اوففف... عجب ناخالصی داره :n02:نقل قول:
اوففف... عجب ناخالصی داره :n02:نقل قول:
:n08::n08::n08::n08::n08:نقل قول:
تو هم از این انگولک ها بکن
حتما رو نتت تاثیر میزاره :n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا این تایم اوت مسخره یه طرف این فیلتر T2-11 هم یه طرف:n02: ، دهنمو سرویس کرد به خدا:n02: !!!! هر سایتی میرم 2-3 بار برام اونو میاره بار 3- 4 ام میره تو سایت:n21:
سرعت سرور خارجی ثابت روی 1مگ بسته شده:
مال من چینیه ... از اینا نداره :n02: اینم tracert ما... کل حسین یه آنالیز کن ببینم چه خبره .... مشکل ما وطنی هست یا مملکت کفر دوباره زلزله اومده ؟؟؟ :n13:نقل قول:
ما خودمونم چینی هستیم چه برسه به مودم!!!!:n02:نقل قول:
تو قسمت wan بعد adsl مودولاسیون رو چند بار تغیر بده (با هر بار تغیر کیفیت اینترنت هم تغیر میکنه )
اینم مسیر شما که فرق کرده با قبل
من موندم چرا از شیراز دیتا شما باید بره شمال!!!! از جنوب که نزدیکتره:n02:
مشکل تو وطنیه!!!
پینگت با DNS های های وب خیلی زیاده !!!!! قاعدتا باید با خود شرکت زیر 20 باشه!!! الان مال من 16 هست
خدا کنه به هم نریزه فعلا تایم اون اصلا ندارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه tracert 4.2.2.4 میگیری!!!؟؟:n12:نقل قول:
به نظرتون بازم دارن چه تغییراتی میدن که نتو به هم ریختن :n23::n24::n30:فروم رو به زور باز میکنه
هیچی دیگه معلومه !!!! دیتا هایی که از شمال غرب رد مین به هم ریخته!!! قبلا ها روتر تبریز به هم میریخت که بعد از کلی خرابی به بار اوردن اونو درست کردن الان هم هرزگاهی خارجیا نمیتونن سیماشونو از جاهای درست رد کنن یکی پاش میخوره و کابل پاره میشه!!!!نقل قول:
اینم سرعت شبانه امشب 6 تا لینک باهم گذاشتم تا این شده :n09: واسه شما چنده حسین جان