نه عزیز خودم سوکس و وی پی میفروشم هر چی تست کردم جواب نمیدهنقل قول:
Printable View
نه عزیز خودم سوکس و وی پی میفروشم هر چی تست کردم جواب نمیدهنقل قول:
اين ارور بيشتر بر ميگرده به IP و با تغيير دادن اون مشكل در اغلب اوقات برطرف ميشه ولي ممكنه علت هاي ديگه اي هم داشته باشه مثل اد ليست بيش از حد و يا كندي سرعت اينترنتنقل قول:
نه با تغیر دادن ایپی مشکل حل نشد/اد لیست هم حدود 800 تا هست/سرعت هم کند نیست 2048 هستنقل قول:
بچه ها من تقریبا یه ماه هستش آی دی یاهوم بالا نمیاد
هم اینفو آی دی رو دارم هم ایمیل دوم از قبل بهش دادم اما نه میتونم آنلاین پسوردم رو ریست کنم نه وقتی میرم تو قسمتی که اینفو آی دی رو میدم قبول میکنه نمیدونم چش شده یاهو
حتی یکی از دوستان لینک دادش که به یاهو میل بزنم و درخواست بدم که آی دی رو برگردونه که باید با vpn میرفتی که ip یه کشوری مثل آمریکا بیفته اما این کارم کردم و یاهو هیچ جوابی نداد یه جا خوندم که بعد از 90 روز خودش درست میشه
الان من که اینفو آی دی رو دارم چه جوری پسش بگیرم ؟
سلام من چند روزیه که وقتی میخوام یه ایدی رو توی یاهو مسنجر ادد کنم پیغام خطا میده و اونو ادد نمیکنه پیغام میده که بعدا سعی کنید ..اما اگه کسی بخواد منو ادد بکنه مشکلی نداره
من یه عکس از متن خطا براتون میذارم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من و خيلی های ديگه هم دچار اين مشکل شدیم اما هنوز دليل و راه حلی واسش پيدا نکرديم و نشده !نقل قول:
علامت زنگوله برای چی هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میفرمایند اکانت شما توسط یک وسیله (گوشی/تبلت/...) مورد استفاده قرار گرفته که قبلاً توسط ما شناسایی نشده. اگه کار خودت نبوده با کلیک رو اون لینک لیست ورود هاتو چک کن.نقل قول:
ضمناً علامت زنگوله هم اسمش Notifications هست. هر اتفاقی تو اکانتت بیفته اینجا فعال میشه. :5:
این عکسی که واسه آواتار میشه گذاشت باید چجوری باشه؟
من هر سایز و فرمتی میزارم اصلا هیچ تغییری نمیکنه
حتی عکس های پیشفرض خودش هم نمیشه گذاشت
ورژن:
11.5.0.288
بعضی وقتها یاهو اینجوری قاطی میکنهنقل قول:
برای من هر وقت اینطوری شده یا بعد از اینکه یه بار یاهو رو بستم و دوباره باز کردم درست شد
یا اد زدم بعد از چند بار که با یاهو آن شدم (مثلا چند ساعت بعد یا فردا ) پیغام تاییدش برام اومده