-
دربهاي ماشين بطور كلي به دو صورت پياده ميشه، يا با لولاهاي كامل و يا با باز كردن نيمي از لولاها.
دربهاي عقب را ميشه با لولاها بطور كامل پياده كرد چون راه دست خوبي داره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبل از هر چيز كليه سيمهاي مرتبط به در را جدا كنيد
پيچهاي نگهدارنده لولاها به ستون را باز كنين.
براي دربهاي جلو اگر خواستيد كامل باز كنين، بايد پيچهاي نگهدارنده لولاها به ستون را باز كنين كه راه دست كمي داره اما امكان پذير هست و نيازي به باز كردن گلگير نيست، ولي توجه كنين كه اون پيچها به نوعي بالانس و رگلاژ در را بوجود آوردن و ممكنه با باز كردن تنظيم بهم بخوره و براي تنظيم مجدد دردسر زيادي داشته باشيد.
بهتره از سمت پين ها در باز بشه. مثل قبل تمام سيمهاي متصل به در را باز و جدا كنيد
زير در تكيه گاه خوبي بگذاريد تا از افتادن اون جلوگيري بكنه. اگر يك كمك دست داشته باشيد خيلي بهتره.
دوتا پيم فولادي توي هر لوله وجود داره كه به زدن ضربه ملايم به زير اونها ميتونيد اونها را بيرون بكشيد. ضربه ها بايد مستقيم و به اندازه اي باشه كه پيم ها دربياد و نه خيلي محكم كه باعث صدمه به لولا و پيم بشه
فنر ترمز در هم بعد از باز شدن پيم ها خود بخود در مياد.
نصف لولا روي در و اهرم نگهدارنده فنر ترمز
روي هر لولا دوتا بوش برنجي وجود داره كه فرسوده شدن اونها باعث افتادگي و از رگلاژ خارج شدن در ميشه و بايد تعويض بشه. يكي از اونها با بقيه تفاوت داره و ضخيمتر ساخته شده و جاي بقيه سوار نميشه، با آزمايش متوجه خواهيد شد.
قبل از باز كردن در ، افتادگي و رگلاژ نبودن اون و دليل لق بودن در را پيدا كنين تا متوجه باشيد كه نياز به تعويض بوشها هست يا فقط پيچها شل شده؟
قبل از سوار كردن بوشهاي جديد بايد يكبار روي پيم مربوط به خودشون سوار و پياده كنين تا آب بندي بشه( گريس بزنيد تا راحت آب بندي بشه)
اين بوشها خيلي ترد هستن و بايد با ظرافت با اونها كار كنين. بوشهاي نو در فروشگاه يدكي شورلت پيدا ميشه و گويا كارگاهي در تهران اونها را ميسازه.
براي پياده كردن موتور ميتونيد هم با گيربكس و يا بدون اون پياده كنين اما كار سنگيني هست و حتما جراثقال مناسب و يك كمك دست وارد نياز داريد.
-
چراغهای زیر پا رو میتونید روی قابهای بغل پا در محل مناسب نصب کنید.
سیم کشی مورد استفاده من به این شکل بود که یه مثبت از زیر فندک براش گرفتم که همیشه وصل باشه و یه اتصال هم از منفی کلید لای درب براش گرفتم که وقتی دربها باز میشن این چراغها هم روشن میشن.
شما میتونید از مدلهای دیگر این چراغ هم استفاده کنید از جمله چراغهای led دار که تنوع رنگی هم دارن و مصرف برق کمی هم دارن.
سمت شاگرد رو در تصاویر نشون دادم و برای نصب چراغ سمت راننده قدری دقت لازم داره و با توجه به موجود بودن پدال ترمز پایی باید محل مناسب رو براش پیدا کنید.
-----------------------------------------
اگه یادتون باشه قبلا یه امپر دور موتور اسپرت تهیه کرده بودم و با توجه به اینکه نوا امپر دور موتور نداره تصمیم داشتم روی ماشین نصب کنم و دنبال یه جای مناسب برای نصبش میگشتم که بهترین جا رو در انتهای کنسول دیدم.
این امپر علاوه بر نمایشگر دور موتور که قابل تنظیم برای خودروهای 4-6 و 8 سیلندر هست نمایشگرهای کوچک دیگری هم داره و بالایی مربوط به فشار روغن موتور میشه که با نصب یه سنسور فشار سنج به جای فشنگی روغن موتور فشار روغن موتور رو از 0 تا 7 بار نمایش میده.
بعد از بازسازی ماشین و تعمیر موتور فشار روغن در حالت درجا حدود 5.5 بار بود که با دور بالا به 7 بار هم میرسید ولی بعد از اب بندی ماشین فشار روغن در اول استارت 7 بار هست و روی حد اکثر فشار می ایسته و این نکته توانایی اویل پمپ در روغنکاری مناسب موتور رو نشون میده.
امپر کوچک وسطی دمای روغن موتور رو نمایش میده که من فعلا نصبش نکردم.
درجه پایینی هم دمای اب موتور رو نشون میده که در واقع امپر اب برقی هست و دقت بالایی داره.
این دستگاه در بازار انواع مختلفی داره و بعضی نور زمینه سفید یا ابی یا قرمز و ... دارن و نمونه ای که من تهیه کردم نور زمینه قرمز با درجه های ابی داره.
البته در تصویر بالا به دلیل وجود نور روز و فلاش دوربین صفحه به خوبی معلوم نیست و تصاویر بهتری هم بعدا اینجا قرار میدم.
قبلا یه استارت یدکی به قیمت 35000 تومان تهیه کرده بودم که بعضی لوازم نیاز داشت و در حال جمع کردن ان هستم.
[/IMG
ذغال ها فرسوده بودن و به همین دلیل ذغال فابریک نو تهیه شد.
[/IMG]
[/IMG]
اتومات استارت هم مشکل داشت که نمونه سالم اون رو از قبل داشتم.
در ادامه تصاویر تکمیل استارت رو قرار میدم.
[/IMG]
-
علی آقا خیلی ممنونم
راستش 3تا از درها رو از طریق زبونه قفل رگلاژ کردم و باتوجه به روانکاری ها در نهایت نتیجه دلخواه رو گرفتم ولی درب راننده افتادگی داره و فکر میکنم دلیلش همون بوش هایی باشه که شما گفتین، اول باید برم ببینم بوش نو پیدا میکنم بعد درب رو باز کنم، البته هیچکدوم از دربها فنر ترمز هم ندارند :n15:
اگه براتون زحمتی نیس مراحل پیاده سازی موتور رو هم مثل درها با عکس نشون بدین.
محمد جان به نظرت میشه از نوارهای اس ام دی به جای چراغ استفاده کرد؟
قیمت این امپر چقدره؟
-
پياده كردن موتور كار چندان سخت و پيچيده اي نيست، اگر تجهيزات كافي داشته باشيد كه مهمترين اون جراثقال مناسب هست.
من موتور با گيربكس را يكجا پياده كردم و براي اين كار اول بايد كاپوت را كامل باز كنيد، رادياتور و كندانسور كولر، پروانه، دلكو ، دينام ،باطري، كمپرسور كولر ( اگر كولر گاز نداره) و بقيه چيزهايي كه ممكنه توي پياده كردن احيانا صدمه ببينه و جلوي راه دست را بگيره، باز كرد.
بعد گاردان بايد باز بشه كه براي اين كار پيچهاي اتصال گاردان به پنيون ديفرانسيل و چهارشاخه گاردان را باز ميكنند و در ادامه لينكهاي گيربكس( دستي يا اتوماتيك) به اهرم دنده و لوله هاي رفت و برگشت كولر روغن گيربكس( در اتوماتيك) و بقيه ضمائم مربوطه بايد باز بشه.
و در آخر سر باز كردن دسته موتورهاي جلو ( فقط پيچ اصلي اونها و نه خودشون) و باز كردن پل گيربكس و دسته گيربكس بطور كامل تا گيربكس و موتور يكجا پياده بشه.
(از اين مراحل عكس ندارم) از هر مرحله عكس بگيريد تا براي بستن مجدد دچار مشكل نباشيد.
بعد از اين با بستن زنجيرهاي جراثقال به دو محل تعبيه شده روي موتور براي بلند كردن، كل موتور و گيربكس را بلند كنيد.
توي اين مرحله بايد دقت كنين كه آرام آرام بايد موتور بياد بالا و هر لحظه اطراف موتور را چك كنين تا به جايي گير نكنه و يا احتمالا به يك سمت متمايل نباشه.
در اين حالت سر موتور بايد بالاتر باشه و كل مجموعه بصورت مايل از محفظه موتور بيرون بياد تا بتونيد گيربكس را هم با اون بيرون بكشيد وگرنه پياده كردن اين دو بخش همراه با هم امكان پذير نيست
گيربكس ماشين ايرادي نداشت اما براي بازديد پياده كردم، اگر گيربكس ماشين شما ايرادي نداره، نيازي به بازكردن اون نيست، تنها بايد پيچهاي دور گلداني و سه تا پيچ توربين به فلايويل را باز كنين ( به همراه لوله وكيوم به موتور)
اگه قصد تعمير موتور داريد( در مكانيكي) ديگه نيازي نيست خودتون پياده كنيد، چون نوشته بوديد مكانيك گفته موتور پياده كنين و با وانت بياريد پيش من.
دربهاي عقب بيوك و نوا فنر ترمز نداره، ولي دربهاي جلو داره . فنر را ميتوانيد از اوراقي بگيريد و حتي نو اونها هم هست و فكر نكنم توي پيدا كردن مشكلي داشته باشيد.
آقا محمد، دور موتور را به همان محل درب دلكو TACH وصل كرديد؟
فشنگي روغن هم جايگزين شد؟ مشكلي براي چراغ روغن توي صفحه بوجود نيامد؟
حرارت روغن هم با همان فشنگي نشان ميده؟
-
این درجه رو خیلی وقت پیش گرفتم و تازه نصب کردم و قیمتش در اون زمان 70000 تومان بود ولی الان بعیده زیر 120-130 بدن.
سنسور فشار روغن فابریک ماشین باز شده و یک سنسور جدید نصب شده که این سنسور میزان فشار رو اندازه گیری میکنه.
الان چراغ روغن فابریک خاموش شده و اصولا نیازی هم بهش نیست ولی یه قطعه 3 راهی در کیت امپر جدید موجود بود که اگر اون رو نصب کنم هم سنسور دمای روغن رو میشه نصب کرد و هم سنسور فشار روغن فابریک و هم سنسور فشار روغن جدید.
در واقع این امپر یه کیت کامل هست و همه اتصالات الومینیومی و سنسورهای لازم رو داره.
در رابطه با نصب سیم مربوط به شمارنده دور موتور هم دقیقا سیم مربوطه به کمک یه فیش به سوکت tach (تاکتومتر به معنای امپر دور موتور) روی دکلو نصب شد.
درجه های مختلفی در بازار موجوده و برخی زیبایی بیشتر دارن و حرفه ای تر هم هستن و میشه برا امریکایی ها نصب کرد.نصب این درجه اسپرت و نور پخش شده از این دستگاه در شب نمای جالبی به ماشین میده.
اون نوارهای نورانی که در بازار موجوده رو هم میشه زیر پا کار گزاشت ولی باید با دقت یه جای مناسب براش پیدا کنید.
من تصمیم دارم زیر ماشین رو با نوار های smd ابی رنگ نور پردازی کنم.فکر میکنم نمای فوق الاده ای در شب داشته باشه.یه برنامه هایی هم برای سقف چرمی دارم و باید ببینم چطوره؟شاید نصب کردم.
-
علی اقا بابت توضیحات و عکسا تشکر میکنم
محمد جان کار با اون نوارها خیلی راحته و نورپردازی زیر ماشین و یا داخل چرخ ها روی اکثر ماشینا نمای خوبی داره، حالا شما امتحان کن ببین خوشت میاد، فقط نکته مهم اینه که: به چسبوندنش خیلی دقت کن و از چسب قوی استفاده کن ، وگرنه مثل من می بینی بعد از دو ماه نوارها از کف جدا شدن.
برای چراغ کف پا از یه چراغ دیگه هم میشه استفاده کرد :
این چراغ سقف 405 هست که هم به استایل جلو پای نوا میخوره هم سه حالت داره و میشه به دلخواه از هر حالتش استفاده کرد.
حالا که بحث چراغ شد یه سوال هم بپرسم:
سیم های لادری های جلو باید چطوری باشن؟ یعنی دوتا سیم سفید که به لادری ها وصله هیچ ، یه سیم سیاه هم هست باید به کجا وصل باشه؟
-
دوستان سوال دیشب منو کسی پاسخ نداده!!!! پس ببخشید که من دوتا پست پشت هم میذارم:n02:
امروز ماشینو بردم و مکانیک موتور رو پیاده کرد و ماشین بی موتور رو برگردوندم خونه.
باز کردن قطعات جانبی:
بستن زنجیر به موتور:
چرثقیل آماده برای بلند کردن موتور:
و در نهایت موتور برای تعمیرات در گوشه تعمیرگاه قرار گرفت:
فقط مشکلی که پیش اومد این بود که در زمان برگردوندن ماشین به خونه یهو توربین گیربکس افتاد روی زمین و مقدار زیادی روغن گیربکس هم ریخت.:n27:
-
سلام به آمریکایی بازهای عزیز. من محمد هستم از ساری. یک نوای سی 6 مدل 65 دارم. از زمانی که خودرو رو خریدم چندتا مشکل کوچک داشت که برای برطرف کردنشان راهنمایی می خواهستم.
1- سیم کیلومتر از داخل غلاف پاره شده و می خواستم نحوه تعویض آن را شرح دهید.
2- دنده D روی دسته دنده فعال نیست و عمل نمی کند. دنده L1 هم عمل نمی کرد تا زمانی که در اثر یک ضربه که به جلوی ماشین وارد شد این دنده فعال شد.
متشکرم.
-
یه سوال داشتم از اساتید
پمپ شتاب چطوری باز میشه تا لاستیکش را عوض کنم
-
سیم های لادری های جلو باید چطوری باشن؟ یعنی دوتا سیم سفید که به لادری ها وصله هیچ ، یه سیم سیاه هم هست باید به کجا وصل باشه؟
منظور شما از سيم سياه كدوم هست؟ عكس بگذاريد.
يك سيم هست كه بوسيله كليد فشاري لاي در ، منفي بدنه براي چراغها و آلارم اخطار در و سوئيچ ،وصل ميشه.
مكانيك بايد جلوي گيربكس و توربين را به بدنه محكم مهار ميكرد تا نيافته، اين كارش غير حرفه اي بود....
.............................
جناب شورلت ( آقا محمد) گرامي، به كلوپ خودروهاي آمريكايي خوش آمديد.
براي باز كردن كامل سيم كيلومتر، بايد دوتا پيچ نگهدارنده فرمان به زير داشبرد باز بشه و فرمان تا حد امكان پايين بياد تا بتونيد قابل كيلومتر را هم باز كنين.
با باز كردن پيچهاي قاب كيلومتر كه روي لبه هاي بالاي و زير اون قرار داره، كل قاب به سمت راننده حركت ميكنه و تا حدي جاي دست براي رسيدن به پشت صفحه كيلومتر بوجود مياد.
بايد دست خودتون را به پشت اون برسانيد و با فشار دادن يك خار ضامن نگهدارنده سيم كيلومتر ، اون را آزاد كنين و كل سيم و پوسته را عقب بكشيد.
اين كار حوصله ميخواد تا با دقت انجام بشه و به بخشهاي ديگه صدمه نخوره.
بعد از باز كردن از پشت كيلومتر، بايد به زير ماشين و سمت گيربكس بريد و پنيون كيلومتر كه روي بخش عقب گيربكس و سمت چپ اون قرار گرفته را باز كنين.
خوشبختانه گيربكس ماشين شما اتوماتيك هست و اين كار راحته اما در گيربكس دستي، دسترسي كمي سخته و پنيون تقريبا به اين شكل هست.
كل سيم كيلومتر و غلاف اون را از ماشين در بياريد و مسير را دقيقا بخاطر بسپاريد( از مراحل عكس بگيريد و نگه داريد) تا دوباره از اونها به عنوان راهنما استفاده كنين.
سيم مرغوب انتخاب و خريداري كنين و سعي كنيد مشابه نمونه خودش باشه. كمي روغن 10 يا روغن چرخ خياطي به داخل غلاف سيم كيلومتر جديد بريزيد تا كاملا آغشته بشه. اينطوري طول عمر و كارايي سيم كيلومتر خيلي بيشتر ميشه.
سيم كيلومتر را دوباره سوار كنين و قبل از بستن صفحه كياومتر همه چيز را دوباره چك كنيد.
من متوجه جريان وضعيت گيربكس نشدم، الان ماشين كلا حركت نميكنه؟
شايد لينك ارتباط شيفتر دنده با گيربكس دچار اشكال شده، اون را هم چك كنين.
يكنفر شيفتر را حركت بده( در حالت خاموش بودن ماشين) و شما هم از زير حركت كابل يا لينك ارتباط شيفتر به گيربكس را چك كنين تا اشكال پيدا بشه.
..................................................
جناب KCNC
براي باز كردن پمپ شتاب بايد خروسك و لينك اون را مطابق تصاوير زير ،از زير كاربراتور باز كنيد و بعد از تعويض لاستيك پمپ شتاب، ببنديد.
از تمام مراحل كار عكس بگيريد تا براي راهنمايي بتونيد بعدا از اونها استفاده كنيد