بعدها که دوباره میخواد همون رو باز تولید کنه نمیتونه.دقیقا همون مواد همون قطعات ولی نتیجه متفاوت.مثال بارزش همین سنهایزر هست و همین مدل hd650 که چند سال پیش از طرف منتقدین و چندین سایت معتبر به عنوان برترینها معرفی شده بود .بعد که شرکت خواست کمی ارتقاع بده hd650 رو و سری های 700 رو روانه بازار کنه بعد از پایان ساخت هدفون جدید و انجام ازمایشات .... سوپرایز . دیدن هدفون جدیدشون به طور کاملا اتفاقی بهترین هدفون دینامیک دنیا شده و حالا چیکارش کنیم اسم 700 براش کمه و شد 800 . وبعد از چند سال که دوباره خواستن hd800 رو ارتقاع بدن باز هم سورپرایز شدن و دیدن نتیجه برعکس شده مجبور شدن اسم مدل رو تنزل بدن بزارن 700.یعنی تو این چند سال با پیشرفت تکنولوژی نتونستن پرچمدارشون رو بازنشسته کنن.
البته هدفونهایی هم هستن که مورد استقبال عموم قرار نمیگیره و بمرور ناچار به کثر قیمتها میشن و حتی ضرر رو به گردن میگیرن ولی هیچ وقت هیچ کدوم از هدفونهای رده اول هیچ شرکتی ارزون نخواهد شد که حتی با پایان تولید اون هدفون با افزایش قیمت مواجه خواهد شد.که این رویه تا بوقوع پیوستن انقلابی در صنعت هدفون ادامه خواهد داشت تا اینکه (به احتمال خیلی قوی)مردان اریایی و فوق مهندس دوچلند با استفاده از تکنولوژی پیشرفته نسل جدید هدفونها رو معرفی کنن که حتی اگه تا بحال کشف شده باشه بمرور و با گذشت زمان تدریجی معرفی و روانه بازار خواهد شد تا اینکه بکل بازار هدفون دنیا ورشکست نشه.(همونطور که تکنولوژی جلوگیری از پوسیدگی دندون بیش از 8 سال هست که ثبت شده ولی بخاطر جلوگیری از بیکاری دندون پزشکها به عموم عرضه نمیشه و فقط مختص قشر خاصی باقی مونده)
قبلاً یک لینکی رو به شدت توصیه کرده بودم مطالعش رو (فکر کنم pdf رو هم بهت دادم :27:)نقل قول:
توی اون لینک، این قضیه رو زیر سوال میبره و می گه این قضیه برای قدیمها بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا اونجا که بنده اطلاع دارم، هدف از تولید hd700 کنار زدن hd800 نبوده، بلکه هدف کامل کردن لیست محصولات و پر کردن فاصلۀ قیمتی بین hd800 و hd650 بودهنقل قول:
مثال بارزش همین سنهایزر هست و همین مدل hd650 که چند سال پیش از طرف منتقدین و چندین سایت معتبر به عنوان برترینها معرفی شده بود .بعد که شرکت خواست کمی ارتقاع بده hd650 رو و سری های 700 رو روانه بازار کنه بعد از پایان ساخت هدفون جدید و انجام ازمایشات .... سوپرایز . دیدن هدفون جدیدشون به طور کاملا اتفاقی بهترین هدفون دینامیک دنیا شده و حالا چیکارش کنیم اسم 700 براش کمه و شد 800 . وبعد از چند سال که دوباره خواستن hd800 رو ارتقاع بدن باز هم سورپرایز شدن و دیدن نتیجه برعکس شده مجبور شدن اسم مدل رو تنزل بدن بزارن 700.یعنی تو این چند سال با پیشرفت تکنولوژی نتونستن پرچمدارشون رو بازنشسته کنن.
hd700 کلاً متفاوت از 800 هستش اینجوری نیست که بگیم 800 مدل ارتقا یافتۀ 700 هست
راستی یک سری جملات مایک در مورد hd800 :
Over the years of doing reviews for Headfonia, I learned a lot about the HD800′s characteristics:
what makes it so painful at times, and what makes it sublime when the set up is right. And I still tell my friends today with their $3,000-$5,000 tube amps that the HD800 is the only headphone that will let them hear every single penny they’ve spent on their amps.
برای توضیحات بیشتر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ببینین.
از دو جهت کلی میگمنقل قول:
جهت اول، در مورد هر صنعتی صادقه
1-هر صنعتی دارای میزان جذابیت برای هر شرکتی هست این میزان جذابیت حالا میتونه توسط عوامل زیادی دستخوش تغییر بشه
مثلاً
پیش بینی نرخ بازگشت سرمایه
پیش بینی پیشرفت تکنولوژی به ازای سرمایه
پیش بینی فروش
یا کلاً از منظر
توان مالی، توان صنعت، ثبات محیط، مزیت رقابتی
وقتی همۀ این ها حساب شد، شرکت میاد تصمیم می گیره که توی فلان فعالیتش کمتر سرمایه گذاری کنه (مثلاً توسعۀ بهترین هدفون های فول سایزش) یا فلان فعالیت رو کلاً تعطیل کنه (مثل شرکت پایونیر که از تولید تلویزیون کشید بیرون) یا فلان فعالیت جدید رو شروع کنه (مثل شرکت شور که تصمیم گرفت وارد بازار هدفون های فول سایز بشه یا کمپانی پورشه که تصمیم گرفت وارد بازار SUV ها بشه)
وقتی روی مرز های علم حرکت میشه، مثل این میمونه که بخوایی توی تاریکی مطلق با یدونه شمع خودت رو به قلۀ کوه برسونی
پس خیلی از سرمایه گذاری ای که میشه صرف تحقیق و توسعه میشه؛ حالا چرا کسی باید بازار بزرگی که فقط براساس ظاهر محصولی رو می خرن ول کنه و بجاش سال ها تحقیق کنه که در نهایت 350 دونه هدفون بفروشه (آمار تقریبی تعداد تولید شده از he90 )
جهت دوم که توی بحث هایی که به طور مستقیم به انسان وابستست؛ پیش میاد:
2- توی بحث ما که هدفون هست، قضیۀ پیچیده تری هم هست و اون اینکه توی بازار هدفون یک طرف قضیه خود انسان هست؛ انسان موجوده غیر قابل پیش بینی هستش یعنی شما نمیتونی تعریف واحدی از خوب بین انسان های دنیا پیدا کنی
از اونطرف گوش هرکس و ذائقۀ هرکس با همدیگه فرق می کنه و مثل دنیای اتومبیل نیست که مثلا بگی شتاب 3 ثانیه بهتر از 4 ثانیه هست و تازه پاسخ فرکانسی و کانتورهای شنوایی هر انسان هم به مرور زمان تغییر میکنه
یک نمونش همون چرخش ذائقۀ مردم توی این 10 ساله (که صفحۀ پیش در موردش بیشتر صحبت کردیم)
یا نمونۀ دیگش همین hd700 این جمله که توسط مایک نوشته شده رو ببینین:
I wish my HD800 sounds like the HD700
اگر 1 و 2 رو با هم در نظر بگیرین، میبینین که همین هایی هم که هست رو باید حالش رو ببرین :7: