نقل قول:کد:www.---------.com
Printable View
نقل قول:کد:www.---------.com
آخرین ورژن کاسپر kis چیه؟
2011؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نقل قول:
حتما یک بار ریست کن بعد اپدیت رو بزن بعد از پاک کردن اون فایل پد.
برای سرور اپدیت میتونی وارد تنظیمات اپدیت شی ستینگ دوم مربوط به سرور هست. اونجا نوشته سرور اپدیت اتوماتیک شما منوال کنید و یک کشور دلخواه انتخاب کنید خود به خود خودش سرور اپدیت رو عوض میکنه. همین جا هم میتونی سرور اپدیت ها رو add کنی.
دوستان من از اينترنت سكوريتي 2011 استفاه ميكنم مشكلم اينه كه بعضي وقتها يه فايل رو كه دانلود ميكنم متاسفانه كسپر بصورت خودكار فايل يا برخي از قسمتهاي اونو مثل كرك و يا بعضي از فايلهاش رو پاك ميكنه (حتي فايلي كه بصورت زيپ شده هستش!!!) و بعد از كلي دانلود متاسفانه فايل دانلود شده قابل استفاده نيست ميخواستم بژرسم چه جوري بايد اين مشكل رو حل كنم و در واقع كسپر اتوماتيك فايل رو پاك نكنه؟؟؟
ممنونم
به هر حال بازم فایل مورد نظرت رو بعد از دانلود پاک میکنه. از تنظیمات می تونی فعالیت اتوماتیک فایل آنتی ویروس رو هم بگیری اما بازم اخطار هاش می مونه. روش معمولی که استفاده میشه اینه:نقل قول:
بعضي وقتها يه فايل رو كه دانلود ميكنم متاسفانه كسپر بصورت خودكار فايل يا برخي از قسمتهاي اونو مثل كرك و يا بعضي از فايلهاش رو پاك ميكنه
فایل های پاک شده با این روش برگردون:( قبل از ریستور فایل آنتی ویروس رو خاموش کن)
فایل های مورد احتیاجت رو هم با این روش لیست سفید کن.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4784721&postcount=6923
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4806219&postcount=6934
خب من برای همین عکس گذاشتم چون که قبلا گفته بودن شاید اشتباه کردی من شک کردم گفتم شاید از بس پای مانیتور نشستم چشمام ضعیف شده خوب نمیبنه :31: بعد دیدم دوباره همون طوری میشه.نقل قول:
بعد اینم که گفتی اول به قسمت مالور اضافه بعد تفکیک میشه به دسته بندی های پایینش همون موقع که پست دادم یه لحظه به ذهنم رسید ولی گفتم بپرسم خیالم راحت بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این آپدیت کردنش هم حجمش خیلی زیاد شده نسخه های قدیمی فوقش 1 تا دو مگابایت میشد این ورژن های جدید خیلی ضد حاله برای دایال آپی ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:11:
میتونی اگه نخوای هر روز اپدیت کنی تنظیمات هوش مصنوعی رو به بهترین حالت تنظیم کنی و هر هفته یک بار هم اپدیت کنی حجم اپدیت ها هم نسبتا فشرده تر و بهتر میشه.:40::11:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
بعضی از برنامه ها رو که اجرا می کنم . با تعداد زیادی پورت به اینترنت وصل می شن .می خواستم ببیم چه جوری می تونم جلوی وصل شدن این پورت ها رو به جز یکی از پورت ها بگیرم.