سرعت دانلود تا 160 مگ هم میرسه و سرعت آپلود بیشتر از 6 مگ نمیشه
سلام این تست با td lte ایرانسل با مودم tf i60 انجام شد ، نمیدونم چرا سرعت آپلود پایینه ، در ضمن 4g+ روی حالت tdd رو تجربه کردم.
uupload.ir/files/wyj_speed.jpg
Printable View
سرعت دانلود تا 160 مگ هم میرسه و سرعت آپلود بیشتر از 6 مگ نمیشه
سلام این تست با td lte ایرانسل با مودم tf i60 انجام شد ، نمیدونم چرا سرعت آپلود پایینه ، در ضمن 4g+ روی حالت tdd رو تجربه کردم.
uupload.ir/files/wyj_speed.jpg
دوستان فردای روزی که اینو این پست رو گذاشتم نتم افتضاح شده اومده زیر ده مگ آنتن هم به زور یکی دو تا ، هر چی هم زنگ میزنم میگن مشکلی نداره شبکه
با مودم ثابت ایرانسل TDD میشه سرعت دانلود بالای 10 مگ گرفت یا نه؟
سرعت باز کردن صفحات چی خوبه؟
با فرض اینکه کاملاً تو منطقه تحت پوشش هستی
سلام... سایت ایرانسل مودم i60 رو با بسته سه ماهه زده 690ت... برم تو کارش؟
از سایت خود ایرانسل بگیریم هر دو سیمکارت 4g و td روش هست؟
به نظرتون بخرم بره از سایت ایرانسل کیفیت و اینهاش اوکیه دیگه؟ فقط آنلاک نیس درسته؟ که اونم فعلا فقط همون ایرانسل کار کنم
منم سواله برامنقل قول:
چرا بعضی اوقات سرعت fdd از td خیلی بیشتره؟میشه تنظیمات روعوض به سرعت fdd برسه؟
اساتید منتظر پاسختون هستمنقل قول:
بله من هم از سایت ایرانسل با بسته یک ساله گرفتم بدون مشکل برام فرستادن فقط چند روز طول میکشه تا سیمکارت رو فعال کنن فقط هم باید از طریق شماره پشتیبان رو ی سیم کارت جهت فعال کردن اقدام کنید وگرنه اگر ببرید نمایندگی فعال کنن دیگه بسته رو نمیتونید فعال کنید ، سرعت دانلودم رو تستش رو چند تا پست بالاتر گزاشتم بیش تر از صد مگ سرور های داخلی هست حدود هفتاد مگ هم سرور های خارجی در کل هر سرور خارجی رو با سرعت بالا دان نمیکنه ولی در کل خوبه در ضمن با خط اعتباری ایرانسل توی منزل ستاره بیست مربع رو بگیرید ببینید که آیا تی دی ال تی ای تو منطقه شما فعال هست یا نه ، در ضمن بلکه مودم لاک هست و بنظرم بسته یکساله بگیرید به صرفه تر هست
یه نکته خیلی مهم هم اینه که باید با کابل لن دارای 8 سیم نه 4 سیم به کارت شبکه با سرعت یک گیگ نه صد مگ نصب کنید تا سرعت قابل قبولی بگیرید وگرنه با گوشی تست کنید نهایتا 30 مگ سرعتش خواهد بود
سوال دیگه داشتید در خدمتم
داش میشه خرید و انلاک هم میشه کرد تو انجمن هس اموزشش!!!نقل قول:
خواستین بهتون یاد میدم!!!
حالا آنلاک هم بشه کرد، وقتی بدست اووردن سیم کارت یه اپراتور دیگه خودش کلی داستان داره و باید حتما سیمکارت و مودم رو با هم تهیه کرد چه فایده ای داره؟!
به فرض از ایرانسل بخواییم سوییچ کنیم به ماهان نت یا اسیاتک یا مبین نت. وقتی هر کدوم اینها رو نمیشه سیمکارتهاشونو به تنهایی تهیه کرد که بشه روی مودم انلاک استفاده کرد چه حُسنی داره؟
به نظر بهترین راهکار اینه که با یه اپراتور کار رو ببندیم و از مودم و سیمکارت همون استفاده کنیم.