پست اول تاپیک کامل توضیح داده شدهنقل قول:
پست اول تاپیک کامل توضیح داده شدهنقل قول:
راستی یه سوال دیگه من یه دیسک مالزی گزاشتم تو برنامه Xdvd mulleter بعد load from DVD R بعد ز دیسک مالزی full stealth هست یعنی تمام گزینه ها تیک خورده بود iXtreme compatible هم تیک خورده بود میشه کمک کنید لطفا یعنی دیسک مالزی فول استیلث بود
مگه میشه؟ :او
یه سوال دیگه اگر video data present تیک نخورده باشه برم لایو مشکل پیدا میکنم
فکر کنم اینجا کاملا توضیح داده شده:46:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.net/showthread.php?t=258083
می خواستم بدونم آیا آدرسی در اینترنت برای خرید هری پاتر half blood و order of the phoenix برای نسخه pal وجود داره . چون هر جا گشتم ntsc داشت.
در ضمن سایتش معتبر باشه.
یک مشکل دارم در اجرای بازی pes2009
وقتی وارد بازی می خواد بشه { یعنی تیم ها رو که انتخاب می کنم و وقتی می خواد بره تو بازی این رو می گه }
this disc is unreadable
1=clean the disc with a soft cloth
2=restart the console
for more help ,go to
چیکارش کنم.........کمکم کنید هر چه زودترکد:www.xbox.com/support
سلام این اولین پست من هست و تشکر میکنم از آقای samgun که آموزش آپدیت فریمور را گذاشت فقط یک سوال اینکه من کامپیوترم به هیچ وجه کول دیسک رو نمیشناشه و درایو فلاپی هم سوخته میخواستم بدونم که اشکال از کول دیسکم ؟ راه دیگه هم است اگه جواب بدید ممنون میشم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه مشكل از ديسك باشه بايد اين كار هارو انجام داد :نقل قول:
- اول ديسك رو تميز كنيد
- كنسول رو Restart كنيد و ديسك رو داخل اون قرار بديد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه ديسك رو نخوند ممكنه مشكلت از لنز باشه يا حتی از بد رايت شدن ديسك ( ديسك نبايد با سرعت بالا رايت بشه )
- بازی های ديگه رو هم امتحان كن ببين لنز توی اجراشون مشكلی نداره
من بازی fuel رو داشتم انجام میدادم که یهو وسط بازی اینجوری شد و همین ارور رو نشون داد!نقل قول:
به احتمال زیاد مشکل از DVD بازیه!
تو بازی هایه دیگه خوب کار می کنه...........من تازه 1 رهفته هست که خریدم { اگه لنز خراب بشه فروشنده رو خراب می کنم ...دی }
تازه رفتیم فوتبال بازی کنیما..........حالا مگر این رو پس می گیرنش..........
بيشتر مشكلاتي كه درون بازي پيش مياد مربوط به ديسك سعي كنيد از ديسكهاي با كيفيت مثل ورباتيم استفاده كنيد
در ضمن بهترين كار ريختن بازي روي هارد هست.