اقا چه هیرویی بخرم به نظرتون؟؟
می خوام عالی باشه برای adc
Printable View
اقا چه هیرویی بخرم به نظرتون؟؟
می خوام عالی باشه برای adc
Draven , Caitlyn , Varus , Vayne , Ashe , Tristana , Graves , Sivir ,Twitch ,Quinn :n02:نقل قول:
آقا Draven یا Quinn یا Caitlyn به نظرتون؟؟؟؟؟؟:n13::n13::n13:نقل قول:
واقعا این diamondprox با اختلاف بهترین جانگولر بازیه
هر 3 خوبن بستگی به طرف مقابل داره که چی پیک کنه . اما حالا شما Cait یا quinn بگیر چون draven یکم با پینگ ما نمیشه بازی کرد .نقل قول:
من بهت caitlyn رو پیشنهاد میکنم ولی آخرش بستگی به خودت داره که بتونی با کدوم بهتر بازی کنی...نقل قول:
همشونو یبار تست کن تا دستت بیاد که با کدوم راحت تری...
بله،بنده شاهدم.راست میگه این داداشمون...نقل قول:
همیشه از شانس بدمون باید noob یا afk داشته باشیم تو تیم.اگه نداشته باشیم که میشه یه معجزه...:n09:
اینم بگم که واقعا دم این ایرانی های لول گرم که اگه نبودن لول برامون میشد زهر مار.به لطف این عزیزانه که ما تو history چنتا برد هم داریم...:n10:
take serius adc!نقل قول:
varus یا graves,vayne,draven
من به شخصه اعلام میکنم draven باحالترین و راحت ترینشونه یکم بری میفهمی چقدر قوی تره بقیه است هیچ ربطی هم به پینگ نداره به راحتی هم نمیمیره به سختی هم focus میشه مثلا همین cait یه Q وسط teamfight بزنی بعد راه فرار نداشته باشه کارت تمومه ولی دریون نه 2 تا راه فرار داره خیلی خوب داره پینگ که همیشه خرابه هیچ ربطی هم به champion نداره
بعد اینجا کسی دقت کرده ما هیچ وقت نمیتونیم حرفه ای بازی کنیم؟بخاطر پینگمون هر چقدر هم حرفه ای باشیم بازی هم یه نوب با پینگ 30 میتونه راحت بزنتمون
اتفاقا خیلی ربط داره وقتی پینگت 200 باشه axeبزنی نمیتونی بگیریشنقل قول:
هیچ ربطی هم به پینگ نداره