ممنون پیداش کردم .برای کسایی که لازم دارن options>audio>gps speech>onنقل قول:
Printable View
ممنون پیداش کردم .برای کسایی که لازم دارن options>audio>gps speech>onنقل قول:
بچه ها کسی سیو مرحله 21 بازی را داره ؟
میشه تو بازی مثل ماشین های دیگه چراغ راهنما زد ؟
تا اونجایی که میدونم ولی یک مود واسه این کار بود و خیلی امکانات دیگه که به ماشین اضافه میکنه!!!!!!!!!!
به تاپیک ویرایش و تغییرات در جی تی ای ایوی برید!
نقل قول:
ببخشيد وقتی که بازی 100% بشه چی ميشه؟ اتفاق خاصی ميو فته؟ ميخوام ببينم ارزش داره ادامه بدم يا نه؟
رفتم پیدا نکردم میشه دقیق آدرس بنویسید !نقل قول:
من خودم چیزی حدود 85% رو رفتم ولی فک نکنم چیز خاصی اتفاق بیفته چون داستان دیگه تموم شده.نقل قول:
ببخشيد وقتی که بازی 100% بشه چی ميشه؟ اتفاق خاصی ميو فته؟ ميخوام ببينم ارزش داره ادامه بدم يا نه؟
آقا ممنون از این تاپیکی که گذاشتی من چند تا مد رو دنلود کردم ولی نمی دونم کجا استراکت کنم یا چطور اجرا میشن لطفا بیشتر توضیح بدین در ضمن بازی روی 60 درصد مونده و هیچ چیز تو نقشه نیست یک ماه دارم تو شهر می چرخم ولی هیچ کس زنگ نمی زنه ماموریت بده همه فقط زنگ میزنند برن بیرون مثل دارت نوشیدن و ......
کمک کنید خسته شدم از گشتن الکی
سلام ببخشید این ارور برای چیه؟:
Application failed to lunch!
the application you are attemping to lunch failed to start. this could be the resualt of it being blocked by windows parental controls/family safety. please make sure you have accesed to the application before trying to lunch it, or contact support at:
کد:http://www.rockstargames.com/support
شما باید به غیر از ماموریت، کار های دیگه ای هم انجام بدی مثلا گرفتن اچیومنت ها، 100% شدن رابطه با دوستان و...نقل قول: