بازی بعدی بارسا با کیه؟
من خواب دیدم دوباره بارسا مساوی میکنه و فاصله کمتر میشه : دی
بازی بعدی بارسا با کیه؟
من خواب دیدم دوباره بارسا مساوی میکنه و فاصله کمتر میشه : دی
با تیم اول جدول! البته از آخر اول:27: یعنی Espanyolنقل قول:
معمولا خوابات به واقعیت تبدیل هم میشه:31:
مهمترین نکته اینه که رئال هم همینجور ببره و از افت بارسا استفاده کنه! کاری که بارسا نتونست علیه ما انجام بده، اگه یادتون باشه، وقتی که ما میباختیم، بارسا هم میباخت! شاید اگه میبرد، ما اصلا قهرمان نمشیدیم!:19:نقل قول:
به گزارش RmadridFC: هافبك هلندي رئال مادريد يك هفته مانده به مصاف اين تيم با ليورپول براي تيم انگليسي خط و نشان كشيد.
تيمهای رئال مادريد و ليورپول هفته آينده در چارچوب مرحله يك هشتم پاياني ليگ قهرمانان اروپا در سانتياگو برنابئو به مصاف يكديگر ميروند و رافائل فان درفارت بر اين باور است كه ليورپول ترس خاصي از كهكشانيها خواهد داشت.
هافبك هلندي به روزنامه sun گفت:
ما رئال مادريد هستيم و فكر ميكنم به همين دليل ليورپول از ما ميترسد . ما بازيكنان بزرگي در اختيار داريم و ديدار برابر ليورپول بسيار مهيج خواهد بود .
فان درفارت يادآور شد:
ما در ليگ قهرمانان با اضطراب كار ميكنيم و اگر در نهايت به قهرماني برسيم، من قادر به انجام هر كاري خواهم بود. براي قهرماني در اروپا حاضر به انجام هر كاري هستم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش RmadridFC: رائول گونزالز فاش ساخت که از سوی باشگاه تاتنهام انگلیس برای بازی کردن در این تیم پیشنهاد داشته است .
کاپیتان مادریدی ها ادعا کرد زمانی که خوانده راموس در تیم تاتنهام سرمربی گری می کرده است پیشنهاد بازی کردن در این تیم را به وی داده است .
گینس کاروایال که هم وکیل رائول و هم وکیل خوانده راموس است واسطه این مذاکرات بوده و حتی امکان این انتقال را نیز بسیار می دانستند .
رائول در این باره می گوید :
4 ماه پیش , من و خوانده راموس و کاروایال ملاقاتی با هم داشتیم , کاروایال هم وکیل و هم دوست ما دوتاست . انها من را می خواستند چون به فوتبال انگلیس علاقه زیادی دارم و از راموس خواسته بودم که از تجربیاتش در فوتبال انگلیس به من اطلاعاتی بدهد .
رائول ادامه داد :
راموس واقعا یک انسان فوتبالی بوده و صحبت کردن با او خیلی لذتبخش است ولی یک سری اتفاقات باعث شد که او از تاتنهام برود و بعدها , رئال مادرید تصمیم گرفت راموس را سرمربی تیم خود کند .
کاپیتان مادریدی ها در پایان گفت :
راموس همیشه به دنبال موفقیت است و ثابت کرده که شایستگی و لیاقت هدایت رئال مادرید را دارد .
البته تاتنهام ---- زيادي خوردهنقل قول:
خب پس دربی کاتالانه و دربی ها هم غیر قابل پیش بینی (به غیر از دربی تهران)نقل قول:
با تیم اول جدول! البته از آخر اول یعنی espanyol
معمولا خوابات به واقعیت تبدیل هم میشه
نه به این شدت ولی خیلی بیجا کردهنقل قول:
البته تاتنهام ---- زيادي خورده
با سلامنقل قول:
این عکس با زاویه بهتر ندارین یا سایز بزرگتر
این عکس و فیلم را برای دوستمون mahn90 گزاشتم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این عکسهش چیه؟
عکس تشویق شدن بازیکنان رئال توسط بازیکنان بارسونا به خاطر قهرمانی زود هنگام.