ظاهرا مشکلی نیست بجز مشکل کم کردن 1.7 گیگ بجای یک گیگ که دوستمون گفتن.(دزدی ثابت و همیشگی). در ضمن با زنگ به 2020 میتونی حجمو چک کنی.نقل قول:
Printable View
ظاهرا مشکلی نیست بجز مشکل کم کردن 1.7 گیگ بجای یک گیگ که دوستمون گفتن.(دزدی ثابت و همیشگی). در ضمن با زنگ به 2020 میتونی حجمو چک کنی.نقل قول:
آقا این چطوری هست که با نت خود مخابرات سامانه گند نت باز نمیشه،ولی با نت isp های دیگه باز میشه؟:n13:
همه سایت های دیگه باز میشه غیر سامانه خودشون!
معلوم نیست باز چه خوابی برامون دیدن....
برای من هیچ کدوم از این اتفاقایی که گفتین نیوفتاده تو روز هم چندین بار چک کردم :n29:
هم سامانه درسته هم حجم رو درست نشون میده:n06:
نمیدونم چرا ماله شما اینجوریه:n11:
دوستان برای تغییر ای اس پی چه پیشنهادی دارید؟
ادامه حيات مخابرات بستگي به افزايش فروش و كاهش هزينه ها دارد
گروه خبری: اخبار عمومی
منبع خبر: مهندس ملك جعفريان مدير عامل شركت مخابرات خراسان رضوي در دومين جلسه كنترل پروژه شهرستانها گفت: ادامه حيات مخابرات بستگي به افزايش فروش و كاهش هزينه ها دارد.وي ضمن اشاره به ميزان افزايش درآمد خطوط تلفن گفت: بايستي ميزان مكالمات موفق (ASR) افزايش يابد و سرويسهاي ارزش افزوده را توسعه دهيم.در جلسه كنترل پروژه مديران شهرستانهاي درگز، قوچان، سرخس، كلات و تايباد برنامه هاي خود را تشريح كردند و در ادامه اين جلسه برنامه هاي توسعهADSL، برنامه هاي فروش، پشتيباني فني و موضوعات مالي و اقتصادي هر يك از شهرستانها مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت. اين جلسه تا پايان روز ادامه داشت.
میدونین یعنی چه ؟
یعنی کاهش کیفیت و افزایش هزینه adsl
مثل چی دارن دروغ میگن. اگر کاربرا هجوم میارن چرا یک تا یک و سه دقیقه سرعت طلایی 250 بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! دزدای کلاهبردار 256 رو وعده دادن و چند شبی دادن حالا سرعت هر شب 88 هست. 365 روز رفت تو پاچمون. حروم خورای دزد هرجا و هر جور بتونم از خجالت مخابرات در میام.
پارس آنلاین و شاتل و دیگر هیچ!نقل قول:
شاتل من دارم راضیم اطلاعات تکمیلی رو تو تاپیک هر آی اس باید بگیری :n06:
ای بابا علی حان حسته نشدی چه حوصله ایی دارینقل قول:
من که دیگه هیچ اهمیتی برام نداره این قضیه
به هرچیزی تا یک حدی باید به بها داد دیگه حتی ارزش فکرکردن هم نداره فقط این بین یکم دیگه بیشتر به ماهیت کسانی که دارن اداره ها وارگان های این مملکت رو می چرخونن پی بردیم
راست میگی. اما وقتی میبینم 4 تا .... اینجوری درستم کردن حالم بدجوری گرفته میشه. ارزش مادی حجم دانلود کمه، وقتی 4 تا ... تو 2020 شعر میگن و فکر میکنن ما خریم. وقتی 135 میگه میفرستیم واسه پیگیری فکر میکنن ما گاویم وقتی........... اینا منو میسوزونه. مخابرات یادت باشه گهی پشت زینو گهی زین به پشت. در همیشه رو یک پاشنه نمیچرخه که با بچاپ بچاپ ما شکماتونو بترکونید. بعدشم مگه ما چی میخایم؟؟ پول 256 دادیم 256 میخایم. غیر منطقیه؟؟ غیر قانونیه؟؟؟نقل قول:
حق با شماست من هم دقیقا اشتباه شما رو کردم رفتم کمپین یکساله رو گرفتم
اما متاسفانه فعلا تو بد جایی گیرکردیم به قول ناصرخان حجازی خدابیامرز که می گفت کجامون پاکه که بخواد فوتبالمون پاک باشه من اینجابه جای فوتبال می گم کجا درست وپاکه که بخواد مخابراتمون که دست یک عده ....افتاده بخواد پاک باشه
نمی دونم خدا کنه حداقل نسل های اینده روزای بهتری ببیند
ازما که گذشت فقط چاپلوسی ودروغ وریا یاد گرفتیم وبس