اینجا از مرکز 6 مخابراتی تهران کسی هست ؟ .. سرعت چطوره ؟ ... رایگانش چی ؟ ...
چند روزه وصل میکنن ؟
مرسی
Printable View
اینجا از مرکز 6 مخابراتی تهران کسی هست ؟ .. سرعت چطوره ؟ ... رایگانش چی ؟ ...
چند روزه وصل میکنن ؟
مرسی
من 2 مگ 5 گیگ برداشتم وضعیتش تو ساعات رایگان چطوره؟ سرعت دانلود به چند میرسه؟ اهواز
میخوام ماه دیگه ازین فن اوا فرار کنم بیام آسیاتک.....کاربر پرمصرف هستم به نظرتون سرویس نامحدود 512 طلایی سرعت دانلودش به 100 میرسه
من تو تاپیک پارس آنلاین خوندم که این نامحدود هایی که تحت عنوان طلایی یا هرچیزه دیگه ای گذاشتن محدودیت دانلود از نظر حجمی داره یه چیزی مثل شاتل آیا درسته؟کسی اینجا طلایی داره بگه آیا آسیاتک تو سرویس های نامحدودش بعد از مثلا 60 گیگ دانلود سرعت رو محدود میکنه یا نه؟
من که اولین ماهه که نامحدود طلایی دارم محدود نکرده منم همش در حال دانلودم... سرعت 512 به 100 شاید نرسه ولی 90 میرسه...نقل قول:
من تو تاپیک پارس آنلاین خوندم که این نامحدود هایی که تحت عنوان طلایی یا هرچیزه دیگه ای گذاشتن محدودیت دانلود از نظر حجمی داره یه چیزی مثل شاتل آیا درسته؟کسی اینجا طلایی داره بگه آیا آسیاتک تو سرویس های نامحدودش بعد از مثلا 60 گیگ دانلود سرعت رو محدود میکنه یا نه؟
باز 90 هم برسه و کاملا نا محدود بدون مسخره بازی من راضیم این فن آوا دانلود رایگانش به زور به 70 میرسه من نوین نتم قبل از اینکه تعرفه هاش رو تغییر بده و دانلود رایگانش رو برداره شبانم دو تا لینک با هم 150 بود.
دوست عزیز پینگش چطوره؟نقل قول:
صفحات رو خوب باز میکنه؟
شما نامحدود چلچله(512) رو دارد؟
ممنون
پینگش والا بستگی داره تو چه تایمی باشی ولی بالاست واسه من 300 کمتر ندیدم! صفحه ها رو خوب بازی میکنه... من 256 دارم.نقل قول:
دوست عزیز پینگش چطوره؟
صفحات رو خوب باز میکنه؟
شما نامحدود چلچله(512) رو دارد؟
ممنون
من الان دو تا خط رانژه و دو تا اكانت آسياتك دارم يكيش 1مگ اون يكي 2 مگ چون كم پيش مياد جفت خط رو با هم داشته باشه و با فاصله چند دقيقه از هم تست بگيره اين كارو كردم كه فرقش دستتون بياد ...
اينم تست هاي جفتشون روي يك خط ثابت :
1 مگ :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 مگ :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن در كرج هستم ... از خود آسياتك هم ثبت نام كردم نه نمايندگي و ... دوستاني كه كرج هستند زياد تلاش نكنند بيش تر مناطق كرج اصلا DownStream رو روي 4مگ نميبندن چه 1مگ باشي چه 2مگ رو 2 مگ ميبندن! اينو گفتم كه اول بپرسيد تا مثل من تو پاچتون نره :3: !!
سلام دوست عزیز یه مگ با دو مگ آسیاتک چندان تفاوت نداره شاید 30 40 سرعتش بیشتر باشه.نقل قول:
من دو مگ داشتم شبا به زحمت به 150 میرسید.
راصی نیستم دیشب سرعت بین 70 و 100 بودنقل قول: