سلام به همه
دوستان شرایط انتقالی گرفتنو میخواستم
Printable View
سلام به همه
دوستان شرایط انتقالی گرفتنو میخواستم
سلام دوستان یکی از دوستام غیر انتفایی عمرامن میخواد بخونه ولی میگه میخوام بیام ازاد عمران بخونم.میخواستم ببینم میشه امسال عمران غیر انتفایی رو بخونه بعد سال بعدی دانشگاه ازاد امتحان بده بیاد عمران و ایا واحدایی رو که در غیر انتفایی میخونه دانشگاه ازاد قبول میکنه؟در ضمن متولد 73 هسته مشکلی پیش نمیاد براش؟:40:
سلامنقل قول:
محتوای مخفی: دریافت فایل:::::::
سلام یک سوال مهم داشتم.من الان عمران علوم و تحقیقات فارس قبول شدم رشتم تجربی بود!!!حالا میخوام دو ترم برم بعدش کنکور ازاد پزشکی سال دیگه شرکت کنم مشکلی داره؟یا باید انصراف بدم و بعد شرکت کنم؟؟؟آخه اگه بشه میخوام بین الملل برم و پزشکی بخونم.بین الملل با پول میشه راضیشون کرد رفت داخل؟
با سلام
دوستان کسی اطلاع نداره این کنکور کاردانی به کارشناسی دانشگاه آزاد که سال های گذشته توی دی ماه برگزار میشد و پذیرشش بهمن ماه بود الان دیگه برگزار نمیشه ؟
سلام . هیچ موردی ندارهنقل قول:
شما میتونی اصلا نری و بخونی و سال بعد بری آزاد پزشکی یا کلا میتونی این 2 ترم رو بری و بعد انصراف بدی و بری آزاد پزشکی
به نظرم شما 1 ترم برو . 1 ترم مرخصی بگیر و برا آزاد پزشکی بخون اگه اونو قبول شدی که میری پزشکی اگر هم نه میای عمرانو ادامه میدی
یک سوال ضروری .من اولین بارمه میخوام انتخاب واحد کنم،یک درس هایی هست به اسم پیش دانشگاهی این ها چیه؟باید بگیرم دوباره؟
مثلا ادبیان پیش دانشگاهی اگر این رو نگیرم نمیتونم ادبیات عمومی رو بگیرم؟کمکم کنید...
ســـلام.....قبولت مبارك....نقل قول:
یک سوال ضروری .من اولین بارمه میخوام انتخاب واحد کنم،یک درس هایی هست به اسم پیش دانشگاهی این ها چیه؟باید بگیرم دوباره؟
مثلا ادبیان پیش دانشگاهی اگر این رو نگیرم نمیتونم ادبیات عمومی رو بگیرم؟کمکم کنید...
ترم اول خود دانشگاه واحد ميده و شما نميتونيد انتخاب واحد كنيد....اما دروس پيش..دروسي هست كه شما توي كنكور درصد كمي زدي........ فكر ميكنم اگه زير 33% باشه پيش ميخوره يعني شما توي دانشگاه دوباره بايد پاس كني....و بايد اول پيش ها رو برداري و بعد باقي دروس رو....
سلام به همه
کسایی که تجربه دارن بیان بگن روز اول دانشگاه چجوریه؟
چی باید با خودمون ببریم؟
کلا روز اول چجووووووووریاست؟
من استرس دارم :دی
نمیشه هم زمان برداشت این دروس رو؟مثلا ریاضی پیش با ریاضی عمومی!؟اگر یکی از پیش ها پر باشه چی؟نقل قول:
به ما که چیزی نگفتند که خودشون برام انتخاب کنند.خودم توی سایت که میرم راحت میتونم انتخاب کنم.امروز هم اخرین فرصت اینترنتی هست.یعنی شما میگی صبر کنم تا فردا بهشون زنگ بزنم؟
میشه رفت یک درس از نیمسال هشتم برداشت که نیازی به پیش نیاز نداره؟مثلا انقلاب اسلامی