نه منظورم روزه تو شب مشکلات کمتر بود البته تو این جریانات اخیرنقل قول:
اکو 2 مگ
Printable View
نه منظورم روزه تو شب مشکلات کمتر بود البته تو این جریانات اخیرنقل قول:
اکو 2 مگ
سرعت هنوز پایینه !نقل قول:
برای من از قبل بدتر شده ! قبلا (تو 3هفته ااخیر) تو روز تا 25 می رفت . الان 3 یا 4 روزه که به هیچ وجه بالای 22 نمیره.شب هم که همون 16 هست.
نوسان هم که زیاده !
پنج شنبه و جمعه چون دانلود رایگان بود کلا 48 ساعت سیستم رو دانلود بود.
5 شنبه 1.3 گیگ ! و جمعه 1.4 گیگ ( لینک های مستقیم و با IDM )
من هم چون شرکت دیگه ای نیست حداقل آرت 1 رو بیخیال میشم و میرم اکو 128 می گیرم که پول بیخودی خرج نکرده باشم.
چند صفحه قبل نوشتم 5شب قبل برای دوشب سرعتم رو از3 -3و15تا7بطور عجیبی روی 1و8 mbبردند البته اگر مطالب قبلی منوبخونی میبینی كه 10 شب ازیك تا 3 یا 3ونیم 3وربع سرعتم اول 128 فیكس بود بعدازاونهم طوری سرعتم افزایش میدادند كه همان 510 كیلوبایت برثانیه بشه اما اون دوشب كه سرعتو زیاد كردند خوب هركی مثل من بوداین كارومیكرد شب اول فكركنم 2300مگا وشب دوم 2500مگا یعنی دوبرابر حالت عادی یعنی حداكثر1200مگ دانلود كردم
خوب اگرمحدودكردند طبق كدوم قانون نوشته یا گفته شده محدود كردند برای سرویس نامحدود اره محدودیت داره وتو سایتشون نوشتند برای 128اكو كجا نوشتند
نتیجه لطف افزایش سرعتشون اینه كه یك شب سرویس فیكس128 ودوشب سرویس دایل اپ حداكثر 50 رودادند تا ضرر نكنندالبته خداحلال نكنه مسببین اینكارارو
ساعت4شب دوباره زنگ زدم اپراتورشاتل میگه ما جدیدا اینطوری شدیم وبه خاطر share شدنه میگم چرا تو بیست روزقبل این همه ادم كه با من share بودند سرعتم زیادبود درجواب میگه دست ما نیست جدیدا....وهرشب این طوری میمونه
امدم ازشر دایل اپ راحت بشم رفتم adslگرفتم دوباره به دایل اپ برگشتم
راستی چند روز این وضع این طوری میمونه وشما هم سرعت شبانه تون مثل روزتونه واین شاتل چقدر محدودیت حجمی نانوشته برای خودش داره توسایت یكی ازفروشندگان پارس انلاین كه نوشته 1تا6صبح بدون محدودیت حجمی سرویس رایگان(البته سرعتش رونمی دونم) ارایه میدند
من قبل ازاین اكو128 ارت1 داشتم یكروززنگ زدم به شاتل درمورد رایگان بودن 5شنبه جمعه به من گفتند سرویس ارت در تابستون این حالت رایگان روداشت اما الانه هر30روز سرویس یك ماهه ارت مثل هم و واون چیزی كه درمیزان ترافیك مصرفی دارندگان سرویس ارت به عنوان رایگان می نویسند مربوط به تابستون است وهنوز اصلاح نشدهنقل قول:
البته الان رو نمی دونم
دوستانی که سرویس آرت دارن
دوباره این باگ نرم افزاری شاتل راه افتاده !
دوباره میشه بعضی اوقات با سرعت downstream که برای پیج باز کردنه مثل 576 کیلوبیت واسه آرت 1 دانلود کرد:31:
فقط هنوز ترفندش رو نفهمیدم کامل . برای من گاهی اوقات میشه و با آرت 1 بالای 60 دانلود می کنم ! :5:
کسی ترفندش رو کشف کرد بخیل نباشه و بگه :10:
نقل قول:سلام اره برای منم داره روز به روز بدتر میشه من الان از دیشب ساعت 2 تا الان که ساعت 12:11 صبح هست همش 745مگ دانلود کردم تازه دیشبم 3بار زنگ زدم شاتل قاطی کردم براشون ولی فک کنم فرقی به حالش نکرد باز یه جواب سربالا داد . اقا برای منم از امروز صبح میبینم گاهی میره رو 40 تا 50 دانلود میکنه ولی پایدار نیست همش نوسان دارهنقل قول:
این قاطی کردن ها بیشتر برای فایل های با پسوند avi , wmv , اونایی که قبلا محدود بود میفته و با سرعت وبگردی دانلود میشن.نقل قول:
فک نکم البته اون پسوندا درسته با اون سرعت دانلود میشن ولی الان من هرچی دانلود میکنم از هر سایت با هر پسوندی سرعت اینجوریه :20:نقل قول:
سرعت اینجوریه یعنی چی؟ 20 هست یا 50 ؟نقل قول:
چون من هر کار می کنم دیگه 50 نمیشه. از هر 10 تا فایل یکی شانسی ! اونم حتما پسوند تصویری !
بابا این چه وضعشه دیشب تو اینترنت بودم که ساعت 12 شد به حدی سرعت اومد پایین که گوگل رو به سختی باز می کرد !! :18:
من الان دارم از سایت apple اخرین ورژن Mac Os رو دانلود میکنم که سرعت دانلودم بین 40تا 60 اینتورا نوسان داره ولی زیر این عدد نمیاد قبلش داشتم از سایت hp دانلود میکردم اونم سرعت دانلودم بیت 25 تا 40 اینتورا نوسان داشت وچنتا سایت دیگه که از امروز صبح فقط اینجوری شده برای من ولی تا چندین روز پیش که سرعت دانلود امده پایین اینجوری نبود اصلا سرعت دانلودم تا همین دیشبم بازور به 25 میرسیدنقل قول:
من تازگی 1 Mbs گرفتم از شاتل ... خیلی راضی هستم . روزانه بین 130 تا 180 نوسان داره بعضی مواقع هم بیشتر اگر سرور خوب باشه ... شبانه هم از ساعت 2 به بعد بین 110 تا 130 نوسان داره و به نظر من که بسیار عالیه .
قیمتش هم خیلی خوبه !
سلام
آقا ما چند روز پیش خونهمون رو عوض کردیم و وقتی رفتم نمایندگی شاتل برای تغییر خط گفت باید 6000 تومن بدی
میخام بدونم این پولی که گرفتن قانونیه یا نه
البته میگفتن ما همه این پول رو میدیم مخابرات چون باید حدود 15 متر سیم نمیدونم چی چی رو دوباره بکشن
اره هزینه رانژه خط جدید هست دیگه!نقل قول:
تازه به نظر من باید پول یه رانژه جدید رو میگرفتن چون درواقع شما روی یه خط جدید درخواست دادین :31: هرچند مخابرات میگه برای رانژه نباید پول بگیرن ولی همه شرکت ها میگیرن.نقل قول:
6 تومن خوبه :46:
اینم از شاتل اشغال 10 روز از قرار داد منو بالا کشید و سرویس 1 ماهه رو 20 روزه قطع کرد.
بعد برین بگین اینا خیلی خوبن.:41:
میبینم که fileserve هم شیلتر شد!!!!!!!!!!!!!!
اگر منزل جدید در همون منطقه مخابراتی منزل قبلی هست فقط باید 1000 تومن بابت جابجایی خط بگیرن ازتوننقل قول:
اگر منطقه مخابراتی فرق کرده اطلاعی ندارم
دوستان شبانه 1 تا 3:30 دقیقه سرعتش صفر هست خیلی وقت شد
کسی آمار نداره آیا این وضعیت قرار ادامه دار باشه یا بالاخره تموم میشه ایشالا
وی پی چی کار میده شبا ؟!
یاعلی
من دوشب ساعت 3 شب زنگ زدم به من گفتند ماشبانه خطوط رو بین 8نفر share می كنیم وباعث كم شدن سرعت میشه بهشون گفتم چراقبلا كه شرمیكردید سرعت بالابود حتی مثل روزانه میشد گفت نه همیشه این طوری بوده وخواهدبودنقل قول:
صبح زنگ زدم همیناروگفتند والبته پشتیبانی فنی شون گفت -شاید- خوب بشه
نقل قول:
این همه تو هی چپ و راست ترافیکشونو بالا کشیدی یه بارم اونا چند روز از سرویستو بالا بکشن مگه چی میشه ؟!!
هنوز خیلی مونده تا یر به یر بشین ! :27:
دوستان قبلا من از ساعت 1 تا 3 محدود بودم ولی الان حدود 4 روزه که کلا از 1 تا 7 سرعت رو 5 کیلوبیت میچرخه واسه شماها هم همینطوره یعنی کلا دانلود شبانه لیمیت شده؟؟
اکو 512__اصفهان
موفق باشید
احتملا خطشون فیبر نوری بوده که 6 تومن گرفتن من پرسیدمنقل قول:
عزیز من شما را محدود کردن به خاطر دور نزدن محدودیت هم چیز پی ان را میبندننقل قول:
بعد از مدتها اومدم شبانه دانلود بذارم..اونم از مدیافایر...که دیدم خیلتر شده!!!:18:
کاره مخابراته یا خود شاتل؟ برای بقیه دوستانم خیلتره؟!
تنها سایتی که سابقه نداشته..با این وضع رسما در دانلود رو ببندن و اینترنت شبانه رو تعطیلش کنن بره! همون سرعت 10-15 رو هم دیگه نمیشه استفاده کرده. سروری نمونده.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من مدتیه سرویسم بیشتر از دو سه هفته کار نمیده...netlimiter هم دارم, هر دوره راحت یک گیگ اختلافه بین مصرف خودم و رقمی که تو سایت میزنه!!! دوستان نظری ندارن؟ ممکنه کسی از اکانتم استفاده کرده باشه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
واقعا شما رو چه حسابی همچین حرفی می زنی؟نقل قول:
سلام
امشب میخواستم با توجه به حرفای صبح پشتیبانی شاتل كلا بی خیال اینترنت شبانه بشم وروزانمو خالی كنم وحتی باچند شركت مختلف هم برای تغییرسویس اینترنتم تماس گرفته بودم وقتی ساعت 1و20 وصل شدم به اینترنت چشام ازحدقه زده بودبیرون انگار بعد ازچند روز كه توكویرهرروز حداكثر50سی سی اب اونم شور میتونستم بخوردم الان یك تانكر 2000لیتری اب خنك جلوم گذاشتند
تاالان كه ساعت 3و8 دقیقه سرعتم خیلی خوب فقط موندم ناپرهیزی دردانلود بكنم یا نه صبح كه شاتل میگفت شب محدودیت حجمی نداریم
باید ببینم تاكی این وضع ادامه داره
برادر یه شیشه نوشابه کلا 300 سی سی جا می شه یه کم واحد هارو اشتباه گفتینقل قول:
اما در مورد سرعت بدون الان امتحانی سرعتت رو زیاد کردن
اگه بازم زیاد دانلود کنی مثل قبل می شه
سقف یک گیگ رو فراموش نکن
اره الان درستش میكنم
برای محدودیت صبح زنگ زدم به شاتل گفت سرویس شبانه محدودیت حجمی نداره وعلت كم شدن سرعتتون به خاطرshare شدن
باید صبركنم ببینم چی میشه
من حدود 1 سالی هست از شاتل adsl 128 دارم ، فوق العاده ازش راضیم ، ماهی 14 تومن میدم ، 3گیگ ، سرعت دانلودم بدون هیچگونه نوسان همیشه روی 230kb/s هستش ، خلاصه خیلی حال میکنم ، پیشنهاد شما هم بگیرین.
مخابراتنقل قول:
بعد از مدتها اومدم شبانه دانلود بذارم..اونم از مدیافایر...که دیدم خیلتر شده!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاره مخابراته یا خود شاتل؟ برای بقیه دوستانم خیلتره؟!
دوستان صفحات قبل چندبار گفتن. اگه می خوای بدونه دردسر از مدیافایر استفاده کنید یه .Cdn قبل قسمت اصلی آدرس بنویسید تا راحت بدونه ف یلتر با مدیا فایر کار کنید.
اینجا تاپیک خود شاتل هست و +95% کاربرای این تاپیک شاتل دارن و وضعیت رو می دونن . نیازی به تبلیغ نیست.نقل قول:
من حدود 1 سالی هست از شاتل adsl 128 دارم ، فوق العاده ازش راضیم ، ماهی 14 تومن میدم ، 3گیگ ، سرعت دانلودم بدون هیچگونه نوسان همیشه روی 230kb/s هستش ، خلاصه خیلی حال میکنم ، پیشنهاد شما هم بگیرین.
تو 1 هفته اخیر +50 تا پست بخاطر بد بودن سرعت تو ساعت 1-7 شب که ساعت رایگانه داده شده دیگه گفتن اینکه سرعت همیشه بدونه نوسان 230 هست خنده داره.
در ضمن سرعت تو روز سرویس اکو اگه 230000 هم باشه با 23 فرقی نداره چون نمیشه دانلود کرد و برای پیج باز کردن هم 23 کافیه. مسئله شب ها و ساعات رایگان هست که سرعت خیلی وقت ها بین 5 تا 20 هست.
اگه وابستگی مالی یا .. به شرکت شاتل دارین بیخیال این تاپیک و تبلیغات بشین:13:
من سرعت شبانه ام خوب بو د همیشه روی 65 بود ولی اینا اومدن10:31: روز از قرار داد منو بالا کشیدن .
در عوض میدونم چیکار کنم.
اکو لایت میخرم و تا خرخره دانلود میکنم تا عوض اون 10 روز در بیاد.
درود بر شما
دوستان من قبلا شاتل 128 داشتم ، سرعت دانلود روزها و شب ها روی 60 بود . اون اواخر شب ها سرعت اومد پایین من هم به خاطر ترافیک کم رفتن 256 مخابرات گرفتم ، حالا مخابرات شهر ما (قم) دیگه 256 واگذار نمیکنه و من میخوام برگردم روی شاتل یا سرویس های دیگه
سوال من اینه که آیا سرعت شبانه درست شده ؟ آیا خدمات و قیمت های این شرکت نسبت به سه ماه پیش تغییری کردده ؟ و یا امیدی هست که در آینده ی نزدیک درست بشه یا نه ؟
ممنون بابت پاسختون .
به همین راحتی میشه دور زد مخابرات رو؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
قبل از آدرس cdn گذاشتم نشد...ممنون میشم یه توضیحی بدین؟ با این روش میشه لینک سالم گرفت؟
نه بجای www بنویس cdn یعنی آدرس رو بدون www اما قبلش cdn. بذار
فقط اکو 128 در حال حاضر صرفه داره. آرت سرعتش رو کم کردن و بین اکو 128 و 512 هم فرق زیادی نیست.نقل قول:
چند ماه پیش یادمه اوضاع شبانه اکو خیلی داغونتر بود الان 1 تا 3 بعضی موقع ها شبیه چند ماه پیش میشه ولی 3 تا 7 یهتر میشه.
امیدی هم به پیشرفت نیست ! چون طبق اخبار بخش IT همین فروم چند ماهی هست ISP ها دارن زار میزنن واسه خرید پهنای باند بیشتر ولی شرکت زیر ساخت بهشون 1 کیلوبیت هم نمیده !
خوب پهنای باند ثابت و مشتری همین طور بیشتر دیگه بقیش رو خودت می دونی چی میشه . sharing بیشتر و اینجور مسائل ... (که البته مشکل همه isp ها میشه نه شاتل)
---------- Post added at 02:59 PM ---------- Previous post was at 02:54 PM ----------
بیا این نمونه آدرس :نقل قول:
امیدوارم متوجه شده باشی دیگه :46:کد:http://cdn.mediafire.com/?6ym5220mtey
این یعنی چی ؟!نقل قول:
با این روش میشه لینک سالم گرفت؟
این همون سایت هست فقط از یک آدرس دیگه واردش میشی.
شما با وارد کردن Ip سایت هم می تونی واردش بشی :
205.196.120.8
ویرایش : البته IP سایت هم فیلتر شد :31:
دوستان از دیروز سرعت دانلود من از مدیافایر پایین اومده.برای شما هم اینجوری شده؟
سرویس آرت که واقعا الان افتضاحه
پینگ بالا، سرعت دانلود افتضاح قیمت هم که دیگه واقعا.....بعد میگن خوب دانلود محدودیت نداره! خوب با این سرعت کم اصلا نمیشه چیزی رو گرفت که بخواد نامحدود باشه یا نباشه
کاش سرویس دهنده دیگه هم منطقه ما بود:41:
ای بابا اینقدر هی cdn cdn بگید که از اخر اینو هم ازمون بگیرن!! :41:
تاپیک موش داره موش هم گوش داره! سه سوت اینو هم می بندن اون وقت باید بشینیم گریه کنیم:41::41:
من که از شاتل رخت بر بستم رفتم صبانت.بای بای شاتل.
سه ماهه صبانت 5 گیگ 128 با سرعت دانلودی که خودشون به من گفتن در حدود 200کیلو بایت در ثانیه.با قیمت 27500
البته 5 گیگ خیلی کمه ولی به امتحان کردن سرعتش می ارزه.:31:
چرا سرعت من نسبت به چند ماه پیش کلی افت کرده؟
واسه همه همینجوره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
today: