نقل قول:بله یوزر پسورد رو درست وارد می کنم با کانکشن دستی هم ساختم ولی جواب نگرفتم، مشکل چیه؟!!!!نقل قول:
Printable View
نقل قول:بله یوزر پسورد رو درست وارد می کنم با کانکشن دستی هم ساختم ولی جواب نگرفتم، مشکل چیه؟!!!!نقل قول:
عین من شدی پس بهتره من و شما یه سری به مخابرات محلمون بزنیم:10:.نقل قول:
2حالت داره یا اصلا ارتباط برقرار نمیکنه که باید زنگ بزنی به پشتیبانی و یا این که ارور غلط بودن یوزر وپسورد میده که خودت بهتر میدونی چطوری باید حل وفصل بشه.نقل قول:
اتفاقا چند وقت پیش Kanal D یه برنامه در رابطه با وسایل الکترونیکی داشت و همه دستگاههایی که تو خونه پیدا میشه رو بررسی کرد.یه وسیله مخصوص هم برای سنجش میزان صدای نهان و میدان مغناطیسی داشتن.وقتی دستگاه رو نزدیک مودم میبرد دستگاه صدا رو میگرفت و تقویت میکرد و پخش میکرد.دکتر میگفت که این صدا رو میشنویم ولی درکش نمیکنیم برای همین میتونه باعث سردرد بشه چون مغز مدام اون سیگنالو دریافت میکنه.توی دراز مدت هم میتونه عوارض زیادی داشته باشه.نقل قول:
اولی که نسبت نویز به سیگناله!نقل قول:
برای rate اون هم از ویکی پدیا:
اولی مناسبه ، ولی دومی احتمالا زیاده که فکر کنم میزان از دست رفتن سیگنال رو نشون میده(دقیقا نمیدونم دومی چیه)نقل قول:
6dB or below is bad and will experience no sync or intermittent sync problems
7dB-10dB is fair but does not leave much room for variances in conditions
11dB-20dB is good with no sync problems
20dB-28dB is excellent
29dB or above is outstanding
اگه خواستی کانکشن دستی بسازی ، باید قبلش مودمو بریدج تنظیم کنینقل قول:
میتونی یه بار ریست کنی مودمو ، بعد دوباره تنظیم کنی
از چه شرکتی سرویس داری؟؟
بعضی از شرکتا عدد VCI VPI شون فرق داره
بستگی به مودمت داره که تنظیمات رو ذخیره بکنه یا نه. ولی الان اکثر مودم ها تنظیمات رو ذخیره می کنن و با تعویض ویندوز، نیازی به تنظیم مجدد مودم نیست.نقل قول:
موفق باشید
سلام .نقل قول:
راه حل چیه ؟
مخلصیم .
اگه نسبت به قبل هیچگونه تغییری روی خط از طرف خودتون نداشتین ، مسلما راه حلی از طرف شما وجود ندارهنقل قول:
مگر اینکه تغییری ایجاد کرده باشید
سلام .
نه هیچ کار خاصی انجام ندادم .
یعنی مخابرات هم نمتونه درست کنه ؟
مخلصیم .
منظورم این بود که گوشی تلفن جدیدی رو خط تون اضافه نکردید؟نقل قول:
همه گوشیهاتون اسپلیتر داره؟
مشکلی برای سیم کشی تلفنتون بوجود نیومده ، تغییری روی اون ایجاد نکردید؟
اگه جواب منفیه ، خب مسلما مشکل رو توی خونه خودتون جستجو نکنید!
یا از مخابراته یا از آی اس پی!
ضمنا اگه لپ تاپ دارید ، می تونید مودمو ببرید سر خط هم امتحان کنید تا مطمئن بشید که مشکل از داخل خونتون نیست
یا اگه قطع و وصل لینک رو دارید ، همون مودمو هم به تنهایی سر خط امتحان کنید ، کفایت میکنه:19: