سرویست چیه دوست عزیز؟ اگه 512 هستی که باید 60-65 باشه. ولی اگه 128 هستی و دانلودت 65 هست به قول vroom برو حالشو ببر!:31:نقل قول:
Printable View
سرویست چیه دوست عزیز؟ اگه 512 هستی که باید 60-65 باشه. ولی اگه 128 هستی و دانلودت 65 هست به قول vroom برو حالشو ببر!:31:نقل قول:
مگه یوتوب چیکار میکنه؟؟نقل قول:
اگه تو یوتیوب نری و...
از جانب خودم مطمئنم...ولی تو خونم که خودم تنها نیستم...خودم با لپ تاپ کار میکنم و یه pc هم داریم که خواهرم استفاده میکنه...نقل قول:
من دو سری هست که 512 سه ماهه شارژ میکنم، یعنی همون 5 گیگ. باید مراقب باشی در روز دانلود اضافه نداشته باشی و همه دانلود هات رو بذاری برای شبانه رایگان. در روز تقریبا 55 مگ میتونی وبگردی کنی که بنظر من کافیه. حالا سری اول که بگیری حساب کتابش دست میاد، اگه دیدی کمه میتونی یک ماه بگیری، اونطوری 3 گیگ برای یک ماه داری، یعنی هر روز 100 مگ!!! البته تفاوت قیمتش با 3 ماهه، ماهی 5 تومن میشه.
راستی کسی بلد نیست چجوری میشه یه کاری کرد که مثلا یه کامپیوتر نتونه بیش از روزی 7 مگ سند و ریسیو داشته باشه؟؟؟؟ یه چیزی تو مایه های کاری که تو کافی نت صورت میگیره...
یه چیز دیگه : ما مستاجر هستیم و تلفن به نام صاحبخونمونه که آمریکاست !! مشکلی داره از این بابت ؟؟
یوتوب خب ترافیکت را مصرف میکنه یعنی یکمی زیاد مصرف میکنه:46:نقل قول:
پس شما که با لپ تاپ کار میکنی اگه تونستی مودم wireless بگیر asus am604 که حدود 90-100 تومن هست
که همزمان با pc و laptop راحت بشه کار کرد:46:
میخوام ولی خب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یوتوب خب ترافیکت را مصرف میکنه یعنی یکمی زیاد مصرف میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس شما که با لپ تاپ کار میکنی اگه تونستی مودم wireless بگیر asus am604 که حدود 90-100 تومن هست
که همزمان با pc و laptop راحت بشه کار کرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا اون دو مورد دیگه چی ( مستاجر بودن و محدود کردن ترافیک ) ؟؟؟؟
محدود کردن فکر کنم بشه(خودم بلد نیستم) ولی حالا چرا روزی 7 مگ شما با 3 ماهه میتونی روزی تقریبا 57مگ مصرف کنینقل قول:
درباره سوال دوم اطلاع ندارم
در مورد مستاجر بودن و نبودن صاحب خونهنقل قول:
چون من در جریان نیستم که شما دقیقا میخوای چیکار کنی
ولی برای گرفتن ADSL از هر شرکتی ، مخابرات کپی شناسنامه مالک خط رو میخواد
برای همین قضیه من مجبور به خریدن یه خط جدید شدم و سه معطلیم باعث شد که 6ماه تو نوبت پورت خالی بمونم
برای من که هیچی نخواستن به جز اسم صاحب خطنقل قول:
شایدم نمایندگی اصفهان اینطوریه:8:
سلامنقل قول:
فکر کنم نمایندگی اول شاتل در اصفهان به یوزراش زیاد گیر نمیدد :31:فقط خدا کند ازم دوباره گواهی اشتغال به تحصیل نخواد که:41:
دوستان من 3ساله لیسانس گرفتم کارت دانشجویی ندارم بدم چطور میتونم خط 512 بگیرم؟ در ضمن شاتل سرویس Eco رو اینترنتی نمی فروشه؟؟؟
بايد شماره ثبت و مهر شركت داشته باشيدنقل قول:
از طريق سايت شاتل ميتونيد آنلاين سفارش بديد و پرداخت كنيد