بابا جان کی با ann ازدواج کرده ؟؟ در کمدشو باز کردین ؟ چی توشه؟؟
Printable View
بابا جان کی با ann ازدواج کرده ؟؟ در کمدشو باز کردین ؟ چی توشه؟؟
خیلی ممنون دوست عزیز :n02:نقل قول:
بعد نسخه ای که من دارمو با یکی از دوستام از زیر شاخه های سایت ناتسومی گرفتم کلا فشردش با zip و winrar هشتاد مگ بود . که شد نودو خرده ای مگا بایت :n06: و با alkol 120% بازیرو رو سی دی زدم (برا پلی استیشن 1) و دارم هم رو کنسول بازی می کنم هم رو کامپیوتر+++====>>>البته باید از برنامه epesx درش بیاریو خام کنیش که خودش دردسره :n03:
======>>>>>>>>بازی ناقص در اومد!!!!!!<<<=======
و نشد رفتم دنبال بازیش پیش قدیمیا گرفتمش و دارم بازی می کنم
البته هم دختر هم پسر هم زاپنی داره هم انگلیسی :n29:
که زاپنیه که دیالوگاش بیشتر در نتیجه پر حجم تره....
و چاکر اقا پویا هم هستیما :n16:
دمت گرم اومدی
اقا HarVESt moOn_Saha
از دستت به خاطر پستای قبلت دلگیرم ولی دوست عزیز صد سال پست بدی بایستی معذرت بخوای(چون اوموقع من نبودم ) :n24:
از دستت خیلی دلگیرم :n22:
اقا :grrr:
welcoooooooooooooooomنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوش آمدییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اومدی داداش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حال کردیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دمت گرم
اگه نمی اومدی که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واویلاااااااااااااااااااا ا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی اومدی........................................ .خوش اومدییییییییییییییییید
اهی هاروست مونیاااااااااا
اقا پویا اومده!!!!!!!!!!!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چاکرتیم اقا......خرابتیم.......خاک زیر پاتیمم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایول داداش دمت گرم
ما شکلات تو دهنیتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] <<============خبرو شنیدم... پستو دیدم سرم گیج رفت!!!!!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] <<<<====بزن بریم p30world
ما اهل کوفه نیستیم ...... پویا تنها بماند....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایول اومدی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم مراسم خوشامد گویی
خرابتیم.....
اینم یه اسمایل از طرف من پستتو دیدم اینجوری شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام اقا مجید و همه دوستان:n12:
فدای شما داش مجید
:n16:
دوستان بنده قبلا توی این بازی به جاهای خوبی رسیدم :n19:
البته نه در حد شما دوستان گلم و یه سری تجربه ها دارم و تا جایی که میتونم کمکتون میکنم:n25:
سلااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااامنقل قول:
welcoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooc
خوش اومدییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی یییییییییید
دمت گرم داداش بازم بیا :n16:
خیلی اقایی... :n02:
مراسم خوشامد گویی اصلی :
welcoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo m back [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
wow this is my friend
It is co back
wow
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خرابتیممممممممممممممممممم ممممممم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خاک زیر پاتیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم گروه کنسرت خودم دعوتشون کردم....
- :n02:
آقا پویا...دیگه نریا!!!!
چاکریم داش
:) :happy:
:rolleye: :tongue:
:wink:
:happy:
:biggrin:
:laughing:
:laughing:
خرابتیم
:n29::n29::n29::n29::n29::n29::n29::n29:مجید خوبی داداش .........!!! :n29::n29::n29::n29::n29::n29::n29::n29::n29::n29: :n29::n29::n29::n29::n29::n29::n29::n29::n29::n29: :n29::n29::n29::n29::n29::n29::n29::n29::n29::n29: :n29::n29::n29::n29::n29::n29::n29::n29::n29::n29: :n29::n29::n29::n29::n29::n29::n29::n29::n29::n29: :n29::n29::n29::n29::n29::n29::n29::n29::n29::n29: :n29::n29::n29::n29::n29::n29::n29::n29::n29::n29: :n29::n29::n29::n29::n29::n29::n29::n29::n29::n29: :n29::n29::n29::n29::n29::n29::n29::n29::n29::n29: :n29::n29::n29::n29::n29::n29::n29::n29::n29::n29: :n29::n29::n29::n29::n29::n29::n29::n29::n29::n29: :n29:
مخلص داش مجید خاک پاتیم
:n12:
منو از این به باید تحمل کنین رفتنی نیستم:n19:
از دوستان تالار کسی به شهر رفته؟
چه خبره اینجا؟
مجید جان خونسردی خودت رو حفظ کن :n23:
مراسم خوشامد گویی مگه ندیدی؟(:n02:)نقل قول:
- :n19:
:n19:
- :n20:
یه وقت بری دو سه سال دیگه بیای(البت خدا نکنه) باید مراسم خوشامد گویی بگیری دیگه....
- :n02:
شاد باش تو زندگیت...
نقل قول:
بابا مگه کنسرت ندیدین؟
:)
نگران نباشین فشار خ.نم رفته بود رسیده بود به سقف آدرنلین خونمم در بیشترین حال ممکن بود(به آرش بگو مراقب باشه یه وقت پروفایلشو مسدود می کنن)
- :n08::n08::n08:
- :n08: