این گزینه هارو فقط برای اندرویدیا نکنه فعال میکنن؟ من ایفون دارم گزینش نیست
Printable View
این گزینه هارو فقط برای اندرویدیا نکنه فعال میکنن؟ من ایفون دارم گزینش نیست
تا کی این بسته هست؟نقل قول:
تا یک هفته.نقل قول:
ازش میشه به عنوان دانلود فیلم هم استفاده کرد بعضی کانال ها برای دانلود میذارند ولی سرعتش زیاد نیست واسه من بین 500 تا 1 مگابایت هست. متوسط ساعتی 2 گیگ میشه دانلود کرد که توی 24 ساعت نزدیک به 50 گیگ میشه و یک هفته 300/350 گیگ. ولی خوب بی جنبه بازی میشه:n02:
بهترین کاربردش واسه دیدن کلیپ ها خوبه یا ربات هایی که از سایت هایی مثل یوتیوب کلیپ دانلود میکنند
پایرسی بزارین کنار بما ملحق شید :n02::n02:
منم بسته تلگرام توی طرح های تشویقیم چرا نیس:n13:
دوستان یه
گوشی دارم که 3g رو ساپورت میکنه.یک سال قراره نقل مکان کنیم و میخوام این یک سال از 3g استفاده کنم و از طرفی مودم های ایرانسل هم خیلی گرون هستن و نمیصرفه برای یک سال
3g ایرانسل یا همراه اول ? کدوم بهترن ؟ سرعت 3g خوبه ؟
دوستان این چقدر موثقه !؟نقل قول:
برای بنده نیومده؟!؟!
برا منم هست فعال کردم شارژ هم کم نمیکنه ولی پیامکی چیزی واسه تایید فعال شدن بسته نمیاد! اینم میتونه جالب باشه!!نقل قول:
۴جی ش انچنان سرعتی نداره که توقع داشته باشیم ۳جی ش داشته باشهنقل قول:
ایرانسل هر نسل جدیدی ارائه میده قبلی ها رو تعطیل میکنهنقل قول:
3G ـش ارزش فحش هم نداره
یعنی الان باید بریم مودم td-lte بخریم؟ من قبلا تا 40 مگابیت سرعت میگرفتم راضی بودم الان نصف هم کمتر شده.:n27:
ظاهر شد، زدم فعال بشه، ده دقیقه بعد اس ام اس اومد که فعال سازی بسته مورد نظر موفقیت آمیز نبود !نقل قول:
بعد که خواستم دوباره سعی کنم، دیدم کلا از توی طرح ها برداشته شده ! :n13:
#وطنم-پاره-تنم
سلام
دوستان مودم E5186 - 22a میشه هر سیم کارتی گذاشت روش ؟ ( ایرانسل و همراه اول )
منظورم همین سیم کارتی که تو گوشیمه رو بزارم روش کار میده ؟ یا سیم کارت مخصوص میخواد ؟
سوال بعدی این که از تجمیع همراه اول و ایرانسل پشتیبانی میکنه ؟
دوستانی که این مودم رو دارن راضی هستن ؟ من با گوشیم تا 112 مگابیت میگیرم . با این مودم هم همین سرعت میده یا کمتر میشه ؟
ممنون
نقل قول:
بله هر دو جواب میده
بله همون سیم کارت عادی
بله
نه اینطور نیست لزوما سرعتتون بهتر بشه اگه 4.5 جی روی گوشیتون جواب میده - شاید بهتر بشه شاید هیچ تغییری نکنه تا امتحان نکنید نمیشه فهمید
دوستان شما پوشش داخلی نسل ۳ و ۴ محل سکونتتون ایرانسل خوبه؟ خونه ما که ایرانسل نسل چهار اصلا،نسل سه هم به زور یک خط آنتن میده اونم لب پنجره ،تازه هی قطع و وصل میشه ، من بسته خریدم ولی نمیتونم تو خونه استفاده کنم
Sent from my PadFone 2 using Tapatalk
بعد اینکه فعالش کردم واسه من هیچ پیامی نیومد اصلا. امتحان کردید که بدون بسته میشه از تلگرام استفاده کنید یا نه؟نقل قول:
اره هر سيم كارتي رو ساپورت ميكنه و تو تجميع ايرانسل و همراه اول جواب ميده.نقل قول:
ببين دوست عزيز اگر با گوشي سرعت خوبي داريد كه مطمئنا ١١٢ مگابيت سرعت خوبيه با مودم e5186 22a هم به احتمال زياد همين سرعت رو دريافت ميكنيد كه البته فكر ميكنم گوشيتون cat6 رو پشتيباني ميكنه كه سرعتتون اينقدره پس تو محدوده شما رو ٢ تا فركانس ايرانسل اينترنت ميده ولي قبل خريد بازم مطمئن بشين كه رو ٢ تا فركانس ارائه ميده. ولي بحثي كه هست اينه كه اگر استفادتون زياده و از اينترنت گوشيتون مخصوصا به صورت هات اسپات روي كامپيتور استفاده ميكنين حتما يه مودم بگيرين چون واقعا فشار زيادي به باتري گوشي ميارم هات اسپات كردن اينو ميگم چون خودم سر همين قضيه مودم نخريدم و با گوشيم آيفون ٥ هات اسپات ميكردم رو لپ تاپ كه اخرش باتري گوشيم باد كرد زد lcd گوشي رو اورد بالا. در مورد اين مودم هم حتما قبل خريد ببينين فريمورش مربوط به خود e5186 22a باشه چون مثلا الان فروشگاه مودم مارت اين مودم رو داره ولي فريمورش برا مدل e5175 هست كه خودشون ميگن فرقي نداره فقط فريمورش اونه ولي من قانع نشدم.
Sent from my iPhone using Tapatalk
یه بسته فعال روی سیم کارت دارم. فکر نکنم توی این شرایط بشه تست کردنقل قول:
Sent from my ONEPLUS A3010 using Tapatalk
الان طرح یک ماه 6 تا 12 تموم بشه در 10 روز میشه دوباره خرید همون طرح رو فعال میشه یعنی؟
بعدش از ساعت 12 به بعد یه طرح دیگه فعال بود و کار میکرد برام چرا یکی از دوستان گفت کار نمیکنه یا نمیشه دو تا طرح گرفت؟
اره مشكلي ندارهنقل قول:
شما ده تا بسته هم بخواهي ميتوني بگيري مشكلي نداره
دوستان والا همين جوره ميگن ديگه
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
توی ایرانسل من مقدار دقیق حجم مصرفی رو نگاه کنید بعد توی تلگرام چند تا کلیپ دانلود کنید بعد ببینید از حجم بسته کم شده؟نقل قول:
اصلا یه سوالنقل قول:
فرض روی یه سیم کارت ایرانسل بسته ماهانه دارین و از طرفی بسته ماهانه 6-12 ظهر رو هم فرضا که بشه خرید
ساعت 9 صبح از نت سیم کارت استفاده کنین چه جوری باید تعیین کنید که از کدوم بسته نتی حجم باید کم شه ؟؟؟
این بسته تلگرام الکیه؟
برای من که هنوز کم میکنه از بسته اصلیم
اصلا دست كسي نيست كه تعيين كنيننقل قول:
خود سيستم تا ١٢ هر چي مصرف كنين از بسته صبح كم ميكنه
اين كه خيلي مشخص
هم صبح و هم شب در هر ساعت اولويت با بسته ساعتي تا بسته زمان دار در بازه خودش
در مواردي كه اطلاعات كم داريم حداقل سكوت كنيم كه دوستاني مثل ايشون حداقل گمراه نشن
دوستاني هستن كه هم بحث بسته و هم بحث سيم كارت روي مودم TD به صورت خيلي واضح منكر شدن كه اشتباه هست
با سپاس
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
جالبه پس ! بیشتر به بی اطلاعی اپراتور های ایرانسل پی بردم . خود من همین حالت چند ماه پیش برام به وجود اومده بود بسته بلندمدت داشتم و خواستم بسته ماهانه 6-12 فعال کنم زنگ زدم 700 اپراتور گفت همزمان دو بسته نمیشه فععال کرد و باید حجم یا زمان بسته اولی تموم شه . منم دیگه حرفش رو گوش کردم وقتی بسته اولم تموم شد باز بسته 6-12 خریدم.نقل قول:
پس خوب شد این بحث شکل گرفت که منم مطلع شدم. مرسی از راهنمایی
سلام
من بعضی از بسته های مکالمه ایرانسل رو که فعال می کنم پول از حساب کم میشه ولی بسته فعال نمیشه و پولو میخوره تا حالا چند مرتبه اتفاق افتاده و دیگه از مکالمه استفاده نمی کنم و فقط اینترنت استفاده می کنم.نمی دونم این پول ها رو بابت پیامک هایی که می فرسته کم می کنه یا نه ؟
سلام . ممنوننقل قول:
اره گوشیم گلکسی A7 2017 هست . بالا میزنه +4G . تو دانلود منجر سرعت 12 تا 14 مگ میگیرم
منم گوشیمو به صورت تترینگ وصل میکنم به کامپیوتر . از همینم میترسم که بزنه باطری رو خراب کنه و بعد ال سی دیش خراب بشه
در مورد فریمور هم حتما میپرسم . میرم بازار اگر نبود که مجبورم از نت بگیرم ( بدبختی اینه که اهوازم . و فکر هم نمیکنم اینجا داشته باشن )
باتریت توریش نمیشه، فوقش ضعیف میشهنقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
مثلا 10 ساعت وصل باشه ، باتری خراب نمیشه ؟ از همین ضعیف شدنش میترسم . گوشی قبلیم جی 2 بود از بس وصلش کردم به پی سی باتری الان زود خالی میکنه . :n35:نقل قول:
خراب نه، طوری که بترکه یا باد کنه، اونا در صورتیه که خیلی داغ کنه و بهش فشار بیاد، ولی ضعیف چرا میشه، ینی زود خالی میکنه بعد یه مدت.نقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
خبرشون یه ایرانسل من درس کردن، آدم هر و قت گارش داره، کار نمیکنه، ارور اتصال میده :n34:
منم دقیقا وضعیت شما رو دارم . اینترنت مخابرات رو دارم . حالا موندم برم ایرانسل یا نه . من از مخابرات اصفهان اینترنت میگیرم و کیفیتش برام خوبه . شبانه های رایگان و با سرعت بالا و بدون محدودیت هم داره . شما اول بگو کدوم شهری . چون مخابرات اکثر شهرها شبانه رایگان نداره و فکر کنم فقط اصفهان شبانه داره . من قیمت اینترنت در مخابرات شهرهای مختلف رو که دیدم سرعت 8 مگابیتش هرگیگ سه هزار و خورده ای می افته . با این حساب ایرانسل به صرفه تره . البته اگه بسته ی بلند مدت مثلا 6 ماهه بخرید . سرعتشم که دست کم سه برابر مخابراته . این درست نیست که بگیم برای منزل اینترنت ADSL بهتره . چون الان دنیا داره به سمت اینترنت 4G میره . ولی خب برای من که مخابرات کیفیت خوبی داره و شبانه رایگانم بهم دادن انتخاب بین ایرانسل و مخابرات کمی سخته . تو ایرانسل باید بسته های شبانه رایگانشو جدا پول بدی و بخری . ولی مخابرات شبانه هاش حالت اشانتیون داره . مودمی که من پیشنهاد میکنم هوآوی مدل E8372 . ولی خوب فکر کن ببین بین مخابرات و ایرانسل کدومش برات بهتره . از نظر کیفیت و شبانه رایگان و قیمت . خودم فعلا دارم ADSL رو استفاده میکنم تا در فرصت مناسب برم سمت ایرانسل . ببخشید طولانی شدنقل قول:
باتری وقتی ضعیف میشه که تو دمای بالا کار کنهنقل قول:
اینجوری خاصیتش رو از دست میده و توان کارکردش کم میشه
ولی پر یا خالی شدن تند تند ضرری برای گوشی ایجاد نمیکنه ( البته تو دراز مدت چرا )
در ضمن تو موبایل برای جلوگیری از خالی شدن سریع باتری باید موقع استفاده سعی کنی جایی باشه که آنتن دهیش بهترین باشه تو اون مکانی که داری استفاده میکنی
داداش یه تحقیق بکن بعد بگو دنیا داره به سمت اپراتورهای سیار میره ! هیچ جای دنیا از اپراتور سیار داخل منازل استفاده نمی کنن تا وقتی فیبر نوری یا ماهواره ای یا شرکت های ارائه دهنده وای فای باشه ! چون داخل همون خارج هم اینترنت موبایل خیلی گرونه و نامحدود نیست !نقل قول:
داخل جشنواره ها بخرید - الان فن اوا 12 مگ سرعت 120 گیگ حجم یکساله با شبانه داره میده 130 تومن ! پارس انلاین و شاتل و اسیاتک هم به زودی جشنواره شون رو ارائه میدن !
وقتی هم میخواید دانلود داشته باشید چند روزی یک بار بسته نامحدود ایرانسل یا همراه اول بگیرید با همون موبایل دانلودتون رو انجام بدید
اگه هم هزینه براتون اصلا مهم نیست و فقط سرعت مهمه در اون صورت خرید بسته و مودم کار عقلانی هست !
چرا الکی از خودتون تحلیل در میارید ؟نقل قول:
من خودم مخابرات تبریزم ! ماهانه 6 گیگ ( به اضافه 25 درصد آپلود میشه نزدیک 8 گیگ ) و سرعت 9 مگابیت ماهانه 13 تومن
یه سرویس دیگه هست ماهی 17 گیگ ماهانه 25 تومن ( 17 گیگ به اضافه 25 درصد حجم اضافه آپلود ) در ضمن تو این سرویس هر گیگ حجم اضافه 1500 تومنه سرعت هم 17 مگ
کدوم سرویس ایرانسل نسبت به اینا به صرفه تره ؟
============
در ضمن تکنولوژی پر از محدودیت اینترنت سیار به هیچ وجه نمیتونه جایگزین روش های نوین اینترنت ثابت بشه ! چرا که از نظر قیمت تمام شده و ظرفیت ها قابل قیاس نیستن
همین گیگ اضافه خریدن توی ای دی اس ال خودش خیلیه ! من فن اوا دارم ماهی یکبار حداقل فن باکس میده عید 100 گیگ میداد 70 تومن این ماه هم 70 گیگ حجم خریدم 70 تومن !نقل قول:
متاسفانه این ضعف ایرانه که الان نت اپراتور سیار پر سرعت تره تا ثابت ! و به دلیل بی کفایتی و عدم برنامه ریزی برای اینده مسئولامون بوده ! تا 3 الی 4 سال دیگه که فیبر نوری گسترش بیابه و از انحصار خارج بشه و قیمتاش کاهش داده شه وضعیت کاملا فرق میکنه و هیچ کس سمت اپراتور های سیار نمیره
منم حرف ایشون رو تایید میکنم.نقل قول:
ببینید این فکر که در تمام کشورهای پیشرفته و صنعتی همه الان دارن 4جی استفاده میکنن و اینترنت کابلی و خانگی منسوخ شده کاملا فکر اشتباهیه.
اینترنت همراه نه ارزونه نه نامحدود.برخلاف اینترنت کابلی.من در انگلیس دیدم نت 4جی فقط برای یک سری دهکده که دور از شهر بودن و هزینه کابل و سیستم های شهری نمیصرفید، رو به نت همراه اورده بودن ولی خب با قیمتی بهتر از حد معمول و به صرفه.یه جور قیمت حمایتی بود.
اینقدر بستر اینترنت کابلیشون عالی هست که هیچ وقت ترکش نمیکنند.شما رو آیفون دیتای گوشیو روشن کن برو اپ استور یه برنامه ی بالای 100 مگابایت رو بزن دانلود بشه.بهت ارور هزینه میده و نمیذاره دانلود کنی!
در نتیجه به هیچ عنوان اینترنت همراه نمیتونه جایگزین اینترنت کابلی بشه.در کشورهای صنعتی که نشده چه برسه به ما جهان سومی ها
مخابرات استان شما خوبه هانقل قول:
من گیلانم ، این دزدهای بی همه چیز هر مشکلی که بگین دارن
از حجم خوری بگیر تا گرون فروشی و محدود کردن سرعت و ...........
من برای 12 گیگ سرویس 2 مگ ماهی 34 تومن میدادم که کم میارم چند ماهه
الانم 18 گیگ 2 مگ میگیرم 44 تومن
شبانه 3 تا 8 رایگان هست ولی محدودیت سرعت گذاشتن
دوستانی که آیفون و یا آیپد دارن و از اینترنت نسل چهار ایرانسل استفاده میکنن آیا متوجه شدن که اکثر اوقات نوتیفیکیشن ها با تاخیر دریافت میشه ؟ این تاخیر تو برنامه های VoIP قابل قبول نیست و معمولا سه چهار دقیقه تاخیر داره که همراه اول و رایتل این مشکل رو ندارن .
شما روی وای فای این مشکل رو ندارین؟ چون بنده روی وای فای هم تاخیر تو برنامه های VoIP دارم.نقل قول: