فقط یکروز افت سرعت داشتم بعدش حل شد . با وجود اینکه تقریبا نزدیک مرز هم هستیم اما مشکل خاصی این چند روزه نداشتم .
اینم تست الان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
فقط یکروز افت سرعت داشتم بعدش حل شد . با وجود اینکه تقریبا نزدیک مرز هم هستیم اما مشکل خاصی این چند روزه نداشتم .
اینم تست الان
دوستان یه سوال .
امروز امتحانی مودم رو وصل کردم که ببینم خطمون رانژه شده یا نه با اسپلیتر وصل کردم . حواسم نبود اشتباهی سر DSL اسپلیتر رو برای چند ثانیه به پریز تلفن زدم . الان ممکنه اسپلیتر به خاطر ولتاژ خط تلفن یا چیز دیگه بهش آسیب رسیده باشه ؟! :31:
جواب پلیز :40:
نه بابا،از هر طرف هرکدوم سیمها رو به پریز تلفن وصل کنید مشکلی نداره :11:نقل قول:
با 128؟نقل قول:
کلا با 128 چقدر دانلود داره پارس آنلاین
نقل قول:
نه بابا 256
پارس آنلاین فقط از مودم های خاصی پشتیبانی میکنه ؟ مودمی هست که با سرویس های پارس مشکل داشته باشه؟
با تشکر
سلام خدمت دوستان پارس آنلاين
ميشه بپرسم كه سرويس POL-128-2G و POL-256-2Gحدود سرعتش برا دوستان چقدر هست؟
لطفا سرعت شبانه را هم بفرماييد چون اون مهم تر هست.
بعد من اگه بخوام بيام پارس اين 15.000 هزينه نصب را از من مي گيرند؟ در حالي كه من فقط نياز به رانژه دارم؟
چون در حال حاضر دارم شاتل استفاده مي كنم.
اينم وضعيت افتضاحه شاتل 128
من 256 8گیگ دارم سرعت روز به 190 میرسه.نقل قول:
شبانه خدا رو شکر برای من خیلی خوب بود دیشب 3.8 گیگ گرفتم ولی چن شب پیش که افت داشت حدود 2.8 گیگ گرفت کلا ثبات نداره یهو دیدی رسید به یه گیگ:31:
بعضی از دوستان اینجا 512 یا 1 مگ دارن ولی بزور شبی 1 گیگ دانلود میکنن.
دقیقا عین هندونه دربسته میمونه:27:همون شاتل بمون به ریسکش نمارزه:46:
===========================
اگه خودت بتونی نصب کنی فک کنم بجا 15 تومن 5 تومن میگیرن دقیق یادم نیس.
با اینکه به نظر خودت شاتل افتضاحه ولی تو همین تست اگه دقت کنی از 52% ایران سرعتت بهتره:46:
نقل قول:
پشتیبانی از مدل های مختلف مودم همش بازارگرمی ای بیش نیست
هر نوع مودم که استانداردهای لازم رو داشته باشه مشکلی پیش نمیاره و قابل استفاده هست
اره از نظر ساپورت و این حرفا که هیچ فرقی نداره چه مودمی بگیرین.
ولی جدیدا پارس سره مودم خیلی اذیت میکنه.
اگه بگی مودم از خودمه میپرسه مارکش چیه اگه مدلی باشه که قبول داشته باشن تازه میگه باید بیاری شرکت ما تستش کنیم:18::27:
خلاصه باید یه مودم که پارس تایید کنه از در و همسایه گیر بیارین ببرین کارشناسای بی سوادشون مثلا تست کنن و از اون به بعد هر مودمی دوست دارین وصل کنین.
این سیاست جدید انداختن مودم هستش.
عجبا...!!! زشته بخدا
isp های دیگم میبینن یاد میگیرن:41::27: