دوستان سلام
بچه ها یه سوال، من امروز ترافیک 5 گیگ ماهیانم. تموم ميشه حالا اگه من 1 گیگ حجم بخرم آیا باز شبانه رایگان هست یا از همین 1 گیگ که خریدم کم ميشه؟
فرستاده شده از C2005ِ من با Tapatalk
Printable View
دوستان سلام
بچه ها یه سوال، من امروز ترافیک 5 گیگ ماهیانم. تموم ميشه حالا اگه من 1 گیگ حجم بخرم آیا باز شبانه رایگان هست یا از همین 1 گیگ که خریدم کم ميشه؟
فرستاده شده از C2005ِ من با Tapatalk
نقل قول:نقل قول:
لینکتون اگه قابلیت download resume نداشته باشه دلیلش قطع شدن کانکشن هستش... کاریش هم نمیشه کرد... ولی دقت کنید اگه لینک download resume نداشته باشه فقط با یه کانکشن دانلود میشه... پس اگه با چند تا کانکشن دانلود میکنید یعنی download resume داره!
اگه سرور دانلود قابلیت download resume داره و باز از این نوع مشکلات دارید این نشون میده که دانلود منیجری که استفاده می کنید خوب نیستش و باید دانلود منیجرتون رو عوض کنید
دانلودی که قابلیت download resume داره حتی اگه اینترنت منفجر هم بشه نباید از اول شروع بشه و این دلیلش باگ دانلود منیجر هستش....
سلامنقل قول:
در این حالت شبانه رایگان حساب میشه
راس میگی کم نمیکنه... :n02: گزارش خیلی غلط اندازه... من رو هم به اشتباه انداخت...:n02: باید جمع و تفریق کنی تا معلوم بشه کم نمیکنه...نقل قول:
پس آپلود همچنان مجانی هستش! :n10:
سلامنقل قول:
قسمت اول حرف شما کاملا درسته ومنم قبول دارم اگه لینک قابلیت resume نداشته باشه این مشکل پیش میاد
ولی من دیشب از سایتی دانلود میکردم که هم سرورش تو ایرانه هم لینکاش resume دارن
در مورد دانلود منجر هم دیگه مگه از idm بهتر هم داریم بعد چرا فقط دیشب فایلا خراب شد شبای قبل همچین مشکلی نبود
لینک شما اگه قابلیت resume هم داشته باشه در صورت قطع ووصل زیاد اینترنت یا نوسان زیاد سرعت باعث میشه مقداری از دیتای دانلود خراب بشه وidm نتونه فایل رو تکمیل کنه
حالا من امشب از این نوسان شدید عکس هم میگیرم اینجا میذارم که کامل متوجه بشید سرعت دوثانیه تا حدود 300 میره بعد 4 ثانیه صفر میشه
idm اصلاً دانلود منیجر خوبی نیست(البته این نظر منه...) و من ازش استفاده نمیکنم... :n02:نقل قول:
ممکنه نوسان و ... باعث بشه اشکالات دانلود منیجر هم خودش رو نشون بده... من در مورد اونچیزی که گفتم 1000 درصد مطمئنم... توضیح اینکه چرا این حرف رو میزنم یه مقدار مشکله و نیاز به کلی نوشتن داره :n02:
نوسان سرعت هم شاهکار جدید پارس هستش و من خودم توی همین تاپیک ازش عکس گذاشتم: :n02:
تایید میشهنقل قول:
کیفیت به شدت افت کرده و نوسان بالا رفته
در برخی ساعات فایل ها از پی سی دانلود و سافت گذر هم ناقص دانلود میشن!
دروغ میگن دیگه. توی روز روشن در ملا عام دارن دروغ میگن. وجود بعضی ها از شرافت تهی شده . منم ازشون پرسیده بودم کسی این مشکل رو نداره ؟ گفتش نه شما اولین نفر هستین که گزارش میدین. همیشه همه اولین نفر هستن. این پینگ منه :نقل قول:
Microsoft Windows [Version 6.1.7600]
Copyright (c) 2009 Microsoft Corporation. All rights reserved.
C:\Users\DELL>ping 4.2.2.4 -t
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=156ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=151ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=147ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=144ms TTL=49
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=160ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=146ms TTL=49
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=170ms TTL=49
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=172ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=150ms TTL=49
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=153ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=148ms TTL=49
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=148ms TTL=49
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=154ms TTL=49
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
مال منم همینجوریه....نقل قول:
ولی این مشکل فقط مربوط به همین سرور 4.2.2.4 هستش من با چند تا سرور دیگه تست کردن پینگ خوب بود... :n13:
پ.ن: بچه ها اگه از 4.2.2.4 برا DNS استفاده میکنید مشکل لود صفحاتتون با تغییر DNS احتمالاً درست میشه....
آپلود تا مقدار ترافیک تعیین شده ای رایگان هستنقل قول:
برا من که مجانی نیست تا وقتی سرویسم تموم نشده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زنگ زدم گفتن یکی از فیبرهای نوری مخابرات دچار قطعی شده .
این بود اون سرعت بالایی که میگفتن !؟ بابا ما به همون سرعت قبلی راضی شدیم
رایگانه دیگه! منم همین اشتباه رو کردم چون قبلا توی قسمت رایگان قرارداد میزد ولی الان توی غیر رایگان میزنه ولی حسابش نمیکنه! مثلا اون دو تا اخری رو نگاه کن! از 108 باقیمونده رسیدی به 19 مگ! یعنی 89 مگ فقط حساب شده و 20 مگ اپلودت جمع زده نشدهنقل قول:
خُب روزای خوب کم کم داره برمیگرده :n02:
سلام من های وب دارم ، دانلود زیاد دارم ، سرعت حدودای 900 کیلوبایت هست ...... راستش 15 گیگ حجم رو 9 تومن میخرم که خوبه
میخاستم بدونم شاتل چطوره ...... دانلود زیاد دارم که دوست دارم سرعت زیر 900 نیاد
Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk
بعد از چند شب سرعت دانلود خوب امشب سرعت من دقیقاً رو 128 کیلوبایت فیکس شده! نوسان خیلی کم بین 128 تا 130 کیلوبایت/ثانیه...سرویس 1 مگ حجمی
سلام بر محدودیت ؟؟
امروزم مشکل داره :n02:
دارن محدودارم انگار میترکونن. البته یه چیزم بگما اسمش معلومه محدود. مثلا من نامحدودم 98 تومن میدم واسه اینترنت شبی 2 گیگم نمیتونم دانلود کنم اونوقت اونی که محدود شبی 14گیگ با هزینه ی زیر 50 تومن داره دانلود میکنه خو این دیگه اسمش نامحدودنیست دانلود رایگانه (به کسی بر نخوره همینجوری گفتم این داسکانکت شدن بازیا رو با پینگ مارو درست کنن اصن شبی 50 گیگ شماها دانلود کنید :n02:)
دیشب دانلود صفرررررررررررررررررر
5تا لینک از اکسپرس و اپلودباز گذاشتم هیچکدوم رو دانلود نکرده صبح ساعت 6بلند شدم میبینیم هیچی دانلود نشده دانلودو قطع میکنم یه لینک جدید میزارم میبینم راحت دانلود میشه ولی سرعت 100بیشتر نمیشه ولی به 7صبح که میرسه سرعت میره روی 700
کاملا مشخصه دارن روی خیلی از سرورای دانلود محدودیت میزارن بی همه چیزا
اخه این مسخره بازیه چیه
2روز دیگه نتم تموم میشه همه فایلام مونده هیچ غلطیم نمیتونیم بکنیم
اولا مشکل برای همه هست و اینطور نیست کاربرای محدود حق شمارو خورده باشن( لحن صبتتون اینو میگه)نقل قول:
دارن محدودارم انگار میترکونن. البته یه چیزم بگما اسمش معلومه محدود. مثلا من نامحدودم 98 تومن میدم واسه اینترنت شبی 2 گیگم نمیتونم دانلود کنم اونوقت اونی که محدود شبی 14گیگ با هزینه ی زیر 50 تومن داره دانلود میکنه خو این دیگه اسمش نامحدودنیست دانلود رایگانه (به کسی بر نخوره همینجوری گفتم این داسکانکت شدن بازیا رو با پینگ مارو درست کنن اصن شبی 50 گیگ شماها دانلود کنید
دوما شما 24ساعت بدون نگرانی و فکر کردن روی حجم از نت استفاده میکنین نه مثل ما که مجبوری حتی صفحات رو بدون عکس مرورکنی که حجم تموم نشه یا جرعت نداری یه اهنگ دانلود کنی باید 24ساعت وایسی تا یه اهنگ گوش کنی
سوما شما 24ساعت دانلود دارید ما فقط 5ساعت که این 5ساعتم عملا یعنی کشک
لحن صحبتو از کجا دیدی :n08: گفتم که همینجوری یچی گفتم پروندم
بعد 24 ساعت دانلود من 2 گیگم نمیشه نگرانی ام داریم اقا حجم منصفانه تموم نشه... دیگه همینه دیگه یه فرقی باید بین منی که 90 تومن میدم با اونی که 30 تومن میده باشه یا نه؟
ولی کلا محدود با صرفه تره به نظر من
(چرا اینجوریین شماها هرچی آدم میگه بر میخوره بهتون کلی میگم خداوکیلی از چی فهمیدی که میگی :حق شمارو خورده باشن( لحن صبتتون اینو میگه) )
تو پستمم نوشتم که پینگو درست کنن اصن مهم نیست 50 گیگ شماها دانلود کنین
در کل اگه چیزی گفتم شرمدنم ولی چیزه خاصی نگفتم
نه دوست عزیز من ناراحت نشدم فقط منظورم اینه استفاده کاربر ربطی به کاربرای دیگه نداره و هرکسی به عضا سرویسی که گرفته باید خدمات دریافت کنه
حالا منی که سرویس محدود گرفتم نباید بیام بگم چرا نامحدود اینطور یا محدود اونطور بلکه شرکت وظیفه داره چیزی که توی قرارداد وجود داره رو ارائه بده
من شب هزارگیگ دانلود کنم یعنی خطم کشیده که دانلود کردم و شرکت باید اونچیزی که حق منه برام ببنده تا همون اندازه استفاده کنم و من که استفاده میکنم حق کسی رو نمیخورم
ولی وقتیم شبی صفرگیگم دانلود نکردم چی باید بگم؟
من امشب اخرین شب سرویسمه فقط دلم میخوام امشبم یک کیلوبایت از سرعت اسمیم کمتر باشه سریع ببین شکایت میزنم یا نه
ولی چه ایده و وقت و زمان من از بین رفته
نه دوست عزیز من ناراحت نشدم فقط منظورم اینه استفاده کاربر ربطی به کاربرای دیگه نداره و هرکسی به عضا سرویسی که گرفته باید خدمات دریافت کنه
حالا منی که سرویس محدود گرفتم نباید بیام بگم چرا نامحدود اینطور یا محدود اونطور بلکه شرکت وظیفه داره چیزی که توی قرارداد وجود داره رو ارائه بده
من شب هزارگیگ دانلود کنم یعنی خطم کشیده که دانلود کردم و شرکت باید اونچیزی که حق منه برام ببنده تا همون اندازه استفاده کنم و من که استفاده میکنم حق کسی رو نمیخورم
ولی وقتیم شبی صفرگیگم دانلود نکردم چی باید بگم؟
من امشب اخرین شب سرویسمه فقط دلم میخوام امشبم یک کیلوبایت از سرعت اسمیم کمتر باشه سریع ببین شکایت میزنم یا نه
ولی چه ایده و وقت و زمان من از بین رفته
آخه من به تو چی بگم؟ :n23:رفتی 90 تومن دادی به این ...ها؟ خوب میرفتی 512 30 گیگ میگرفتی که 60 تومنه... یا میرفتی 256 حجمی میگرفتی و 100 گیگ حجم میخریدی... نامحدود پارس دیگه مرد! خدا رحمتش کنه....نقل قول:
از اکسپرس لیچ و چند تا سرور دیگه اصلاً نمیشه دانلود کرد....:n15:نقل قول:
من دیشب از ساعت 2 تا 3 بیشتر از 1 گیگ دانلود کردم با سرویس 256 5 گیگ!!!! اگه گفتی چرا؟ :n02: آخه دانلودم از رپید باز بود... رپیدباز خیلی خوب داره جواب میده.... برا اکسپرس لیچ هم باید به نظر من از چیز.پی.ان داخلی استفاده کنید...
من توی تاپیک شاتل چند روز پیش درباره همین موضوع کلی کتک کاری کردم....:n09:نقل قول:
ولی در هر صورت کسی نگفته شما حق کسی رو خوردی... بحث اینه که سرویس های پارس آنلاین منطقی و عادلانه نیست.... این بی عدالتی شاید الان به ظاهر به نفع شما باشه ولی یه روزی نوبت شما هم میرسه:n07: :n02:... زمانی که این کسایی که نامحدود دارن سرویس حجمی بگیرن و شروع کنن به دانلود شبانه خودت حساب کن دانلود شبانه چی میشه... :n09:
البته الان وضعیت سرویس های حجمی هم زیاد خوب نیستش دیگه:n15:
کو؟ کجا همچین اینترنتی میدن؟ منم میخوام!!! :n28:نقل قول:
:n02:
مخابرات نانحدود 1 مگ واقعی میده 43 تومن:n26:نقل قول:
به قول انیشتین دو چیز تو این دنیا نامحدوده یعنی پایان نداره یکی حماقت انساناس یکی حماقت انسان. :n09:نقل قول:
بحث نامحدود و محدود و بیخیال شین جفتمون داره سرمون کلا میره...بی خیال
آره... ولی گرونه لامصب! :n02: سرعتشم فکر کنم خیلی نوسان کنه... البته اگه زیاد بخوای دانلود کنی فکر کنم بصرفه باشه... ولی من ماهی 30-40 گیگ بیشتر مصرف نمیکنم... همین پارس 30 گیگ رو میده 45 تومن با سرعت بالا(مثلاً بالا! :n02:)... البته اونم خیلی گرونه :n02:نقل قول:
در کل ولی فکر کنم آخرش مجبور شم بیام از همون مخابرات بگیرم....
از وقتی این نامحدودا رو اینجوری کردن من تصمیم گرفتم رژیم بگیرم! :n02: سرویس 5 گیگ گرفتم این ماه 17 تومن.... اینجوری حداقل درآمدشون کم میشه حال میکنم... :n09: تا بعداً ببینم کجا میرم....نقل قول:
من طرفداری پارس رو نمیکنم ولی دقیقا از کدوم حق دارین صحبت میکنین شما؟ کی گفته حق دارین که با سرعت بالاتر از سرعت سرویسی که خریداری کردین باید شبها دانلود کنید؟ این لطف پارس انلاینه که روی 9 مگ (یا هر چی! بالاتر از سرویس شما) میبنده و شبها هم کمش نمیکنه! حالا اینکه یه شب نتونستید با سرعت خیلی بالا دانلود کنید فکر نکنم حقتون خورده شده باشه! اصلا حتی یه هفته! یا دیگه بدترین شرایط کل یه ماه رو شبها با سرعت بالا نتونید دانلود کنید باز هم من حقی برای شما نمیبینم!نقل قول:
منم فکر میکنم که شما بهتره مثل من 30 گیگ 512 بگیرید! من قبلا نامحدود بودم ولی از وقتی که اون باگ از بین رفت کلی حساب کتاب کردم و اخر سر دیدم این سرویس از بقیه سرویسها حجم بیشتری رو نسبت به مبلغی که پرداخت میشه دانلود میشه کرد! من شبها بین 2 تا 6 گیگ میگیرم 30 گیگ هم که خودشه!نقل قول:
من کاربر پارس آنلاین نبودم ولی باز به نظر من دوستان پارس آنلاینی که شکایت دارند مثلا سرعت سرویس 512 یا 1مگشون شبانه رایگان اومده روی 120تا 200کیلو برید خدا رو شکر کیند...
بنده به شخصه شاتل 8مگ دارم سرعت دانلود شبانم اومده روی 16Kb/s فک کن....
اینترنت من درس کار نمیکنه... 10 ثانیه کار میکنه 30 ثانیه کار نمیکنه (البته قطع نمیشه...) باز چی شده؟ فیبرا رو باد برده؟
اولا من هرگز نگفتم پارس بیاد 1کیلوبایت به من اضافه لطف کنه و شما از کجات این حرفو در اوردی و به من نسبتش میدی؟ واقعا معنی این حرف من چیه؟نقل قول:
یعنی همون اندازه که سرویس خریدم باید ببنده 128 خریدم 128باشه 2مگ خریدم همون 2مگ باشه نه کمتر نه بیشترنقل قول:
دوما ما گدا نیستیم کسی بهمون لطف کنه و دنبال لطف کسی نیستیم و همون سرعت اسمی که خرید کردیم و پول دادیم رو بهمون بده لطف بخوره توی سرش و بره لطفشو جایی دیگه انجام بده
سوما کدوم احمقی میاد اینطوری لطف بکنه؟ هیچ لطفی درکار نیست بلکه تبلیغ و بازاریابی هست و توی بازار وخدمات لطفی وجود نداره
چهارما من یک ماه پارس دارم یک شب و و مطلقا حتی یک شب 1کیلوبایت بیشتر از سرعت اسمیم دانلود نداشتم حالا شما از کدوم لطف داری صحبت میکنی؟ و در مقابل از این 28روزی که از سرویسم میگذره دقیقا 6شبش کاملا سرویس من قطع بوده یا 200 300 مگ بیشتر دانلود نکرده توی شبهای محشرشم حتی به سرعت اسمیم( 2مگ باید 4.6گیگ دانلود کنه) هرگز دانلود نکرده
با یه دروغ 9مگ فکر نکن ملت احمقن
9مگی که فقط توی روز باشه و فقط حجم بخوره و منو مجبور کنه همش حجم اضافه بخرم داره به من لطف میکنه یا خودش؟
9مگی که یه ثانیه 5 باشه یه ثانیه بیاد روی 128 و همش قطعی لطفه؟
9مگی که شبا حتی سرعت اسمی خودمم نمیشه میاد زیر 1مگ لطفه؟
حرفاتون اینقدر خنده داره که ادم نمیدونه چی بگه
یک سرویس به من نشون بده که سرعت شبارو کم نمیکنه؟یعنی شب 9مگ داره دانلود میکنه باید 20گیگ شبی دانلود کنه
فقط یه کاربر با این سرعت به من نشون بده
نقل قول:
شما که گفتی شبا محدوت نمیکنه روی 9مگ هستی چی شد خودت 2تا6 گیگ دانلود میکنی؟
این سخنها هست گفت احمقان
دیگر این دفتر به پیش من مخوان
دوست عزیز حقیقت اینه که این سرویس های پارس در واقع سرویس های 8 مگ حجمی هستن با درجه ی اولویت متفاوت توی سیستم کنترل تراقیک(غلط املایی نیستش این :n02:) و پولی هم که پارس از ما و شما گرفته پول همچین سرویسی هستش (حتی بیشتر هم گرفته و من چند وقت پیش محاسباتش رو توی همین تاپیک انجام دادم.) حالا اینا برای اینکه زمان افت سرعت کاربرها نتونن شکایت کنن اومدن یه سری اسم الکی گذاشتن روی سرویسا مثلاً 256 و 512 و ... .نقل قول:
در رابطه با حق هم شاید شما درست بگید ولی این در صورتی درست بود که مشترک هر وقت دلش میخواست میتونست بره به راحتی از یه شرکت دیگه سرویس بگیره و پارس هم باقی مونده ی پول کاربر از قرارداد رو پرداخت میکرد...
من از پست دوستمون ahoora f میخواستم تشکر بزنم... ولی ای کاش ایشون مطالبشون رو با لحن بهتری بیان میکردن....
اول اینکه لحنم انطور شد چون حرف ایشون برام خیلی ساده لوحانه بود و این منو عصبانی میکنه( هرچند یه مقدار ویرایش مجدد کردم :n02:)نقل قول:
کار اینها همش تبلیغات هست و هرگز و هرگز سرویس 9مگی در عمل وجود نداره
یک عدد توی منوی مودم به چه دردی میخوره حالا میخواد اون عدد 9215 که هیچ بزارن روی 92150000000000000000000000000000000000000000000000 00000
این عدد هیچ ارزشی نداره وقتی در عمل چیزی که داری استفاده میکنی کمیت و کیفیت دیگه ای داره
این حرف مثل این میمونه که کیلومتر شمار خیلی از ماشینها تا 500کیلومتر در ساعت هم عقربه داشته باشه ولی وقتی 100تا بیشتر با این ماشین نمیشه رفت اون فقط یه عدده
ولی متاسفانه ماها اینقد ساده لوح هستیم و فکر و حساب کتاب نمیکنیم که به کلاهی که داره سرمون میره حتی اسم لطف هم میزاریم
شما جمله رو اونجوری که خودت دوست داشتی بولد کردی! جمله ی شما این بود که خط من هرچقدر میکشه باید بهم بده چون حقمهنقل قول:
شما سرویستون چیه؟
و البته میدونید که اینترنت ADSL چیه و چجوری پهنای باند توش تقسیم میشه دیگه؟ و همینطور میدونید که کل لینک اینترنت ایران چقدر پهنا داره دیگه؟ کل پهنای پارس هم قابل حدس زدنه! نمیدونم چجوری توقع دارید که همه با سرعت 9 مگ بکوب بذارن روی دانلود و هیچ افتی نکنه سرویس
کدوم دروغ 9 مگ؟ واقعا چرا انقدر قدر نشناسید؟ هر ساعت از شبانه روز زنگ بزنید به پشتبانی روی هرررررر سرعتی که بخواین براتون میبندن! کدوم شرکت دیگه ای این کار رو میکنه؟ اینکه شما حجمت رو زود مصرف میکنی واقعااااا چه ربطی به پارس داره؟ من مصرفم بالاس سرویس 30 گیگ خریدم! شما هرچقدر مصرف داری هم سرویس بخر! 5 گیگ میخری بعد میگه چون روی 9 مگ بستن من زود تموم کردم؟ خوب آقا جان مصرف نکن
اینکه خطتون مشکل داره و سرعتتون نوسان داره چه ربطی به پارس داره وافعا؟ من خودم خطم مشکل داره 9 مگ رو توی عمرم از نزدیک هم ندیدم! حتی الان روی 4 مگ هم خطم مشکل داره! ولی باید بگم خاک تو سر پارس انلاین؟؟
من با خط 4 مگم تا خرخره شبا دانلود میکنم! ساعتی حدود 1.4 گیگ! یعنی کاملا تا خرخره ی 4 مگ! اون هم که گفتم بین 2 تا 6 برای این بود که بعضی از شبا هم خوب حدود 3-4 گیگ میگیرم (هیچ شکایتی هم ندارم! دستشون هم درد نکنه) خواستم یه وقت دوستمون روی 6 گیگ حساب نکنه و پس فردا شرمنده اش نشم
هیچ وقت هم من نگفتم که شبا منو محدود نمیکنه یا اینکه روی 9 مگ هستم! اینم که بعضی شبا کمتر از خرخره میگیره رو اصلا محدودیت نمیدونم! یا لینکم مشکل داشته یا منطقه شلوغ بوده یا پارس و زیر ساخت مشکل داشتن! پیش میاد بالاخره! هیچ طلبی هم از کسی ندارم! اگرم انقددددر مثل شما ناراضی بودم میرفتم یه شرکت دیگه! نمیرید؟ بله! چون میدونید پارس از بقیه بهتره!
من متوجه نشدم! پول چه سرویسی رو میگیره؟ این قسمت رو نفهمیدم! فقط من میتونم با شرکتهای دیگه مقایسه کنم و ببینم که پارس قیمتهاش بهتره سرعتش بالاتره پشتبانیش بهتره محدودیتشهاش کمتره (منهای محدودیت احمقانه ای که برای فیل شکن ها اعمال میکنه و من توی هیچ شرکت دیگه ای ندیدم این حرکتو)نقل قول:
راستش در مورد اینکه مشترک هر وقت خواست بتونه بره خوب اگه هنور شرکت رو خوب نمیشناسه که نباید قرارد بیشتر از یک ماه ببنده! برای یک ماه هم که خوب یه چند روز صبر کردن اشکالی نداره :D
نقل قول:حرفتون همش سفسطس نه چیز دیگه( البته میدونم فقط از سادگی! هست نه چیز دیگه و اصلا چیزی از نت و اینترنت نمیفهمی که اینا رو میگی)نقل قول:
من گفتم وقتی خطم بکشه و میزارم دانلود هر اندازه که سرعت باشه من دانلود میکنم و حق کسی دیگه رو نخوردم نه اینکه حقم باشه هزارگیگ دانلود کنم بلکه پشتش گفتم حقم چیه و این مشکل شماست که صحبت رو کامل نخوندی
من هم میدونم پهنای باند چیه هم سرویس چقدر باید بکشه
سرویس من 2048 Kbps یعنی سرعت دانلود 256KB/sec یعنی توی 5ساعت رایگان باید 4608MB دانلود کنم
من همین سرویسم روز اول 1مگ سرعت میداد بعده یه عامله تماس که گفتم نمیخوام اصلا جمش کنین خودشون میگن توی مرکز مخابرات شما پهنای باند کم اومده و یه هفته طول کشید تا پهنای باند اضافه کنن و سرعت اومد روی 6مگ توی روز و چند روز اول شبا همون سرعت اسمی میشد که من ناراضی نبودم و همونم خوب بود( ولی هرگز از سرعت اسمی 2مگ بیشتر دانلود نداشتم و همیشه زیر 4.5گیگ اسمی دانلود شده)
حالا این یعنی چی؟ یعنی اینکه اینها سرویس میفروشن دیگه نگاه نمیکنن پهنای باند دارن به مشتری بدن یا نه و فقط فله ای سرویس واگذار میکنن
توضیح دادم شما زنگ بزن بگو برات روی هزارمیلیون گیگابایت خطتت رو ببندن وقتی شما سرعت واقعیت به 2مگ اسمیت هم نمیرسه یعنی کشک و شما مثل اینکه فقط عاشق کشکی!
من خظم 9مگ رو راحت میکشه و نویز بسیار پایینی هم داره و عملا خط عالی حساب میشه(حرف خوده پشتیبانی پارس) ولی پهنای باند خوده شرکت کم اومده و ربطی به خط من نداره پس حرف مفت نزن که خطت مشکل داره
این دورغ 9مگ که مرکز مخابرات من اول که گفتم پهنای باند روی 1بود بعد با شکایت من اوردنش روی 6 و هرگر روی 9مگ نیست و بعدشم اینکه اینقدر نوسان داره که با حساب کتاب هرگز خط حتی توی روز سرعت 9 نمیده
من از شرکت دیگه سرویس داشتم روزا روی 4بسته بود و شبها میومد روی سرعت اسمی و این وسط سرعت همیشه ثابت و یکنواخت بود و میدونستی حساب کتابت چیه
نه مثل اینها که اسما مثلا یه سرعت میدن ولی در عمل حتی روی یک کیلوبایت دانلودت نمیتونی حساب کنی که دانلود بکنی یا نکنی
اگرم اومدم پارس فقط دلیلیش این بود اون شرکت پورت خالی نداشت( شرکت محلی هست و فقط توی این شهر خدمات داره)
پس الکی حرف مفت نزن که میدونی بهترینه و بلا بلا بلا
مشکل شما اینه هیچی از حساب و کتاب و حتی ضرب و تقسیم بلد نیستی وگرنه نمیومدی بگی بین 2تا6 گیگ
2تا6 گیگ یعنی 4گیگ اختلاف و شاید شما همه کارات کشک باشه و فرقی نکنه 4گیگ برات چون خودتم نمیدونی چی دانلود میکنی ولی برای من فرق داره و وقتی امشب میزارم همون 2گیگ دانلود بشه انتظار دارم صبح دانلود شده باشه نه بیام ببینم یک روز من به فتا رفته و هیچ
در ضمن من نمیدونم شما به عمرت وقتی 9مگ ندیدی روی چه حسابی داری دربارش حرف میزنی؟ روی حساب معدت؟
به همون بیت پست قبل شما مراجعه کن دوست عزیز و یه کم فکرتو بکار بنداز
دیگه حرفی ندارم پس ادامه نده این بحث معده ای رو!
یعنی تا حالا فکر میکردی پارس داره مفتی بهت این سرعت رو میده؟ :n02:نقل قول:
اون شرکت های دیگه هم سرعتشون کمه کم 4 مگ هستش... پس اینجوری نیست که مثلاً یه شرکتی بیاد 256 با سرعت 32 کیلوبایت با حجم 5 گیگ بده 17 تومن... درست میگم؟نقل قول:
در ضمن شما از این سرعت 8 مگ چه استفاده ای میتونی بکنی که مثلاً با یه اینترنت 3 مگ نمیتونی؟
تازه این سرعت 8 مگ پارس هم در واقع توش کلک هست... چون سرعت تک کانکشن توی بهترین ساعات اغلب رو 300-400 میچرخه. مال من که تک کانکشنم تا حالا به 5 مگ هم نرسیده چه برسه به 8 مگ...
در ضمن زمانی که شما اینترنت رو حجمی مدیریت میکنی دیگه سرعت اهمیت چندانی نداره (حالشو ندارم توضیح بدم چرا )...
با توجه به قیمت پهنای باند شرکت زیر ساخت من چند وقت پیش توی تاپیک شاتل یه سری حساب کتاب کردم(شاید بعداً یه تاپیک درست کنم :n02:)... و میتونم بگم خود شما با سرویس 512 30 گیگ اگه شبانه حدود 100 گیگ دانلود کنی تازه میشه گفت که سرت کلاه نرفته و همونقدر که پول دادی آش خوردی! پس کسی به شما لطفی نکرده!
ای بابا مگه میخوایم با ISP ازدواج کنیم که باید شناخت و ... داشته باشیم؟ :n09:نقل قول:
البته خدماتی که یه ISP ارائه میکنه شدیداً با گذشت زمان تغییر میکنه و نمیشه روی چند ماه عملکرد خوب یه ISP تصمیم گرفت...
اما در هر صورت پولی که مشترک داده تا زمانی که در قبالش خدماتی دریافت نکرده هنوز متعلق به خود مشترک هستش و هر زمان که بخواد باید بتونه پس بگیردش!!
این وضعیت سرویس و خط منه
سرعت روی 9بسته شده ولی کجاست این 9مگ؟ نویز و مشکلات خطم ندارم
تازه این توی روزه که سرعت اسمی خودمم نیست( مثلا هست ولی نوسان.............) توی شب خدا میدونه چی میشه
حالا شمایی که داری شبی 2تا6 گیگ دانلود میکنی من نمیدونم چی باید گفت
تازه این سرور داخلیه اینجوریه سرور خارجی که دیگه واویلا
فروم جای همین بحثاست دیگه... :n02:نقل قول:
فقط زیاد نباید به هم بد و بیراه بگیم :n09:
من طبق لیست قیمت رگولاتوری قبلا حساب کرده بودم 30 گیگ رو و اینا داشتن در همون حد میگیرفتن! البته با قیمتهای قبلی! وقتی 20 درصد ارزون شد این سرویس رو دارن روش دزدی میکنن! ولی خوب همونجور که گفتم در مقایسه با شرکتهای دیگه مقدار حجم دانلود و سرعت و قیمتش بهتره! مگه اینکه الان شما از شرکتهای دیگه برای من مثال بیارید! که البته مطمئنم وجود نداره! تا جایی که من نگاه کردم به جز پارس بقیه روی دانلود رایگان محدودیت میذارن و کلی چیزای دیگه و قیمتهای بیشترنقل قول:
من نمیخوام که دربست از پارس طرفداری کنم! همونجور که گفتم الان دارن روی سرویس من دزدی میکنن! روی فیل شکنها محدودیت اعمال میکنن! تک کانکشنشون مزخرفه! پینگش بالاس! منم مشکل دارم با پارس ولی دیگه وقتی جایی پارس خوب باشه الکی شلوغش نمیکنم! من 4 مگ رو همیشه تا خرخره میتونم استفاده کنم (منهای مواقعی که خطم مشکل داره و دان استریمم میاد پایین که اونم ربطی به پارس نداره) پس وقتی نوسان و تایم آت ندارم چرا بیام بد بگم :دی
چند ماه هم کلی بهمون حال داد! نامحدودش اون وضعیت رو داشت و خیلی ها هم استفاده کردن! نباید فقط بدی ها رو گفت! من اون مقدار دانلودی رو که توی اون مدت کردم هیچ وقت با هیچ شرکت دیگه ای نمیتونستم بکنم!
در کل حرف من اینه که پارس نسبت به بقیه بهتره! شهرستانها رو خبر ندارم! بین شرکتهای معتبر منظورمه
ببخشید مگه محدودیتی برای فیل کش وجود داره ؟ منظورتون تک کانکشنهاست ؟نقل قول: