با چه آیپی تست گرفتید ؟نقل قول:
Printable View
با چه آیپی تست گرفتید ؟نقل قول:
جمعه عصر سرعت خیلی میاد پایین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مبین نت مالی نیستنقل قول:
- - - Updated - - -
مبین نت مالی نیستنقل قول:
با تشکرنقل قول:
من ترافیک بیشتر برام مهمه
سرعت 200 300 کیلو بایت بهم بده راضیم
شما چه طرح هایی پیشنهاد میدی؟ و با این ترافیک اضافه هزینش چقدر میشه؟
با تشکر
همون 128 نامحدود بگیرید البته 6 ماه یا 1 ساله بگیریدبهتره.چون تخفیف میخوره. اگرهم میخاین قیمت بیشتری بدید میتونید 512 یا 1 مگ هم بخریدنقل قول:
من الان بیشتر از 4 ماهه 128 شبانه رایگان دارم.
اینم بگم اگر اهل دانلود هستید بهتره شبا یعنی از ساعت 2 تا 7 شب انجام بدید چون اگر بخاین تو روز انجام بدید هزینه بیشتری روی دوشتون میفته
ترافیک 50 گیگ 98 هزارتومانه ولی ممکنه جشنواره بذاره و تخفیف بده.قبل از عید یه بار برای جشنواره گذاشته بود و 50 گیگ رو 80 هزارتومان میداد
فرسنگها از مخابرات بهترهنقل قول:
با کیفیت ترین اینترنت در دسترس
مخابرات اشغالی بیش نیست من 4 سال مخابرات داشتم میدونم چیه.
دوستان من سرویسمو اینترنتی درخواست دادم.حالا برای تخلیه کجا باید برم ؟ این دفتری که 4 کیان آباد هست انجام میده ؟
دوستان من سرویسمو اینترنتی درخواست دادم.حالا برای تخلیه کجا باید برم ؟ این دفتری که 4 کیان آباد هست انجام میده ؟
شما سرویس 128 شبانه رایگان دارید؟ما فیبر نوری هستیم و از زمانی که طرح یکسان سازی فیبر نوری با مسی شروع شده گفتند سرویس های 2 مگ به بالا شبانه رایگان دارند.نقل قول:
بله شبانه رایگان دارم ولی از پارس آنلاین نه مخابراتنقل قول:
اون دوستمون درباره پارس آنلاین پرسیده بود و من جوابشون رو دادم
دوستان طبق تحقیقی که من کردم ظاهرا همه سرویس دهنده ها ترافیک داخلی رو نصف قیمت حساب میکنن و بعضی دیگه هم که ترافیک داخل و خارج یکیه هزینه ارسال (اپلود) رو رایگان کردن و لی این مخابرات انگار داره ریال به ریالش رو حساب میکنه برا همینه که هر چی ترافیک میخرم زود تموم میشه
دوستان کسی ای پی 185 اسیا تک براش میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
من که از شر مخابرات راحت شدم :n09:نقل قول:
اومدم پارس انلاین اسان شبانه 16 گیگ دانلود دارم :n10:
مخابرات اختلال زیاد داره
پشتیبانی و خدمات درستی هم ندارد :n22:
سلام.ایا این خبر درسته که جدیدا شبانه رایگان مخابرات رو برداشتن؟
دوستانی که اینترنت مخابرات دارن میشه بگن که پینگش از 8.8.8.8 چند هستش ؟ ناحیه مخابراتی چمران
دوستان اگر کسی رنج ای پیش 2.183 هست یه تست از سرور داخل بزاره ببینم پینگش چنده برای من بین 70 تا 120 هست از سرور ایران
2.185نقل قول:
2.186
ماله شما 2.183
می باشد
واسه من جدیدا ای پی مخابرات نمیاد
اسیا تک میاد
خیرنقل قول:
در حده حرفه شاید حذف بشه ......
مخابرات زیاد ثبات نداره جدیدا زیاد مشکل دارهنقل قول:
از وقتی که کابل برگردان کردن snr به شدت افت کرده و معمولا زیر 10 هست و توی این 6 ماه پینگم از سرورهای داخلی کمتر از 70 نشده و معمولا 100 به بالا هست البته از همون وقت هم فقط ای پی 183 واسم میاد میخام ببینم به خاط رنج این ای پی هست یا به خاطر نویزه ؟ چون همزمان اتفاق افتادن نمیتونم بفهمم مشکل از کدومه حدودا یک سالی میشه که اینطورهنقل قول:
دوستان میدونستید شاتل و پارس انلاین اینترنت وایرلس هم در اهواز ارایه میدن ؟ من خودم وایرلس شاتل دارم اما به نظرم این مدت افت کرده. خیلی کاربر گرفته و کمبود پهنای باند داره از طرفی فقط برای منطقه کیانپارس با اون همه کاربر یک دکل گذاشته که روی ایران نگینه ! بعد هم به آقایون میگیم عزیزان سیستمتون نمیکشه دکل اضافه کنید رفتن به جای اون چندتا QRT 5 اضافه کردن(اونم ac نیست !! ) به اکسس پوینت هاشون ( شاهکار دوستان !!! ) حالا شما بگو عزیزم وقتی وایرلس بکاهول نمیکشه ( منظورم وایرلس اصلی که وظیفه برقراری ارتباط بین دکل برج نگین و مرکز مخابراتی که به اون اینترنت میده نمیکشه ( دوتا لینک دارن که یکیش برای اکسس پوینت های افاق یکی دیگش هم شاتل ) حالا شما بیا هزارتا اکسس پوینت اضافه کن بازم پینگ بالایی ارایه میده ! حالا میخواستم نقل مکان کنم به وایرلس پارس انلاین میخواستم بپرسم کسی از دوستان داره که ببینم پینگش چطوره ؟ من الان از شاتل پینگ 200 دارم !!!!
من الان 2 ماهه تمدید نکردم.اینا خودشون خط رو تخلیه نمی کنند ؟ تا کی ؟
نه متاسفانه فکر نکنم مخابرات خط کسی رو اتوماتیک تخلیه کنه حتی اگه درخواست هم بدی شاید به سختی تخلیه کنن.نقل قول:
درخواست بده اگه تا یه هفته تخلیه نکردن از سایت 195 شکایت کن فوری تخلیه میکنننقل قول:
کجا باید درخواست بدمنقل قول:
توی پنل چیزی نیست.
از 2020 میشه ؟
دوستان من خطوطم مسی هست یعنی کلا مرکز مخابراتی ما خطوطش مسی هست با توجه به اینکه لینکم بیشتر از 1 مگ نمیکشه ایا میتونم درخواست بدم که مخابرات برام فیبر نوری بکشه و خط تلفنمون فیبر نوری بشه ؟ همین تانوما منظورمه ؟
سرویس 1مگ 1ماهه نامحدود به قیمت 91500 تومان:n19:
84 زده توی پنل !!!!
هنوز معلوم نیست نامحدود باشه هرچیزی به اسم نامحدود دادن که نامحدود نیست نامحدود یعنی بدون سقف دانلود.نقل قول:
یک مگ سرعت دانلودش ۲۵۶ هست !!!نقل قول:
پس یعنی دوبرابر بستن ؟نقل قول:
مطمینی سقف دانلود نداره ؟ احتمالا بعد از مقداری سرعت کاهش پیدا کنه به 1 مگ یا کمتر مخابرات اینقدر دست و دلباز نیست صد در صد مصرف منصفانه داره .
سرویس 1 مگ یک ماهه نامحدودنقل قول:
قيمت سرويس : 840,000 ريال
ماليات بر ارزش افزوده : 75,600 ريال
مبلغ قابل پرداخت : 915,600 ريال
به مدت یک هفته هستش اینترنت اختلال و لینک پرانی مرتب و قطعی لینک به صورت کامل داره هیچ کس هم پاسخ درستی نمیده.
چند مدت پیش سرویس نامحدود رو اضافه کردند سرعت داغون بود الان معلوم نیست نامحدودشون چه وضعیتی داره سقف دانلود داره یا نه ضریب اشتراکش چی باشه و..
تعرفه سرویس نامحدود
512
528,650 ريال
------------------
1مگ
915,600 ريال
------------------------
دومگ
1,575,050 ريال
میگن سقف دانلود ندارهنقل قول:
سرعتش محدود نمیشه؟ مثلا سرعت 1 مگ نامحدود که 256 کیلوبایته محدود نمیشه؟
256 نامحدود کدی چیزی نداره فعالش کنیم؟
کسی هست که طرح همسفر داشته باشه؟
سلام من مازندران هستم و حدودا 10 روزه اینترنت بسیار مشکل داره قطعی داره اینیستا باز نمیشه تلگرام به زور . خیلی از سایت ها باز نمیشن. هرچی زنگ میزنم میگه شما در صف انتظار هستید نفر 25 تا 30 رو میگه یک بار کامل صبر کردم جواب دادن مشکل رو گفتم گفتن بله سراسریه .نقل قول:
ماه قبل یک مگ نامحدود داشتم خوب بود با سرعت دانلود میانگن 250 کیلوبایت بر ثانبه . روزای اخر مشکل دار شد . دوباره یک مگ نامحدود گرفتم الان یک هفته هیچ کاری نمیتونم بکنم . مجبوری نت گوشی خریدم با نت گوشی اینیستا و... میرم
اگه کسی از دوستان بر روی فیبرنوری از مخابرات سرویس داره بی زحمت یه تست بزاره ببینم چه جوره ؟
بنظرم الکی به مخابرات دل خوش نکن که اصلا کیفیت نداره مخصوصا بعد اینکه بحث ایپی بازی رو راه انداخت و اکثرا هم ایپی بی کیفیت میدهنقل قول:
حالا دیگه حساب کن فیبرنوریش چی از آب در میاد:n02:
من الان یه 6 ماهیه از شاتل vdsl گرفتم واقعا راضیم مخصوصا که با شاتلند میشه با سرعت بالا نامحدود دانلود کرد سرعتش هم نامحدوده یعنی هر چقدر خطت بکشه مودم سینکه میشه که خط من تا 55 مگ میکشه با مودم برادکام
الان مخابرات بیاد سرعت 200 مگ هم بهم بده ازش نمیگیرم چون سرعت بالا بدون حجم ارزشی نداره، مگر اینکه ی سرویسی شبیه شاتل لند راه بندازه و کیفیتش هم خیلی بهتر کنه
اینم تست تک کانکشن خارجی شاتل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]