voyboy ایرانیه که , کی میگه راه نمیدن ؟
Printable View
voyboy ایرانیه که , کی میگه راه نمیدن ؟
خدایی ایرانیه؟؟؟؟؟:n04: آمریکایی نیست؟ :n27:نقل قول:
دورگه هستش , نصفش ایرانیه :دینقل قول:
خدایی ایرانیه؟؟؟؟؟ آمریکایی نیست؟
نیازمنn یه بیلد خوب برای Thresh support هستیم(Runes ). یه کم Aggressive باشه . :دی .
بکس بین Ahri و Lissandra کدومو بگیرم بهتره ؟:n02:
لابد مدل این دانشمندا و افراد سرشناس که 38 نسل پیششون ایرانی بوده میگن نه ؟ خخخخخخ طرف 10 جد پیشش پسر عموش ننش ایرانی بوده میان میگن اینم ایرانیه. البته من در مورد voyboy نمیگم درسته یا غلط فقط میگم که معمولا اینجوری به حساب ایرانی بودن طرف میزارن!نقل قول:
ایرانیارو راه نمیدن بفهمن ایرانی هستی ریپرت میشی من خودم بارها به خاطر ایرانی بودنم ریپورت شدم:n28: تروریست هستیم دیگه :n08:
به نظر من Ahri:n10:نقل قول:
آره والا,کلا با یوزرهای ایرانی مشکل دارن,honor هامون یهو می پرن:n29: item set هامون یهو می پره:n29:تو league هم نمیتونیم بالا بریم:n29:نقل قول:
یعنی میگید یه سری وایستادن اونجا ایرانیا رو شکار میکنن میگن اااا این ایرانیه بندازش برنز ؟ : دینقل قول:
آره والا,کلا با یوزرهای ایرانی مشکل دارن,honor هامون یهو می پرن:n29: item set هامون یهو می پره:n29:تو league هم نمیتونیم بالا بریم:n29:
یا نمیدونم این ایرانیه با نوبا هم تیمیش کن ؟
من بازی ندیدم اینطوری رفتار کنن و مطمئنم تو لول هم اینطور نیست . عین مرد بن میکنن(مثل بلیزارد به خاطر تحریم ها) . این که آدم با نوب ها میفته دلیلش چیزی نیست جز همون سیستم MMR . لول باز نیستم برا همین جریان Honor رو نمیدونم ولی فکر کنم دلیل اونم ریپورت شدن باشه بر اساس چیزایی که تو این تاپیک خوندم .
جدی نگیر خواستم پیاز داغشو زیاد کنم:n02:این Honor که جریان زیاد داره ,report یکی از دلیلاش هست اما honor من بدون دلیل پرید,همینطور honor یکی دیگه از دوستان همین امروز با این که مرتبا تو هر بازی honor میگرفت پرید بدون هیچ report,این سیستم mmr لول هم داغونه بابا اصلا رعایت نمیشهنقل قول: