audio technica m50 امروز 280 تومن بود
قیمتش خوبه؟
قبل گرونیا چند بود؟
Printable View
audio technica m50 امروز 280 تومن بود
قیمتش خوبه؟
قبل گرونیا چند بود؟
سلامنقل قول:
سال پیش حدود 180 بود .الانم با توجه به نوسان قیمت دلار تغییر میکنه.هفته پیش تا 250 هم پایین اومده بود.
تو ایران محدودیت دارین دیگه ... همین m50 هم میدونید که فیکش تو دنیا کمتر از بیتس ها نیست ... خود من الان چند بار خواستم بخرم اما هر بار ترسیدم باز پشیمون شدم و denon هم که اصلا گیر نمیاد و hd25 هم حدود 600 یا 700 میدن که اصلا ارزش نداره !!! مخصوصا که فول سایز هم نیست و پرتابل هستنقل قول:
بنظرم میتونی روی مدل akg 181 هم حساب کنی که نمایندگش تو پایتخت داره حدود 600 میده فکر کنم ( بهترینی که در ایران هست همینه )
من تایید می کنم که خیلی خوشتون بیاد و راضی باشید
سلام به همه دوستاننقل قول:
من يك هدفون بيسيم ميخام رو گوشي باشه - كيفيت جنسش خوب باشه نوع صداش مهم نيست براي پدربزرگم ميخام كه شب ها تلويزيون ميبينه يا راديو گوش ميده اما هدفون تو گوشي نميخاد
كيفيت صدا مهم نيست
جنسش خوب باشه
حداكثر بودجه اي ميخام بذارم 30 تومنه
سورس پخش هم جك تلويزيون يا راديو يا موبايلشه چيزه خاصي نيست
باید از این هدفون های بی سیم fm بگیری و بدون مارک مشخص که کلا همش خر خر میکنه و خر خرش بیشتر از صدایی هست که باید پخش کنه و ببخشید میگم ولی یک آشغال به تمام معنا می خرید و قابل استفاده هم نخواهد بود و مصرف باتریشم خیلی بالا هستنقل قول:
هدفون بیسیم قابل تحمل از 140 به بالا شروع میشه در برند سنهایزر و مدل RS 120 و میرسه به مدل های حرفه ای مثل rs 180
موفق باشید
سلامنقل قول:
با افزايش بودجه تا 50 هزار تومان ميتونين هدفون وايرلس 10in 1 رو بگيرين.بله جالبه كه اسمش 10in1 هست و اسم ديگه اي نداره.البته اگه از بازار توپخونه خودتون تهيه كنين شايد ارزون تر هم گير بيارين.و اگه بي سيم نخواين چون كيفيت براتون مهم نيست مي تونين از هدفونهاي فيليپس كه تنوع خيلي زيادي داره انتخاب كنين.قيمتهاي مناسبي هم دارن.
موفق باشين
دوستان می خواستم بدونم این هدفون جدید grado - ps500 چجوریه ؟ و با مدل RS1 چقدر تفاوت داره ؟؟ در برابر HD 650 سنهایزر کدوم بهتره ؟
ممنون میشم توضیح کامل بدید ؟
سلام میخواستم در مورد فروشگاه تهران ملودی بپرسم که هدفونهاشون اصل هستند یا نه و از نظر قیمت چطور هستند؟
یکی از دوستان با سابقه در این بخش با این فروشگاه مشکل داشت و تاییدش نکردنقل قول:
سلام خدمت همه اساتید محترم من یک هندس فری یا هدفون بلوتوث میخام که حتما گوشیهاش 2تایی باشه و ترجیها یه ذره بزرگ یک نوکیا دوستم داره 90 خریده تست کردم بد نبود من بیشتر برا موزیک میخام حدود هزینه هم از 70 تا 120 تومان هست ممنون بابت راهنماییتون