iهمون روز وصل میشهنقل قول:
Printable View
iهمون روز وصل میشهنقل قول:
برای من که وصل نشد ؟ تنظیمات خاصی برای مودم میخواد ؟! چراغ وایمکس زرد چشمک میزنه ؟! مدل جیبی ؟!نقل قول:
iهمون روز وصل میشه
مودم جیبی هم تو لیست مودم ها اصافه شده 180 هزارتومان
یعنی اگه جدا بگریریم میتونیم هر تعرفه ای که خواستیم بذاریم یا هنوز فقط همین 2 ساله هارو میتونیم بگیریم؟
تازه گرفتم چی شد واقعا این مودم جیبی خیلی تو انتن گیری مزخرف رفتم بالا پشتبون خونمون تا انتن داد اونم با زور قرمز شد :41:
جای انتن داره این انتن نمیشه خرید ؟!
برای اینکه یه مشت افراد ناوارد رو یه مقدار آموزش مبتدی دادن و نشوندن اونجا و دستور اکید دادن که مردم رو بپیچونن. من هم با اپراتور های عادی ایرانسل همین مشکل رو داشتم که در نهایت با سرپرستشون که یکم وارد تر و در عین حال فهمیده تر بود صحبت کردم که حل شد حالا.دوراه میمونهنقل قول:
1- تحریم این شرکت
2- شکایت. خواهشا نگین شکایت فایده نداره و بیخیال نمیخواد شکایت کنین. چون این خواسته مبین نته و باعث میشه مبین نت به سرویس دهی بد ادامه بده و هیچ شکایتی هم ازش نشه و فردا هم بشه شرکت نمونه کشور! بالاخره شکایتا زیاد بشه تاثیر میکنه.
---------- Post added at 11:14 PM ---------- Previous post was at 11:13 PM ----------
نقل قول:
چرا درست شده
---------- Post added at 11:15 PM ---------- Previous post was at 11:14 PM ----------
بستگی داره نماینده ای که ازش خریدی کی ثبت نامت رو برای مبین تکمیل کنه که درضمن یک عملیات آنلاینه و کاغذ بازی هم نداره.نقل قول:
لطفا یکی از دوستان جواب این سوالا رو هم بده:11:نقل قول:
نوشته شده توسط ;6975440
سلام
می خواسم ببینم کسانی که وایمس دارن میشه بگن ایا مثلا سرعت 512 مبین و ایرانسل کدام واقعی تر هست و بالا تره
دوم اینکه مودم جیبی ایرانسل و مبین ایا پورت لن هم دارند یا فقط وای فای دارند؟
ایا از نظر انن دهی مشکلی ایجاد نمیکنن و خیلی تفاوت دارن و کدوم رو پیشنهاد میدید
من الان ای دی اس ال مخابرات دارم و ماهی 13 تومان میدم ولی سرعتش خوب نیست به 30 هم نمیرسه در صورتی که 512 اینها ی ساله 60 تومان هست بیشتر تهران هستم و سر کار که عسلویه هست
کارت دانشجویی ببر هر سرویسی خواستی بگیر.نقل قول:
شبانه بستگی به سرویست داره
..........................نقل قول:
برای من وصل :41:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
او/بی نت:2: