من لیست پست اول تهیه کردم ریختمش تو یه کیف فردا با خودم ببرم یا نبرم؟
Printable View
من لیست پست اول تهیه کردم ریختمش تو یه کیف فردا با خودم ببرم یا نبرم؟
موضوع گروهبانى بچه هاى ليسانس كه از سال قبل شروع شد و چيز جديدى نيست اما در تقسيمات يگان هاى اموزشى هيچ نقشى ندارند تقسيمات در ستاد نيرو نزاجا انجام مى شود و ابتدا الويت شرايط دارها لحاظ مى شود سپس موجودى و طريفت هر يگان بر اساس ميزان سرباز ( افسر گروهبان و سرباز صفر) كه از سوى نيرو انسانى ان يگان ها به ستاد نيرو اعلام مى شود بررسى مى كنند و بر اساس ان به هر يگان به تعداد نياز و موجودى سرباز مى دهندنقل قول:
در ضمن اون فردى كه با شرايط تاهل در مشهد افتاده قطعا شرايطش لاحظ نشده بارها از اين موارد در طول خدمت ديدم
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
-----------
خب میبینم که بعضی ها تازه خدمتشون شروع شده و فردا می خوان برن آموزش:n10:ما که فردا میریم واسه تسویه حساب پایانی و ترخیصی از خدمت سربازی:n09:
خدا به اونایی که می خوان برن صبر و استقامت زیادی عطا کنه چون با مرحله سختی از زندگیشون روبرو هستند:n25:و امیدوارم خدمت همه افراد تا حد الامکان آسون باشه و بهشون زیادی سخت نگذره البته سختی خواهد داشت بهرحال.یه مورد اینکه خیلیا میبینم که در آموزشی نبود می کشند باید بگم نبود اصلی تون در یگانتون خواهد بود که روزاتونو میشمارید نگید که آموزشی تموم میشه راحت میشیم و این حرفا چون بعدش اگه یگان بیفتید و شرایط اونجارو ببینید به شدت داغون میشید.آموزشی چیزی نیست یعنی هر سختی در آموزشی ببینید چند برابرشو در یگانتون متصور بشید مگه اینکه اونقدر خدمتتون راحت باشه و شرایطش مثل آدماش و جا مکانش خوب باشه که اعصابتون زیادی خورد نشه ولی اینم شاید شامل 10 درصد بشه کلا.ما که شهر خودمون بودیم و بعدظهرا خونه بودیم و به غیر از 2 ماه آخر که قرارگاه تشکیل شد و صبحگاه اجرا میکردیم و هفته ای 1 بار پست بودیم بازم روزارو میشماردم که زود تموم شه یعنی همه اینجوری بودند.کلا برای کسی که تحصیل کرده است زیاد بستگی به جا مکانش نداره بهرحال حوصله اش سر میره و دوست داره زودتر تموم شه و تکلیف خودش و زندگیشو معلوم کنه
شما به كجا اعزاميد؟ شما فكر مى كنيد مى تونن كلى سرباز رو لخت كامل كنند ، حداكثر ميگن كه كفش يا پوتين رو در بيارنقل قول:
سلام دوستان من پس فردا عازم خدمت هستم مرکز اموزشم هم اموزشگاه شهدای وظیفه نزاجا (01) هست
مدرکم لیسانس هست
میخواستم یکم از شرایط این پادگان بدونم لطفا اگه کسی اطلاعاتی در مورد این پادگان داره به صورت مختصر یه توضیحی بده مرسی:n16:
یه سوال دیگه اینکه احتمالش هست فردا لباسمون بدن بگن برید شنبه برگردید؟
سلام دوستان، امریه ما رو هم دادن دستمون، با درجه گروهبان یکمی و رسته یارانه افتادیم تیپ پیاده پیرانشهر از تبریز.
تو نت اطلاعات زیادی نتونستم پیداکنم، چجور جاییه؟ کسریش دو ماهه؟ این رستهمون رو حساب میکنن یعنی واقعا" کار با کامپیوتر میشیم؟
این انتقالی تو شرایط عادی 3 4 ماه طول میکشه دیگه؟ راحت میدن یا ادابازی درمیارن؟
مرسی/
شما كار اشتباه كردى ، ممكنه به احتمال ١٪ مرخصى ندن اون موقع با يك ماشين كه موهاى همه را كوتاه كرده موهاى شما را مى زنند كه امكان انتقال بيمارى پوستى وجود داردنقل قول:
كسرى كه فكر نكنم داشته باشه نه منطقه عملياتى نه بد اب و هوا يا محرومنقل قول:
بله شما با اين رسته كار اداري خواهيد كرد
خوش بينانه ٤ ماه،. طول مي كشه، موضوع اصلى انتقال موافقت فرمانده پادگان است اگر پراتى داشته باسيد كه كمتر از يك ماه منتقل خواهيد شد، اما مى توانيد با ملاقات حضورى با فرمانده پادگان مشكلتون را مطرح كنيد
سلام دوست عزیز، دقیقا همینطوره که شما میگی. تو یگانه که روزها نمیگذره تو آموزشی زمان خیلی بهتر میگذره ولی در کل سخته. منم جام نسبتا خوبه و اداریم و هر روز میام خونه ولی دقیقا همینجوری که شما میگی واسه تحصیل کرده ها بستگی به جا و مکانش نداره و فقط دوست داری سریع تر بگذره.نقل قول:
انشاالله زودتر تمام شود...
من لیسانس نرم افزار بودم و 01 خدمت میکردمنقل قول:
نقل قول:
سلام دوست من.من اموزشیم امروز تموم شد تو01.درمورد اونجا ب یکی از دوستان کامل توضیح داده بودم به تو هم باز میگمشون:
به ما از همون هفته اول هرروز بعد تموم شدن کلاسا معمولا ازساعت ۴بعدازظهر تا ۵:۳۰ صبح فرداش روزبرگی دادن پنجشنبه جمعه ها هم مرخصی دادن.
نگهبانی ها بسته به سمت و وظیفه ای که بهت دادن فرق میکنه.معمولا اگه منشی یا ارشد گروهان انتخاب بشی نگهبانیت کمتر از بقیس.بقیه هم معمولا هفته ای یه بار نهایتن ۲بار توهفته نگهبان میشن البته اگه نگهبان تنبیهی نشن.نگهبانی ها هم معمولا یا نگهبان اسلحه خونس که ۲۴ساعتس و ۲ساعت پست ۴ساعت استراحته.یا پاسبخشیه که راحته و باید نگهبان های دیگه رو بیدارکنه و براشون غذابیاره.یانگهبان اسایشگاهه که فقط تو شب ۳ساعته یا نگهبان متفرقس که معمولا ۲تا پست ۲ ساعتس بیرونه گروهان و نگهبانیه بخشی از پادگان.معمولا هر دوهفته یبار هم به گروهانتون گشتی و اماده میخوره که یعنی یا باید ۲۴ ساعت اماده باشید یا گشت بزنید تو پادگان برای چندساعت.
اگر هم دژبان دانشجو انتخاب بشید که نگهبانیتون دیگه دست یگانتون نیست و دست دژبانیه و معمولا هفته ای یک پست ۳ساعتس برای یکی از درها.میتونید سربازهارو هم بگردین چون دژبان حساب میشین.من خودم دژبان دانشجو انتخاب شدم و واقعا خوشحالم چون کارم نسبت ب بقیه خیلی راحت بود.اگه اومدن دژبان دانشجو انتخاب کنن حتما داوطلب شو.ازهمه لحاظ ازاد میشی.
رژه معمولا از هفته دوم اموزش هاش شروع میشه.دژبان بشی رژه هم نداری :) مراسم تحلیف همه رژه میرن ولی دژبان دانشجوها دور میدون وایمیسن.هفته های اخر هم که همه واسه روز تحلیف تمرین میکنن ما دژبانا ازاد بودیم :)
میدون تیر همه دوره ها ۳روز و ۲ شبه ولی برای ما چون تعطیلات عید ۲۰روز مرخصی داده بودن ۴روزو ۳ شب بود.تیراندازی هم سخت نیس فقط صدای ژ۳ زیاده و لکد زدنشم با کتفت باید مهار کنی تا به زیر چشمت که نشونه میگیری اسیب نزنه.
همون اول عقیدتی میگن کسایی ک حافظ یاقاری قرانن برن واسه عقیدتی.بعد یه ازمون هم عقیدتی میگیره سعی کن شرکت کنی.از لویزان و عقیدتی مرکز هم اومدن و گفتن کسایی ک رشتشون کامپیوتره یاتدوین و گرافیک و کارگردانی یاعکاسیه و کسری ندارن برن ثبت نام من چون کسری دارم نرفتم.
ما شنبه دوم اسفند رفتیم لباس دادن گفتن برید سه شنبه پنجم بیاین.اره ب همه میدن.به شما چون تعطیلات عید ندارین هم احتمالا بیشتر بدن.
دوست عزیز، تک پسرا چی؟ افتادن شهر خودشون یا اونا هم جاهای دیگه پخش شدن؟ من لیسانس برق تک پسرم و پدرم هم 57 سالشه. فردا عازم 01 ام.نقل قول:
شما امتحان خوب دادی که ستوان سومی براتون اومده؟ چکار کردی تو شهر خودتون و انقدر جای خوب افتادی؟ :n02: شرایط دار هم بودید؟نقل قول:
تک پسرا هم بیشترشون نزدیک افتادن ولی یکی دوتا هم دور افتاده بودن از بدشانسیشوننقل قول:
تک پسرا هم بیشترشون نزدیک افتادن ولی یکی دوتا هم دور افتاده بودن از بدشانسیشوننقل قول:
رفقاکسی هست اهل شاهرود یامشهدباشه بعد اموزشی یگان تهران افتاده باشه بخواد با من که تهرانی ام شاهرود افتادم جابه جا کنه؟یا همچین کسی رو میشناسین رفقا؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
ایشالله درخواست انتقالی بده، زود برگردی تهران،
یه سوال، فوق لیسانس ها رو ندیدی تقسیمشون چه جوری بود؟ توی شهرشون بود یا نه؟
سلام
دوستان من خدمتم 9/ 93 تموم شد . کارت پایان خدمتم هنوز نیومده . معمولا چند ماه طول میشکه تا بیاد ؟
سلام امریه منم اومد.افتادم تیپ 321 مرند.رسته استحکامات و عمران.کسی هست اونجا خدمت کرده باشه؟خیلی استرس دارم:n27:کلا تو تیپ چکارا میکنیم؟بعد ساعت 2 میریم خونه؟؟؟درجه هم گروهبانیکمی دادن:n28:
سلام دوستان، من اولین باره توی این فروم ثبت نام کردم. یه سری سوال داشتم، ممنون میشم جواب بدید من مدرک کارشناسی ارشد نرمافزار کامپیوتر دارم و برای اول تیر ماه اعزامم سوال اول اینکه با این شرایط، نمیدونید حدس بزنید آموزشیم کجا میشه؟ سوال دوم اینکه اگر از بچهها کسی در مورد سازمانهایی که برای رشته من امریه میگیرن خبر داره، خیلی خوشحال میشم خبر بدید
خیلی ازت ممنونم دوست عزیز بات توضیحت امیدوارم که عین خودت دژبان بشم:n40::n40:نقل قول:
خدا بهت صبر بده دوست عزیزنقل قول:
توی پست های من سرچ کن توضیح دادم من برج 6 اولین دوره لیسانسش اونجا بودم
با نقطه صفر مرزی هیچ فرقی نمیکنه
سعی کن خودتو جا کنی تو گردان ابوذر گروهان 1 سروان حسن پور
ولی خداتو شکر کن بهترین قصل اونجا هستش
تقسیماتش هم نه میشه بگی خوبه نه میشه بگی بده
اگر گروهان 1 افتادی برو پیش سرگروهبان نیسی هواتو داره
دژبان هاشم دور از انسان هستن کلا پادگان جالبی نیستش
تو پستام سرچ کن
سلام داداشنقل قول:
والا الان که برای اسفند تقسیمات خیلی خوب بود. البته من بد جایی افتادم ولی اکثرا جاهای خوبی افتادن
اونجا هم چند باری اومدن دنبال بچه های کامپیوتر و به شدت نیاز داشتن بهش و آی تی هم جزو علوم کامپیوتره و قطعا میخوان
بچه های کامپیوتر تهرانی همشون تهران افتادن و بیشتر هم لویزان افتادن که عشق و حاله!
کلا کامپیوتری ها خیلی حال کردن و شما هم که ارشدی و احتمال خیلی زیاد تهرانی و جای خوبی میوفتی
موفق باشی
سلام دوستان من اعزامی 19/4/94 افتادم کسی میدونه محل آموزشیم کجا میفتم؟معاف از رزم هستم ساکن اصفهان و دیپلمه
نه بابا کجا بچه های کامپیوتر تهرانی حال کردن؟من و دوستم افتادیم شاهرود یکی دیگه از بچه های کامپیوتر هم افتاد کرمانشاه.هممونم بچه تهران.تقسیمات یگان ما که افتضاح بود همه شهرستان.فقط بیشتره شرایط دارا شهرخودشون افتادن.پزشک وظیفمون خاش افتادنقل قول:
رفتیم نظام وظیفه، بلیط دادن واسه ساعت 12 برگشتیم خونه
01 01 ما داریم میایم...
من 15 اسفند 92 مدارک رو ثبت کردم و برگه آماده به خدمتم میگه که اول تیر اعزامم. حالا متوجه شدم میتونم از معافیت پزشکی استفاده کنم. دوستان میدونند باید چه مراحلی رو طی کنم؟
نقل قول:
شما در مورد بد بودن شرایط پادگان توضیح دادید
آموزش ها چجوریه؟ بیشتر جنبه عملی و تکاوری داره؟
اون جناب حسنوند که فرمودید اگر اشتباه نکنم الان سرگرد شده و به جای دیگه منتقل شده
کسی از مالک اشتر اراک سوالی داشت در خدمتم
من از بقیه یگان ها خبر ندارم ولی یگان ما به نسبت خوب تقسیم شدن و خیلیا لویزان و ستاد مشترک افتادننقل قول:
سلام دوستان
من یک تک درس داشتم که الان در سیستم پیام نور ثبت شده و همه واحدها پاس شدند، میتونم برم دانشگاه و یک نامه برای نظام وظیفه بگیرم؟
و اینکه من چون بادفتق عمل کردم، و کمی هم واریکوسل ، قبل خدمت اقدام بکنم برای معاف از رزمی یا در اموزشی اقدام کنم؟
پرونده را باید از بیمارستان بگیرم؟ چون عمل من مال 20سال پیشه : دی امیدی هست در بایگانی باشه؟:n02:
و اینکه پدر من بخاطر بیماری دو قطبی که چند سال پیش گرفت، البته با دارو تا حدودی خوب شده و اون رفتار جنون امیز را نداره ولی ناراحتی اعصابش همچنان در بدنشه و از کارافتاده شده یعنی توانایی کار کردن را نداره، میتونم اقدام بکنم شهر خودم بیفتم؟ عصرها ی گوشه زندگی را بگیرم؟ مدارک چی لازم داره؟
دوستان خواهش دارم من را راهنمایی بکنید
دوستان یک سوال
رزم جزو روزهای سربازی هست یعنی این سه ماه جزو ۲۱ ماه هست؟
دوستان یک سوال
رزم جزو روزهای سربازی هست یعنی این سه ماه جزو ۲۱ ماه هست؟
با سلام خدمت دوستان اگه کسی از پادگان شهید علی اکبر هاشمی پیرانشهر اطلاعاتی داره ممنون میشم بگه :n40:
بله دوسته عزیز من 2روزه اونجا دوره کدم رو به اتمام رسوندم سوالی داری راجب پادگان در خدمتمنقل قول:
امریه ما رو که فردا میدن، معلوم نیست کدوم جهنم دره ای بیفتم، شرایط هم دارم اما میگن تک پسری زیاد تاثیر نداره، رشتمم کامپیوتر (کاردانی) ولی بازم میترسم دوره کد بخورم بیفتم کرمانشاه یا کردستان :n30:
سلام
یک روز از اموزشی گذشت :n02:
امروز رفتیم پادگان (02 شهید انشایی) و بعد از کلی معطلی لباس هامونو دادن و اومدیم خونه :n06:
قرار شد شنبه بریم .
منظورتون از رزم چيه؟نقل قول: