راصی نیستم دیشب سرعت بین 70 و 100 بود ولی ساعات غیر رایگان به 250 هم میرسهنقل قول:
Printable View
راصی نیستم دیشب سرعت بین 70 و 100 بود ولی ساعات غیر رایگان به 250 هم میرسهنقل قول:
اگر downstream ام رو 4مگ نکنن هر روز ازشون شکایت میکنم ! آخه این چه 2 مگی هست که همیشه زیر 2 مگ هست سرعتش !!! مسخره اس به خدا ... !!
گرفتن دو مگ اشتباهه من یه ماه گرفتم دیگه نگرفتم...نقل قول:
توی روز به همه سرعت یکسان میدن من 256 دارم اگه سروری که ازش دانلود میکنم خوب باشه 300 تا350 هم میده.ولی شبا افتضاح...
دقیقانقل قول:
منم 2 مگ دارم ولی شبا بیشتر از 160-150 بهم نمیده در صورتی که باید 250 تا بهم بده
اسیاتک قبلناش خوب بود. هرچی سرویس می گرفتی همونم بهت می دادن
دوستان سرعت 2 مگ نامحدود چنده؟با اینترنت دانلود منیجر
فعلا آسياتك نگيريد امروز با پشتيبانيش حرف ميزدم گفت ترافيك كم آوردن اساسي !!!
دوستان اکثرا میگن که سرعت شبانشون بالای 70 هستش ! درسته ؟
الان شما چه سرویسی دارید و هر شب چقدر دانلود دارید ؟ لطفا دوستانی که تهران هستند بگن
مثلا الان سرویس 1 به 2 1024 چطوریه سرعتش ؟ و یا بقیه سرویس ها
آقا خلاصه بهت بگم سمت سرویس های حجی آسیاتک نرو! الان شبانه ش افتضاح شده! سرعت 1 مگ و 2 مگ شبانه رو 70-80 هست! من این ماهم 256 نامحدود تمدید میکنم ولی احتمالن ماه بعد میرم جای دیگه...
دوستان اسیاتکی همانطور که دوستمون گفتن خواهشا برای یک بار هم که شده یک تماس یا ایمیل با قسمت صدای مشتریان بگیرید یا بفرستید و درخواست بدید تا ساعت شبانه را همانند شهرهای دیگه به 1-9 افزایش بدهند
خودشون میگن اگه درخواست ها زیاد باشه اعمال میکنیم لطفا هر کس را که میشناسید اسیاتک داره بهش بگید تماس بگیره یا خودتون با مشخصات اون به قسمت صدای مشتریان یا ایمیل بفرسته از داخل سایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روزهای پنج شنبه از ساعت 8:30 الی 12:30 مشغول به کار می باشند .
صدای مشتریان
شماره تماس 021-82144615 ساعات کار 8:30 الی 17:00