با لباس نظامى كامل يعنى ارم و رسته و درجهنقل قول:
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
Printable View
با لباس نظامى كامل يعنى ارم و رسته و درجهنقل قول:
سلام دوستان.من اموزشی رو تموم کردم و دیروز ترخیص شذم از بیگلری مشگین شهر. گردان امام حسین. افتادم فاتب. فرماندهی انتظامی تهران بزرگ یکشنبه باید بریم اونجا ببینیم تکلیف چیست! سوالی بود در خدمتم
بله ، بايد واكسن بزنيد و معاينه پذشكى شويدنقل قول:
دوستانى كه از اموزشى ترخيص مى شوند حتما توجه كنند كه در ساعت و روز مقرر كه در برگه امريه ذكر شده در يگان حضور يابند تا با مشكلى از جمله غيبت يا اضافه مواجه نشوند
--------
دوستان سلام، میشه تو همون دوران آموزشی، کسری بسیج رو گرفت و اعمال کرد؟؟؟؟؟؟
دوستان خواهشا جواب بدین:
این کسری بسیج که میگن 6 ماهه، 2 ماهشو به تکمیلی میدن 4 ماهشو به عضویت فعال؟
بعنوان مثال اگر یک نفر 7 سال سابقۀ فعال داشته باشه ولی دوره تکمیلی نرفته باشه بهش 4 ماه کسری تعلق میگیره؟!
نه اگه فردی اون قدر فعالی داشته باشه حتی تکمیلی هم نرفته باشه بازم 6 ماه رو میتونه بگیرهنقل قول:
ولی اگه تعداد سال های فعالیتش کم باشه و تکمیلی رفته باشه برای اون تکمیلی بهش 2 ماه کسری علاوه بر کسری که بابت سال های فعالی داره میدن
مرسی از پاسخت برادرنقل قول:
سلام
دوستان حافظ یک جز از قران بودن، کسری خدمت داره؟
من شنیدم هر جز حفظ ب.دن 3 ماه کسری خدمت داره. درسته؟
سلام این برگ تکمیلی که داریم موقع اعزام ببریم پادگان؟؟؟قبلش تاییدی چیزی نمیخواد؟؟؟؟از سپاه یا گردان امام حسین؟؟همون کارت سبز ماننند که نوشته این فرد 45 روز آموزش تکمیلی بسیج دیده کافیه؟؟؟؟
بعید می دونم کسری داشته باشهنقل قول:
من که به شخصه حاضرم 7 جزء قرآن حفظ کنم، 21 ماه کسر خدمت بگیرم!!!:n02:
برای جز 30فقط 12 -15روز مرخصی میدن اونم تو یگان ... تو آموزشی 3 روز مرخصی ((تو مرزبانی که اینطوریه))نقل قول:
دوستان یک سوال...برای پوشیدن پوتین باید خودمون جوراب مخصوص تهیه کنیم یا تو خود آموزشی جوراب رو هم به همراه لباس و پوتین بهمون میدن؟؟؟
تو هنوز نرفتی خدمت؟ کی اعزامته ؟ استحقاقی جولابنقل قول:
کسری بسیج و جانبازی فقط تو یگان مورد استفاده اس
جورابى كه به عنوان استحقاقى ميدن كيفيتى ندارد اگر مى خواهيد جوراب را مى توانيد تهيه كنيد اما فقط مشكى باشدنقل قول:
به ما گفتن دوم خودتو رو معرفی کنید...دوستان کسی از اوضاع پادگان خاتمی یزد اطلاع نداره؟؟سخت میگیرن چطوریه؟؟من امریه گرفتم،آموزشیم افتاده اونجانقل قول:
سلام دوستان
درسته که میگن تا 1 ابان اعزام ندارن؟
همه ارزو دارن در خاتمى يزد باشند ، جاى خوبى افتادين خيالت راحتنقل قول:
چه كسى گفته؟نقل قول:
یه منبعی که تو نظام وظیفه بود !!!!نقل قول:
بنده سه شنبه همین هفته از گیلان اعزامم به اونجا توصیه ای دارین که اونجا رفتیم چطوری بیوفتیم گردان امام حسین نه عاشورا !؟ چون شنیده ها حاکی از اینکه عاشورا سخت تر هست یه مقدارنقل قول:
یه توضیح کلی در باره خوبی و بدی های پادگان هم اگه بگید ممنون میشم
آیا برای اردوگاه شما رو خارج از پادگان بردن یا توی همون پادگان یک شبی رو در میدان صبح گاهی سپری کردین ؟ و چند روز و شب بود ؟ (بعضی پادگان ها اینطوری هم میکنن)
و در آخر وضعیت تقسیمات در پایان دوره چطوری بود !؟ چقدر شهر خودشون افتادن یا چند نفر لب مرز افتادن و بیشتر توی چه قسمت هایی بچه ها تقسیم شدن !؟
این سوال آخری خیلی واسم مهمه ممنون میشم جواب بدین :n27:
كسرى ندارد اما تشويقى دارد، برخى از پادگان ها هم به ازاى هر جز قران كه حفظ باشيد اضافه خدمت ها را مى بخشندنقل قول:
سلام به دوستان عزیز
بعد از آلاخون بالاخون شدن بسیار، بنده به درجه رفیع معاف از رزم نائل شدم(درجه ماقبل معاف از خدمت). از یکی از دوستان شنیدم که کسانی که معاف از رزم هستند در شهر خودشون خدمت می کنند. درسته یا نه؟ بسیار سپاسگزارم.
خير ، درست نيستنقل قول:
شما نگران اين موضوع نباش هر موقع دفترچه رو ارسال كردى و تاريخ اعزامت مثلا ابان بود ، يك درخواست تعجيل بده كه اكثرا با ان موافقت ميشهنقل قول:
یکی از دوستان میگفت نمیدونم برای گتر کردن یا چی چی کردن شلوار باید دومتر کش ببریم؟؟واقعا دو متر کش نیازه؟؟
بله براى گتر كردن پايين شلوار كش لازم داريد اما نه دو متر!! نيم متر كافيهنقل قول:
مالک اشتر اراک - اردیبهشت
یک گروه از هم پادگانیا تشکل شده
اد کنید منو در وایبر
09365718071
دوست عزیز بیگلری دو تا گردان داره یکی امام و دیگری عاشورا چون این دوره فقط سرباز فوق دیپلم به بالا گرفته پادگان شما رو به دو تا گردان امام و عاشورا تقسیم میکنند یعنی هر گروهان ۳۰۰ نفر تقریبا.شما حین تقسیم گردان فورا برید تو گردان امام بایستید چون گردان امام خیلی بهتره.یک هفته اول واستون سخته تا هم اسایشگاهی و دوستاتون رو پیدا کنید بعد اون خیلی راحت میشید و عادت میکنید ما که روزای اخر خیلی حال کردیم .محیط پادگان خوبه و سرسبزی زیادی داره و دلتون نمیگیره.عذا اینا هم بهتر از پادگان های دیگه هست.این پادگان فقط رسته انتظامی داره پس از بابت مرز بانی نگران نباشید.کمتر مسولیت بپذیری بهتره. ترتیب قد میکنن اونجا بهتره صف های اول یا ۶ بیفتی که اکثرا نظافت آسایشگاه میکنن و خیلی راحت میشی. تقسیم هم گیلانی ها اگه شرایط متاهلی و تک پسری نداشته باشی اکثرا گلستان و مازندران و گیلان هستید.نقل قول:
دوست عزیز بیگلری دو تا گردان داره یکی امام و دیگری عاشورا چون این دوره فقط سرباز فوق دیپلم به بالا گرفته پادگان شما رو به دو تا گردان امام و عاشورا تقسیم میکنند یعنی هر گروهان ۳۰۰ نفر تقریبا.شما حین تقسیم گردان فورا برید تو گردان امام بایستید چون گردان امام خیلی بهتره.یک هفته اول واستون سخته تا هم اسایشگاهی و دوستاتون رو پیدا کنید بعد اون خیلی راحت میشید و عادت میکنید ما که روزای اخر خیلی حال کردیم .محیط پادگان خوبه و سرسبزی زیادی داره و دلتون نمیگیره.عذا اینا هم بهتر از پادگان های دیگه هست.این پادگان فقط رسته انتظامی داره پس از بابت مرز بانی نگران نباشید.کمتر مسولیت بپذیری بهتره. ترتیب قد میکنن اونجا بهتره صف های اول یا ۶ بیفتی که اکثرا نظافت آسایشگاه میکنن و خیلی راحت میشی. تقسیم هم گیلانی ها اگه شرایط متاهلی و تک پسری نداشته باشی اکثرا گلستان و مازندران و گیلان هستید.نقل قول:
تو بیگلری رسته انتظامی میدن اصلا مرز نمیفرستن. بچه گیلان بدون شرایط باشی گلستان مازندزان و گیلان هستی به احتمال زیاد
شما رو دو تا گردان عاشورا و امام تقسیم میکنند صد درصد و همینجور فله ای هست و بپر برو صف گردان امام زرنگی کن. اردیبهشت هواش عالیه و اب هم خوبه خوراک هم خوبه بوفه هم داره ور وسایل کامله و اردوگاه هم فقط یک روز رزم انفرادی بیرون میبرن اگه هوا خوب باشه که میشه
ببر اونجا تو اولین روز ازت میخان و به شما هم به احتمال زیاد شاید مرخصی برای لباس ندن الان ببری خیلی بهترهنقل قول:
کسی از پدافند سمنان خبر نداره چه جور جایی هستش ؟ :n03:
نقل قول:
سوالتون بپرسین تا اونجایی که بتونم کمکتون میکنم....
از مازندرانم افتادم شهید مدرس کرج کسی آشناست توصیه ای چیزی
دوستان من سال ۹۰ به مدت ۲ ماه توی مرکز آموزشی خاتمی دوره ۱۶۳ رو به پایان رسوندم.
۵ ماه هم یگان خدمتی بودم (نیروی زمینی سپاه) و به دلیل قبولی دانشگاه ترخیص شدم.
الان که بخوام برم چند روز توی پادگان آموزشی میمونم ؟؟؟؟؟؟ آیا همون یگان خدمتی قبلی میوفتم ؟؟؟؟؟ آیا ممکنه ارتش یا نیرو انتظامی بیوفتم ؟؟؟؟
په جور جایی هستش سخته ؟ چی باید ببریم چی نباید ببریم ؟ روز اول چی کار کنیم بهتره ؟ چه مسئولیت بپذیریم بهتره ؟ ادم یه جا بره هیچی ازش ندونه خیلی سخته یه توضیح کلی بده در مورد پدافند سمناننقل قول: