دوست عزیز پینگش چطوره؟نقل قول:
خوب صفحات رو باز میکنه؟
با تشکر
Printable View
دوست عزیز پینگش چطوره؟نقل قول:
خوب صفحات رو باز میکنه؟
با تشکر
دوستان یکی به ما هم جواب بده ثواب داره
سلام دوستان خسته نباشید 3 تا سوال فنی داشتم لطفا راهنمایی کنید
اولی: آی پی ثابت چه کارایی داره؟
دومی : من چند روزه سرویس 128 با ترافیک 5 گیگ یک ماهه گرفتم میخواستم بدونم که اگه من تو این یه ماه یه مقدار از ترافیک باقی بمونه به دوره ی بعد میشه انتقالش بدم؟
سومی : من میتونم ماهی دیگه سرویس 2 مگ با ترافیک 5 گیگ رو از طریقه سایت بگیرم یعنی منظورم اینه که مدارک دانشگاهی و نامه ی شرکت و از این حرفا نمیخوان ؟
من یک سال از شرکت شاتل سرویس 128 با ترافیک 3 گیگ داشتم تو روز با idm با سرعت 250 روی 8 پورت و 16 پورت دانلود میکردم و شب هم که رایگان میشد با سرعت 60 تا 70 دانلود میکردم...ولی این چند روز که از آسیاتک سرویس گرفتم دهن مو سرویس کردن تو روز با idm از سایت های معتبر به زور 60 تا 70 تا دانلود میکنم شبم که از ساعت 1 تا 9 که رایگانه سرعت بین 8 تا 16 هست آخه این چه وضع سرویس دهیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !!!!!!!!!!!!!
امیدوارم اگه ماهی دیگه سرعت 2 مگ با ترافیک 5 گیگ گرفتم حداقل با سرعت 200 کیلوبایت تو شب که رایگان میشه بتونم دانلود کنم البته تو سایت آسیاتک واسه سرعت 2 مگ زده ضریب اشتراک 1 به 1 که فکر کنم تو خواب هم همچین سرویسی ندن اگر بدن که باید شب و روز با سرعت 2 مگ دانلود کنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگر هم با سرویس 2 مگ شب و روزش درست نشد باید برم از همون شاتل سرویس بگیرم
مرکز مخابراتی ثاراله حصارک کرج
ما هم یه زمانی پستی زدیم :|نقل قول:
خیلی خوبهنقل قول:
یعنی 128 بیکران طلایی سرعتش میشه 30؟
قیمتش هم که مثل قیمت پارس هست
با این تفاوت که این طلاییه اون مسی :31:
چه اسامی مسخره ای داره این اسیا
حالا نامحدود برنزی چجوریاس؟
دوستان شیرازی لطف کنن زنگ بزن به قسمت صدای مشتریان و درخواست بدن ساعت شبانه را از 2-8 به 1-9 افزایش بدن مثل بقیه شهرها
صدای مشتریان
شماره تماس 021-82144615 ساعات کار
روزهای پنج شنبه از ساعت 8:30 الی 12:30 مشغول به کار می باشند.8:30 الی 17:00
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
از اینجا هم فرم نظر سنجی را پر کنید / قسمت نوع سرویس هم ذکر کنید ساعت شبانه را از 2-8 به 1-9 افزایش بدهند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله خوبه فقط دیروز پینگ افت کرده بود که بحمدالله درست شد:31:نقل قول:
برنزی فقط واسه نماس یه جورایی انگار فقط پورتت رو نگه داشتی از اینترنت خبری نیستنقل قول:
دوستان سرعت دانلود 2 مگ(1به 1)5 گیگ در ماه چنده؟(سرعت ساعت رایگان و روزانه)
با تشکر
یه سوال برام پیش اومده!!!
شما دو مگ درخواست میکنید راحت بهتون میدن یا نیاز به معرفی نامه داره؟
اینجا که راحت میدن فکر کنم اونجا هم بدننقل قول:
شب ها که اصلا باید قید دانلود رو بزنینقل قول:
نهایت 10 تا 20
روز ها هم من گاهی اوقات 200 تا 210 هم میگیرم ولی بعضی وقت ها افت شدید داره. شانسی هم هست