بازم سلام ....
من یادم رفت به رکسانا خانم ورودشون رو تبریک بگم ولی الان میگم که خوش اومدن ...:11:
خوب سعی دارم چند تا سوال دیگه بپرسم ..........
1 - وقتی خیلی عصبانی میشی چه تیک عصبی میگیری؟
2 - معنی جمله " سعی کن همیشه تخم مرغهاتو توی چند تا سبد بذاری تا اینکه توی یه دونه سبد " چی رو بهت میرسونه ؟ چی ازش میفهمی !؟
3 - وقتی میخوایی با کسی دوست شی اولین و مهمترین شرطت که باید فرد برای دوست شدن با تو پاس کنه چیه ؟!
4 - اگه دو تا فرد باشن قرار باشه با یکیشون ازدواج کنی اولی فقط صداقت داشته باشه دومی فقط نجابت سعی میکنی کدوم رو انتخاب کنی ؟ (لطفا کلمه هیچ کدوم رو فراموش کن )
5 - صادقانه بگو بین عشق و ثروت و سلامتی کدوم رو انتخاب میکنی !؟ ( هیچ کدام = غیر مجاز )
6 - من همیشه سعی میکنم توی زندگیم یه جمله ای به کار ببرم و اونم اینه " love is a better teacher than duty "
یعنی " عشق ، معلمی برتر از وظیفه میباشد " نظرت رو در مورد این جمله بگو چی میفهمی ازش ؟ (حواست باشه سر هم نخونی )
7 - نظرت رو در مورد آلبرت انیشتین میخوام بدونم .
8 - نظرت رو در مورد کلمه "Hacker" -> " نفوذگر" میخوام بدونم .... تحلیلت چیه ازش ؟
9 - سعی میکنی از قوانین عمومی در درجه اول اطاعت کنی یا از قوانین عقلی در درجه اول ؟
10 - ارزش رو تعریف کن ( لطفا )
11 - فرق تروریست و قاتل ؟
12 - یک جمله کوتاه از تحلیل خودت در مورد کلمه - > "مافیا "
13 - نظرت در مورد دو اصل سیاست و عدالت چیه ؟ چه قدر با هم ارتباط دارن ؟
14 - از چهارده معصوم کدومشون بیشتر برات قابل توجه بوده ؟
15 - فرد آزاد اندیشی هستی ؟!
16 - اگه بهت بگن قرآن یا تورات یا انجیل کدومش رو انتخاب میکنی ؟ (دلیل منطقی لطفا )
17 - خیلی جاها به گوشت خورده که " موسیقی متال = موسیقی مبتذل " نظرت در این مورد چیه ؟
18 - موقع تنهایی چی کار میکنی بیشتر ؟
19 - بیل گیتس ثروتمند ترین فرد توی عصر رایانه هست . سرگذشتش رو وقت کردی بخونی ؟ (در حد بله یا خیر )
20 - یه چیزی که خیلی توی زندگی مهمه تجربه هست . سعی میکنی همه کاری رو تجربه کنی ؟ سعی میکنی کارای خوب رو تجربه کنی ؟ سعی میکنی کارهای بد رو تجربه کنی ؟ کدومش ؟ (توی این مورد خاص میتونی چند تا مورد انتخاب کنی)
21 - به این جمله دقت کن " I hear and I forget ; I see and I remeber ; I do and I understand " تحلیلت در مورد این جمله چیه ؟
22 - به نظرت بدترین آدم دنیا داره الان چی کار میکنه ؟
23 - به نظرت حرف حساب شیطان چیه ؟
24 - برای این دفعه هم ممنون .... بازم انشالله میپرسم .
موفق و سلامت باشی .