بازم نشد... ویندوز نمیزاره بریزم... ارور میده...نقل قول:
نمیدونم مشکل کجاست فقط رو باز کردن اپرا اینجوریه
Printable View
بازم نشد... ویندوز نمیزاره بریزم... ارور میده...نقل قول:
نمیدونم مشکل کجاست فقط رو باز کردن اپرا اینجوریه
با سلام
وقتي من سيستم رو روشن مي كنم موقع نمايش اطلاعات بايوس روي مانيتور يه تعداد خطوط از بالا به پايين كل مانيتور رو مي گيره وقتي كه ويندوز هم ميخواد بالا بياد هم همينجوري ميشه و بعد يك صفحه آبي در كمتر از يك ثانيه مياد بعد سيستم ري استارت ميشه.
ويندوز رو هم عوض كردم ،ولي باز وقتي كه درايور ها رو نصب مي كنم باز سيستم همونجوري ميشه.
روي يك درايو ديگه هم ويندوز ريختم باز هم همونجوري شد.
لطفا بگين چكاربايد بكنم؟
با سلامنقل قول:
شاید از گرافیک یا رم یا مانیتور هست!
سلام
وقتی ویندوزم داره بالا می آد یه سری برنامه که همون اول اجرا می شه باعث می شه این کار طولانی شه
چه جوری می تونم این برنامه ها رو کنترل کنم یعنی تعدادشونو کم کنم
با سلام
سیستم من از طریق فلش ویروسی شد و این ویروس اسمش autorun.inf بود سیستمو اسکن کامل و آپدیت کردم ویروسها پاک شدند ولی این ویروس در صفحه های اول درایوها فولدر هایی که اسمشون new folder بوده را دیگه نشون نمیده مطمئنم هستم که این فولدر ها پاک نشدند چون فضای خالی درایو بیشتر نشده به نظر شما فقط با نصب مجدد ویندوز این فولدر ها به حالت قبل بر میگردند؟
دوستان خسته نباشید
این پیغام یکباره تو ویندوز موقع کانکتم میبینم .
بحاطر مورد خاصی ظاهر شده ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 08:42 PM ---------- Previous post was at 08:39 PM ----------
سلامنقل قول:
تشریف ببرید تو Run و تایپ کنید : Msconfig
تو پنجره ای که ظاهر میشه برید به برگه StartUp و برنامه هایی که ضروری نیست رو از حالت انتخاب خارج کنید .
" برنامه هایی که از مسیر ProgramFiles هستند اغلب ضروری برای Startup نیستند "
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
این تاپیک رو ببینید.
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=428730
درود دوستان
من ویندوز xp sp2دارم وie 8.مدت زیادی هست که کلیک راست ومنوهای ie از کار افتاده اند.چندین بارie رو حذف کردم وورژنهای مختلف رو نصب کردم ولی مشکلم کماکان باقی مانده است.بخاطر نرم افزارها وسخت افزارهای اداری که رو سیستمم نصبه، جرات نصب ویندوز جدید رو ندارم.لطفا راهنمایی بفرمایید.البته با براوزرهای دیگه مشکلی ندارم .ولی چون ie از طرف شرکتهای طرف قراردادم پیشنهاد شده مجبورم که باهاش کار کنم.
IE7 رونصب کننقل قول:
آگرنشدازIE های Portable استفاده کن
سلام
چند وقتیه وقتی درایور کارت گرافیکمو( اصلیشو گم کردم اینو از تو نت دانلود کردم) نصب می کنم سیستم هنگ می کنه یا اینکه مونیتور استند بای میشه مشکل چیه؟
یعنی از درایوریه که دانلود کردم؟
geforce 6200 agp
خداییش دیگه موندم چی کار کنم تا وقتی سیدیش بود از این مشکلا نداشتم