سلام به همه ي دوستان
من ميخوام اين سرويس B1115 رو كه 1مگ شش ماهه با محدوديت 24 گيگ داره بگيرم
بعلاوه مودم داخلي با wifi كه 110 هزار تومنه بگيرم.
حالا با اين حساب اين جواب كارمو ميده؟!
كار خونگي با دانلود كم.
Printable View
سلام به همه ي دوستان
من ميخوام اين سرويس B1115 رو كه 1مگ شش ماهه با محدوديت 24 گيگ داره بگيرم
بعلاوه مودم داخلي با wifi كه 110 هزار تومنه بگيرم.
حالا با اين حساب اين جواب كارمو ميده؟!
كار خونگي با دانلود كم.
سلام خدمت دوستان
این اولین پست منه.اینم تست: ( یه هفتست اینطوریه قبلش مشکل خاصی نداشتم ) طرح B26 - ماهانه 1 مگ 40 گیگ
شهرم هم ساری
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از من به دوستان نصیحت به عنوان کسی که داره با مبین نت یه ساله میشه. ضمنا هبچ راه دیگه ای هم ندارم.
چون من حدود 200-300 ! صفحه از این تاپیکو خوندم میگم.
برای اونایی که میخوان مبین بگیرن بگم که اول از همه تست کنید دوستان چون هر منطقه فرق داره .ممکنه شما 128 بگیری ولی سرعتت به 1مگ برسه ولی از اون طرف هم ممکنه 1مگ بگیرید و سرعتتون به دیال اپ برسه! و در بعضی موارد مثل من سرعتتون استاندارد باشه! (البته از 1 هفته پیش دیال اپ شده)
بهمین خاطر میگم اگه امکانش رو دارید تست کنید یا از همشهریتون چه بیرون از سایت چه کاربرای تویه سایت بپرسید وگرنه کلاه بزرگی سرتون میره.
من تماس گرفتم 40 دقیقه بهم توضیح داد(الکی). بلد نبود.آدرس دکل رو بهم میداد. گفتم میدونم کجاست.طرف باز توضیح میداد خیابان فلان رو رد شی کنار مسجده است!یکی نیست به این بگه آدرس دکل به چه دردم میخوره.
بعد توضیح داد چندتا فرکانس عوض کردم.
آخرش گفت اصلاحیه میزارم ،بیان جمعش کنن.قبلا چراغ 4 روشن بود.حالا شد 1 ! سرعت هم بدتر شد.گفتم بیخیال دیگه میخوام از شرش راحت بشم.
اپراتور مبین نت که وا ویلا...حالا جالب اینجاست من کاربر شدید مصرفشونم 3هفته ای دوباره طرحم رو فعال میکنم باز برا ما حداقل یه ارزشی قائل نیستن....اینو میخواستم بگم چون من هر دفعه طرح رو فعال میکردم اینا اتومات شده بودن حجمم که تموم میشد با اعتبار تویه حساب دوباره 40 گیگ میریختن به حساب که من تماس نمیگرفتم ...یه بار دیدم این کار انجام نشد که البته متوجه شدم که انجام شده بود...خلاصه تماس گرفتم گفتم اقا این طرح مارو حذف کن با اعتبار حسابم دوباره یکی دیگرو فعال کن...طرف فعال کرد بعد 2-3 مین اومد گفت اقا شما قبلا تماس گرفته بودی که طرح رو فعال کنن؟ حالا طرف ازون بچه اولدوروما بود ...گفتم نه گفت مطمئنی گفتم بعله گفت اخرین بار کی تماس گرفتی گفتم شاید برای فعال کردن طرح قبلی 3-4 هفته پیش ....بعد یکم مکث گفتش اقا من این رو فعال کردم تا یه ربع دیگه اوکیه...حالا ما صبر کردیم تا فرداشو فعال نشد زنگ زدم فرداش طرف گفت طرح شما pending هست باس پول رو بریزی تا اکتیو شه! بعد من گفتم عزیز شما چک کن من دیروز ریختم...خلاصه یکم طرف ور رفت گفت فک کنم از مودم شما 2 ساعت خاموش کن بعد روشن کن اوکی میشه البته قبلش گفت یه بار خاموش روشن کن من اینجا چک کنم...خلاصه ما تا شب 2-3 بار اینکارو کردیم نشد...من خودم فهمیدم که داستان این بود که طرف طرح مارو که فعال بود ندید باز یه طرح دیگه رو دوباره فعال کرد!!!! حالا شب زنگ زدیم طرف گفتن تا فردا پیگیری میشه.ببینید چه پسر خوبیم که فش ندادم.حالا فرداش اوکی نشد و ما دوباره زنگ زدیم دوباره طرف گفت پول بریز اوکیه البته یه خانومی بود.منم گفتم که ریخته بودم 2-3 روز پیش...طرف چک کرد گفت اجازه بدید با نمیدونم سرپرست بود یا چی صحبت کنم و اینکه صحبت کرد اومد و گفت ساعت 2 بعد از ظهر اوکیه...و ساعت 2 اوکی شد..حالا منم بهشون گفته بودم طرحو احتمالا دوبار زدید.
در کل من فهمیدم اینا چه گندی زدن ولی خودشون نفهمیدن
ماشالا چقدر حرف زدم...کلا ازشون انتظار نداشته باشید خودتونیدو....
دوستان اگه مودم وایمکس داشته باشیم با گوشی میشه بهش وصل شد؟(آیفون)
دیشب سرعت دانلودم دو رو بره 25 - 30 بود طی 5 ساعت 450 مگ گرفتم:2:
512 محدویت 10 گیگ سه ماه
دوستان میخوام شکایت کنم بگید کجا برم پلیس فتا ؟!
مودم جیبی انداختن بهم بهشون میگم میگن پس نمیدیم هیجا نزده تو سایت که این فقط تا 400 متری دکل امکان استفاده هست :grrr:
لیست پر کردم فرداش فرستادین کردن تو پاچمون بعد میگن سیگنال نمیده :grrr::grrr::grrr:
پشتیبانیشونم فقط ریکوردر چندتا چیز حفظ کرده تکرار میکنن زدن رو replay :grrr::grrr:
واقعا فقط تا 400 متری جواب میده :18: عجب کلاه بردارایینقل قول:
باید این موضوع رو تو سایتشون بزنن معلوم نیست چند نفرو بدبخت کردن :31:
من فکر میکردم این مودم های جیبی رو هر جا که پوشش داشته باشه میشه استفاده کرد