ديشب عالي بود .
12:36 الي 6:45
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
ديشب عالي بود .
12:36 الي 6:45
شما تا 6:45 دانلود کردی و زمان دیسکانکت کردن هم 8:02 دقیقه بوده و چیزی از ترافیک شما کم نکرده حتی اون 45 دقیقه بعد از ساعت 6 رو
برای یکی از دوستان هم مشابه این اتفاق افتاده بود تا 10 صبح دانلود کرد و چیزی کم نکرد
من دقيقا ساعت 6:45 تنظيم كردم كامپيوتر خاموش بشه ولي مودمم رو ديسكانكت نكردم و ساعت 8:02 دقيقه كه از خواب بيدار شدم خودم مودمم رو خاموش كردم و درواقع ساعت 8:02 ديسكانكت شدم.
بخاطر همين بين ساعت 6:45 تا 8:02 مودم روشن بوده ولي دانلودي انجام نشده.
خوب دوست عزیز وقتی کامپیوتر خاموش بوده چه دانلودی باید انجام میشده؟نقل قول:
به فرض هم دانلود انجام میشده کجا ذخیره میشده ؟ روی کامپیوتر خاموش ؟
یکی از جریان های ارتباطی قطع بشه کافیه حالا میخواد خاموش شدن کامپیوتر باشه و یا خاموش شدن مودم و یا دیسکانکت کردن در زمان معین
ميدونم رفيق منم منظورم همين بود ديگه :31:نقل قول:
يعني به نظر شما از ساعت 6:50 بيشتر هم ميشه دانلود رايگان داشت...؟؟؟
دوستان سرویس adsl2 حجمی پارس چطوره؟
سرویس 128 حدودا دانلودش چنده؟
خوبه برای دوستان خوب شده.والا من که نه روزانم خوبه نه شبانه.شاهکار پارس آنلاین را ببینید ...
سرعت سرویس 256 پارس واسه خوزستان که تغییری نکرده احیانا؟!
همون 2 مگ هست سرعتش؟ یا کم شده؟
من سرویس 1 مگ 2 گیگ دارم از پارس 3 ماهه(2 ماهی هست خودم استفاده نکردم!) به قیمت 55 تومن!
الان می خوان تغییر سرویس بدم به 256 که 8 گیگ ترافیک ماهیانه داره سرویس 3 ماهه 87 تومن.
به نظرتون این کار رو انجام بدم بهتر نیست؟
دوست عزیز برای منم دقیقا تا یکی دو ساعت پیش مثل مال شما بود ولی الان که تست کردم نتیجش این شدنقل قول:
همین هم بمونه من راضی هستم فقط خدا کنه شبانش کم نشه
دوستان بهترين راه براي استفاده از حداكثر پهناي باند دانلود با نرم افزار IDM و لينك مستقيم و چندلينك همزمان و تعداد كانكشن 8 يا 16 هستش.
اين اسپيد تست هم گاهي نوسان داره مثلا من با IDM تا 190 دان ميكنم ولي همون موقع از اسپيدتست كه تست ميگيرم 80 نشون ميده.:11: