سرویس های eco را هم میتونی انلاین سفارش بدینقل قول:
برای 512 هم میتونی به نام یکی از فامیلاتون که دانشجو هست سفارش بدیکد:http://online.shatel.ir/public/register.aspx
یا
نامه از شرکت بگیری که در این مورد اطلاع دقیق ندارم
Printable View
سرویس های eco را هم میتونی انلاین سفارش بدینقل قول:
برای 512 هم میتونی به نام یکی از فامیلاتون که دانشجو هست سفارش بدیکد:http://online.shatel.ir/public/register.aspx
یا
نامه از شرکت بگیری که در این مورد اطلاع دقیق ندارم
دوستان سلام
شاتل به شدت تاکید میکنه که خطوطش به روتر های Linksys حساسیت داره.
من هم میخوام ازشون سرویس بگریم و کلا باهاشون دچار کنتاکت شدم ، روتری که برای یک سرور تهیه کردم مدل WAG54G2 هستش .
با وجودی که حتم دارم حرف و تاکید اونها بیشتر جنبه ی تجاری داره تا فنی اما آیا کسی از دوستان با شاتل و هماهنگی اونها با محصولات لینکسیز به مشکل بر خورده؟
متشکرم:11:
به مشکل بر نیمخوری ولی اگه دچار مشکل شدی یه روزی شاتل هیچگونه پشتیبانی را نمی پذیرهنقل قول:
کسی از دوستان با نامه شرکت خط 512 گرفته؟؟؟
این پشتیبانی اعصاب منو خرد کرده !!!
یه هفتست شبا قطعی دارم هر وقت میگم ، میگه همون موقع قطع شدی زنگ بزن
یعنی من باید از 1 تا 7 بشینم ببینم کی قطع میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستاننقل قول:
نه من سرویسم 128 ولی گفتم که از اون وقت که 7 نصب کردم این جوری شده. فقط خواستم به همه پیشنهاد کنم چون سرعتمو واقعن دو برابر کرده.
اوایل یه دوستام بود می گفت من دانلودم رو 65 با سرویس 128 صبانت. دیدم راست میگه. حالا که خودمم 7 نصب کردم این جوری شده. حتا بعضی وقتا چند ثانیه ای میره رو 100:20: فکر کنم پروتکل هاش یه تغییراتی داره این ویندوز. خلاصه امتحان کنید ضرر نداره. بازم میگم سرویس 128 اکو دارم.
سلام...
من اگه ترافیک خودم قبل تایم مشخصش تموم بشه، خرید ترافیک اضافی کارم را راه میندازه دیگه؟! درسته؟!
البته راهنمای شاتل را خوندم در رابطه با خرید ترافیک ولی شما با کلام ساده تر خودتون لطف کنید اندک توضیحی هم بدید ممنون میشم...
چاره ای نیست خوبنقل قول:
چون باید وقتی قطع باشی بتونن پی گیری کنن و ببینم مشکل از کجاس وقتی قطع نیستی چطوری بیان دلیل قطعیهات رو پیدا کنن؟؟؟
منم ویندوز 7 دارم ولی سرعت دانلودم معمولیه....
اصلا شما سرویس از شاتل گرفتید یا صبانتنقل قول:
اگه از صبا گرفته باشید که هیچ ولی اگه از شاتل گرفته باشید و سرعتتون اینجوریه ویندوز اوریجینالم از امریکا خریده باشید محاله تو سرعت اینترنت تاثیر انچنانی داشته باشد