توی بازار فعلی خرید سینماهای سونی اشتباه بزرگیه به دلیل قیمت های پرتی که دارند.مدل sz1000 مدل خوبیه.ولی الان نزدیک 2 میلیون قیمت داره.تو این قیمت انتخاب های خیلی بهتری هست.نقل قول:
Printable View
توی بازار فعلی خرید سینماهای سونی اشتباه بزرگیه به دلیل قیمت های پرتی که دارند.مدل sz1000 مدل خوبیه.ولی الان نزدیک 2 میلیون قیمت داره.تو این قیمت انتخاب های خیلی بهتری هست.نقل قول:
همینطور که یکی از دوستان هم عرض کرد اینکار رو نمایندگی مرکزی انجام نمیده.کلا نمایندگی مرکزی خیلی سخت میگیره.ولی شما تشریف ببرید پاساژ شرکا اونجا هم یه نمایندگی پایونیر هست که اینکار رو براتون انجام میده.نقل قول:
دوستان سلام.
من امروز رفتم اون آدرسی که توی پستای قبل گذاشتم ( امین حضور - فروشگاه پایونیر ) آمار موجودیشو گرفتم فقط 212 داشت و گفت تمام جنسشو اومدن بردن فروشنده ها مخصوصا اونایی که توی جمهورین ( چون عمده فروشه )
گفت هفته بعد دوباره بار میاد واسش. گفت 717 و 424 هم میاره. هر وقت آورد آمار قیمت رو می گیرم می ذارم اینجا تا اگه خواستین برین بخرین.
راستی این مغازه هر آمپ پایونیر که بخواین واستون عوض می کنه. اینو واسه اون دوستمون گفتم که دنبال عوض کردن آمپ برایrs777 هست
موفق باشین
خوب امروز رفتم بازار یه سری برندهارو دیدم که فقط غیر از یک مدل پاناسونیک که 3800 قیمت داد و پلیر هم نداشت ارزش خاصی نداشتن.
بعد رفتم سراغ پایونیر. مدل های rs33 و rs777 تست شدند. صداها تقریبا یکی هستند و اختلافشون در ولووم های بالا مشهود میشه که 777 یکم قویتر هست.
از لحاظ کیفیت جنس از برندهای دیگه با قیمت یکسان بسیار بهتر است. از نظر صدا هم همینطور.
نظر من :
ولی من که با سیستم های کیفیت بالای ماشین کار میکنم که شامل آمپ های ملیونی و کامپوننت های ملیونی میشه ، میتونم بگم صداش مثل سیستم های متوسط ماشینی هست و صدای آشنای باند 6975 در این هم شنیده میشه. بیس ها بی دقت هستند . به اصطلاح هوا داره ،لو بیس به خوبی اجرا میشه. تیزی تیوتر و شفافیت صدا قابل قبول هست. ولی باندها به علت داشتن ووفر دارای کیک بیس های دلنشین هستن. سایر برندها فاقد ووفر هستند و کل فرایند با میدرنج و تیوترها صداگذاری میشن . البته محصولات سایر برندها تا زیر 2 ملیون.
صحبتی که شد تو همه مدل ها آمپ ها قابل تعویض هستند ولی به نظر من ارزشش رو نداره. مثلا با تعویض آمپ 777 به مدل بالاتر که 822 هست حدود 500 تومن باید بیشتر بدید که فقط یک کانال سوراند اضافه میشه با فلش و ساپورت Apple. مدل بالاترش 922 حدود 1 تومن اضافه باید بدید که وات ها عوض نمیشه و میشه 7.1 و کنترلر اکولایزر به صورت دیجیتال و انالوگ به صورت دستی اضاف میشه.
بلوری ساپورت mkv رو داره و زیرنویس و چندزبانه بودن رو ساپورت کرد. (تست شد) ولی به گفته فروشنده بعضی ها زیرنویس هایی آوردن که اجرا نشده.
پلیر خودش به قیمت 130 تومن از شما خریداری میشه(قیمت تک فروشیش 180 تومنه) به نظرم عوض نکنین و فیلم های معمولی رو با پلیر خودش ببینین و واسه فیلم های های اند از بلوری پلیر استفاده کنین.
یک نکته در مورد سری es33 و rs33 بگم اینه که ووفرهای پایینی این دو مدل مگنت ندارند. و بهشون دست بزنی مثل دنبه میمونه. و یه حالت ریساپنسر رو داره که با توجه به فشار داخل باکس تکون میخوره. که بعضب فروشنده ها میگن که مشتری رو گول زدن و این حرفا .ولی در مدل 777 اون ووفر به طور مستقل صدادهی داره. . حجم باکس 777 بزرگتر است. آمپش جدید تر است. مدل es33 یه کاوور روی بانداش داره ولی rs33و rs777 نداره.
متاسفانه تویتر و ووفرهای همه مدل ها از نوع cone هست که بهتر بود از مدل dome استفاده میشد که شفافیت صدای بهتر و پیک کمتری داشته باشه و حس دیجیتالی بودن صدا رو نداشته باشه. البته تویتر رو گفته semi dome که نمیدونم یعنی چی.
ولی در کل صدا خیلی خوبه. مخصوصا نسبت به قیمتش. تصمیم دارم یکیش رو بخرم
اگه بچه ها میگن مدل 777 رو 1750 سراغ دارن منم میخوام. بیایید یه کاسه بشیم تخفیف کلی بگیریم.
من تمام مغازه های محدود جمهوری رو رفتم . 7 8 نفر این مدل را داشتن که قیمتشون یا بالاتر بود یا 5-10 تومن ارزونتر.
نظرتون در مورد این مدل چیه؟نقل قول:
حدودا چه قیمتی هست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان 414 بهتره یا 212 ؟:n27:
این قطعا باید بالای 4 تومن باشه. تو این رنج قیمت یه مدل پاناسونیک هست فوق العاده شیکه. بدون پلیر 3800نقل قول:
بعید می دونم این مدل گیر بیاد.مدل قدیمی هست.اگر هم گیر بیاد مدلی نیست که بخوای زیاد بهش اتکا کنی.فقط بدرد سر و صدا کردن میخوره.نقل قول:
414 سینما بلوری هست و 212 سینما دی وی دی.نقل قول:
ببین کاربردت کدوم یکیه.
با این اوصاف باید بیشتر رو این مدل ها مانور بدم.نقل قول:
DAV-DZ940K
DAV-DZ840K
یه بررسی مختصر بین این 2 مورد میکنید؟
ممنون