خاک بر سر من احمق بکنند که گول این آدم رو خوردم . واسش احترام قائل شدیم ولی اون نشد.نقل قول:
اصلا از همون اول هم کار اشتباهی من کردم که رفتم بهش گفتم بیاد اینجا با کاربران خودش صحبت کنه. والا عمرا نمیدونست که فروم چیه . اشتباه از من **** بود .
Printable View
خاک بر سر من احمق بکنند که گول این آدم رو خوردم . واسش احترام قائل شدیم ولی اون نشد.نقل قول:
اصلا از همون اول هم کار اشتباهی من کردم که رفتم بهش گفتم بیاد اینجا با کاربران خودش صحبت کنه. والا عمرا نمیدونست که فروم چیه . اشتباه از من **** بود .
خوب شما همه جوره میتونی رو من حساب کنی.نقل قول:
چون خودم این پیشنهاد رو دادم . پس اصل کار خودم هستم .
ایده از شما. اجرا از من ( یا ما )
ولی خوشم میاد هیچکی ( دیگه مشخصه ) دوست نداره واسه حق خودش یه ذره انگشتش رو خم کنه . ماشا...
بفرما .
دیگه باقی دوستان هم که توی شهرهای دیگه و استان های دیگه هم که هستند دارند به وضعیت ما میخندند . حسابش رو بکن. مثلا شهری مثل قزوین که سر و تش به اندازه شهرک طرق شهر ما هم نمیشه الان سرعت اینترنتش 8 برابر ماست .
این قضیه OS شدن همه ی ما توسط جناب مدیرعامل رو دیگه همه فهمیدند .
یه نگاه به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بندازید خودتون میبینید .
کم مونده ازش یه ترول بسازند .
شیطوونه میگه یه کوره مخابرات سوزی راه بندازم هر چی مخابرات چیه توش بسوزونم تا تاریخ دوباره تکرار بشه .
به قول یکی از همکارانم که عشق هیتلر است و همیشه میگه : " اگه هیلتر الان زنده بود همــه رو مینداخت توی کوره آجر " اونم میدونی واسه چی ؟ چون به تو سری خوردن عادت کردید . ( بلانسبت بعضی ها که مرد هستند )نقل قول:
من که دیگه یه چند شبی هست خجالت میکشم بزنم دانلود.
به جاش آپلود میکنم ( به یوتوب )
ارزشش بیشتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم سرعت طلایی نود بجای 256 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
آقا سرعت من که داغون هست، آقا اسیاتک چطوره...
یعنی کل مشهد os شدند؟ این های وب چطوره؟
هر جفت داغونن یکی از یکی این دو تاشرکت ک گفتی دزد ترن اصلا افتضاحن شدید کلا بیخیالشون شو پارس انلاین خوبهنقل قول:
شاتلم خوبه من راضیم البته سرور خارجیمو محدود کردن ولی من فایلامو میندازم رو داخلی دانلود میکنم
میانگین تا الان 49 ساعت 2:03 8413535 حواب نمیدو. 2020 هم مثل همیشه شعر میگه.