آقا وحید یعنی شما فکر میکنی من با این کیفیت ایرانسل منتظر سیم کارتم میشینم؟
من توی خونه که از تلفن ثابت استفاده میکنم...پس این به کنار.
وقتیم میخوام برم بیرون سیم کارت مادرم رو به شرطی که خودش بهش نیازی نداشته باشه قرض میگیرم
الان هفته هاست اینکارو میکنم.
یه مدتم زور زدم برای ایرانسله مشتری پیدا کنم ولی هیچ نتیجه ای نداشت جز اینکه کلی ملت مسخرم کردن با جملاتی مثل"مگه اینجا اسباب بازی فروشیه" یا "مگه نون خشکی تو محلتون نمیاد؟"
خود ایرانسل پسش نمیگیره؟
آخه همیشه دفترش شلوغه نمیتونم برم توی صف طولانیش وایسم.حالا نمیدونم میتونم به خود ایرانسل پسش بدم یا نه.کسی میدونه؟
اگر توی پست شما جای کلمات(ایرانسل) و (همراه اول) رو عوض کنیم میشه وضعیت ایرانسل توی شیراز.
مخابرات که اس ام اسش تعطیل بود قبول ولی مال ایرانسلم توی عید وصل نیود!توی بازه ی زمانی 1 ماه ای ام اس ایرانسل کاملا قطع بود و من حتی 1 اس ام اس هم نتونستم بفرستم.مخابرات به علت ترافیک شبکه بود ولی مدیر عامل ایرانسل خودش گفت که به علت مشکلات فنیه...هنوز هم رفع نشده.
حالا من نمیدونم شما چطور اس ام اس میزدید ولی نه تنها برای من بلکه برای بقیه ایرانسل دارهایی که من توی شیراز و تهران میشناسم اینجوری بود.
وقتی ایرانسل تازه اومده بود همه میگفتن برای قضاوت زوده بذارید 1 ساله بشه حالا هم که شده....
سن و سال مهم نیست.مساله اینه که ایرانسل میخواد با همون ظرفیت 1 میلیونی عیدش همه کاری بکنه!مشکل اینه که فقط دنبال ویترین و چت و این جور چیزاست.اصلا دنیال کیفیت شبکه نیست.
سرعت عمل ایرانسل توی سال اول به خاطر تعهداتی که داده بود.و به همین علت کیفیت شبکش خیلی خیلی افتضاح شده چون ماس مالی کرده!اگه درست اول شبکه رو آزمایش میکردن و پوشش رو کامل میکردن و بعد شبکه رو راه مینداختن اینجوری نمیشد.اول اس ام اس راه انداختن حالا یادشون افتاده تستش کنن!
و درضمن اینجا ایرانسل اینجوریه که حتی با دید مستقیم آنتن اولش آنتندهی فوله ولی تا تماسی میگیرید یا هر چیز دیگه سریع میشه 1 خط!الانم که دیگه همون یه ذره تماسو هم نمیشه گرفت.