اگر کسی اومده نصب کرده و آنتن نمیداده که اصلاً باید همان موقع پس میگرفتند.نقل قول:
Printable View
اگر کسی اومده نصب کرده و آنتن نمیداده که اصلاً باید همان موقع پس میگرفتند.نقل قول:
نقل قول:
با توجه به اینکه اونا اینو میدونند که این مودم در 400 متری دکل جواب میده باید همون موقع ثبت نام به این بنده خدا میگفتن که اینجوریه (البته که اینو بگن که هیچکی نمیخره)
در ضمن تا جایی که من میدونم مودم های معمولی وقتی کسی ثبت نام میکنه اصلا کسی نمیاد از طرف نمایندگی اینا رو وصل کنه
بلکه مودم رو تحویل طرف میدن پولو میگیرن بعد میگن برو خونه امروز فردا فعال میشه
ممنون از لینک
به ولله خودم موندم هی پاس میدن نمایندگی اونیکی میده پشتیبانی :grrr:
من شب پر کردم داخل سایت فردا بعد ظهر ارسال کردن مودم دم خونه اوردن هیچ نگفتن که این برای خونه مناسب نیست بهمان
بعد چند بار زنگ زدن پشتیبانی اخری که معلوم بود داره حرف از روی یک متن میخونه مثل ... نمیفهمه به من میگه این مودم فقط تا 400 متری دکل انتن میده :jealous::mellow: ! بعد میگم من که راحت میتون شکایت کنم چون این به من عنوان نکردید... دوباره یک مشت خزعبلات باسه من دیکته میکرد :hmm: بعد پاس کرد به نمایندگی ...
نمایندگی زنگ زدم گفت به ما ربطی نداره ما فقط ارجاع میدن و مودم میفرستیم ... بعداش گفت این مودم فقط با لاتر از هفت تیر انتن خوب میگره بخاطر اینکه در محدود شما و اطراف انتن BTS زیاد امکانش نیست :hmm::mellow:
خلاصه منظورشون این بود که کردیم مشترکن تو پاچت .... نوش جونت :grrr::hmm::mellow:
پ.ن این موارد اول فروم بزنید با فونت بزرگ بزارید همه بخوننن ...
شماره پشتیبانیشون چند شده ؟ تغییر کرده انگار !
02183869001نقل قول:
در صورتی که اینطور باشد هم تا زمانی که سرویس دمو بوده فرصت پس دادن داشته و باید در آن زمان پس بگیرند.نقل قول:
سلام
من تهران هستم
می خواستم مبین نت بگیرم برای دانلود
کسایی که دارن نظرشون چجوریه؟؟
شبها از 2 تا 8 سرعتش چجوری میشه؟؟
کدوم سرویسش بهتره؟؟
شبها میشه دان رو اتومات کرد یا نه ؟؟ یعنی مثلا شبها ساعت 2 پسوردی چیزی می خواد؟؟
آنتن دهی کدوم مودمش بهتره (داخلی ها)؟؟
سرعت دان روزانه و شبانه چنده و آیا محدود میکنن اگه دان زیاد کنی؟؟؟
ممنون...
مبین نت طرح های بهاره رو تو سایتش وارد کرده
ولی جمله ""قیمت های فوق بدون احتساب مالیات بر ارزش افزوده می باشد."" هنوز تغییر نکرده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از مشترکین رشت کسی مشکل نداره ؟ چراغ مودمم ثابت نمیشه ، پشتیبانی هم که 1 ساعته با ترافیک سنگینی مواجه!
آقا الان من 1 ساله 512 دارم روی 70-80 تقریبا ثابت هست تا چند روز دیگه هم سالش تموم میشه
بنظر شما 1 mb بگیرم با ماهیانه 10 گیگ ؟