نرم افزاری هست که هر 10 دقیقه (یا هر بازه زمانی دیگه) ، آمار سرعت دانلود رو ثبت کنه ؟
الان تنها چیزی که میشه محاسبه کرد ، سرعت متوسطه (از روی آمار "حساب کاربری": میزان دانلود تقسیم بر مدت زمان استفاده)
Printable View
نرم افزاری هست که هر 10 دقیقه (یا هر بازه زمانی دیگه) ، آمار سرعت دانلود رو ثبت کنه ؟
الان تنها چیزی که میشه محاسبه کرد ، سرعت متوسطه (از روی آمار "حساب کاربری": میزان دانلود تقسیم بر مدت زمان استفاده)
سلام. من به علت مشغله مجبور شدم یک ماه دیگه با داتک تمدید کنم.و از ماه دیگه میخواهم بیام پارس. فکر کنم تنها مزیت داتک به پارس سرعت دانلود شبانست که با روز فرق نداره تقریبا. حلا از دوستان با سابقه که از پارس استفاده میکنند سوالم اینه که ممکنه من 256 پارس را بگیرم که روی 2 مگ بسته شده و بعدا شرکت 256 را واقعی کنه و روی همون 256 ببنده و سرعت پایین؟! یعنی این بستن 128 و 256 روی 1مگ و 2 مگ واسه تبلیغ نیست؟ یا بهتره از اول 1مگ بگیرم؟
سلامنقل قول:
DU Meter
---------- Post added at 10:03 PM ---------- Previous post was at 10:00 PM ----------
سلام ببخشید شما تقریبا سرعتتون 150هست؟الان چند وقته پارس دارید و سرعتتون اینه؟اخه من مخابراتیم و سرعت دانلودم 21 هست کل دانلود روزم مثل یه شب شما نیست!:41:نقل قول:
ممنون . نرم افزارش رو دانلود کردم.نقل قول:
فقط یه سوال : گزارشات رو در بازه زمانی کمتر از ساعت هم ثبت می کنه ؟
اما درباره سوالت :
سرعت متغیره. در روز به 200 هم میرسه (چون حجم محدوده و زودتر تموم بشه !).
اما توی شب متغیره ؛ از 20-30 بگیر تا 150-200. اما جدیدا حداکثر سرعت اومده پایین.
من الان 512 پارس آنلاین دارم و downstream روی دو مگ هستش. در طول روز سرعت دانلود خوبه در حد همون دو مگ هست اما در طول شب چند وقتیه که سرعتم خیلی پایینه. بعضی وقت ها از سرعت 512 که قرارداد دارم هم پایین تر میاد. هر وقت هم که تماس میگیرم و از سرعت پایینم شکایت می کنم میگن شما 512 هستید و سرعتتون همین باید باشه.نقل قول:
در کل هیچ تضمینی وجود نداره که سرعت شما همیشه رو دو مگ باقی بمونه. هر چند همین الانش هم برای خیلی ها با اینکه رو 2 مگ بستن براشون کمتر از اون دانلود دارن. من خودم تا قبل از عید خیلی سرعتم بالا بود. اما بعد از عید همین طور داره کمتر میشه. به نظر میرسه منطقه مخابراتی ما خیلی شلوغ شده.
در نهایت به منطقه مخابراتیتون خیلی بستگی داره
من آینده خوبی رو حداقل برای اینترنت خودم تصور نمی کنم. اما امیدوارم اگه شما از پارس سرویس گرفتی تجربه خوبی داشته باشی :10:
کسی از دوستان 1mb یا 2mb از پارس آنلاین داره؟
با تشکر از جوابی که دادین. میفرمایید شهر و منطقه مسکونی و اسم مخابرات محلتونو. ممنون.نقل قول:
تهران - مرکز شهدای گمنامنقل قول:
خواهش میکنم.کمترینش همون ساعتی هست ولی برای مثلا 15 دقیقه میتونی گزارشات رو باز کنی و زمان رو ببینی هروقت مثلا از 2 به 2:15 رسید ببین توی گزارشات چقدر دانلود شدهنقل قول:
سرعت امشب من میشه گفت تو یک ماه اخیر بی سابقه بوده :31: 1450 مگابایت حجم دانلود شبانه