با سلام.........
دوستان یک سوال............
من وقتی نوشتهای یک فایل پی دی اف فارسی رو در ورد کپی میکنم نوشته هاش به صورت برعکس میاد مثلا راز به صوزت زار نوشته میشه..........
ممنون میشم در این رابطه کمکم کنید
Printable View
با سلام.........
دوستان یک سوال............
من وقتی نوشتهای یک فایل پی دی اف فارسی رو در ورد کپی میکنم نوشته هاش به صورت برعکس میاد مثلا راز به صوزت زار نوشته میشه..........
ممنون میشم در این رابطه کمکم کنید
با سلام .
من وقتی میخوام از فونت نستعلیق ورد استفاده کنم این پیغام رو بهم میده باید چی کار کنم ؟؟ :41:
با سلام .نقل قول:
کلا شما فایل pdf رو که کپی توی ورد می کنید یه بهم ریختگی توی متن ها ایجاد میشه . گاهی اوقات خیلی زیاد هست در حدی که هیچ کاریش نمیشه کرد جز این که بشینی خودت تایپ کنی . :31: ولی گاهی اوقات میشه درست کرد .
من این مراحل رو بهتون پیشنهاد می کنم بردید . نیاز به نرم افزار هم نداره . خودم برای متن های صرفا فارسی امتحان کردم جواب دادم البته نه همه اش ولی اکثرا جواب میداد :20:
اول یه style نرمال برای اون متنی که می خواید درست کنید . توی استایل دیگه تنظیمات مربوطه اش همون طوری که میخواید انجام بده . نوع فونت فارسی ؛ اندازه ؛ توی قسمت پاراگراف هم اندازه خطوط ، و مهمتر از همه جهت که از راست به چپ باشه ( که فکر کنم مشکل شما هم از این باشه ) خلاصه تنظیمات رو همون جوری که میخواید انجام بده .
حالا فایل رود رو باز کن . یه بار روی اون استایلی که درست کردید کلیک کن تا اون تنظیمات به فایل رودت اعمال بشه . حالا اون متن pdf رو کپی کن وقتی کپی می کنی هنوز هم حالت به هم ریختگی داره . حتی اگه متن رو هم انتخاب کنی . حالا اون علامت پارگراف که داخل شکل زیر مشخص کردم بزنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه جاهایی که توی اون متن شما enter خورد یا shift enter خورد مشخص میشه . همه اش رو پاک کنید کافی انتخاب کنید و delete رو بزنید . بعد که این کار رو کردید حالا یه بار دیگه متن رو انتخاب کنید و روی اون استایل نرمالی که درست کرده بودید کلیک کنید تنظیماتی که قبلا کردید به متن اعمال میشه .
من خودم این جوری میکنم معمولا برای یعضی از pdf های صرفا فارسی جواب میده . البته نرم افزار هم هست ولی فکر نکنم فارسی رو پشتیبانی کنه .
سلام در فهرست مطالب من بعضی عناوینم شناسایی نمیشن حسابی بهم ریختس .... تازه بخضش زیادی از متنم توش میاد نمیفهمم چشه :(((((
سلام
دو تا مشکل توی فهرست نویسی برام پیش اومده
اولیش اینکه یه دفعه فاصله شماره و متن رو زیاد می کنه،
این مشکل توی این زیر مجموعه یعنی بعد از 3تا تورفتگی ایجاد می شه، برای بقیه فاصله مناسب هست.
یکی هم وقتی می زنم تا فهرست ایجاد شه علاوه بر اونکه فاصله مورد بالا رو زیاد نشون می ده واسه بعضی ها هم اصلا نقطه چین نمی یاره!
با سلام .
این کاری که میگم بکنید ببینید درست میشه . کپی بگیرید و روی کپی این کار رو بکنید .که مشکلی برای اون فایل اصلی پیش نیاد . :31: این ها رو به ترییت شکل برید .
یکی از heading ها رو از قسمت style انتخاب کن بعدش دکمه multilevel list رو از قسمت paragraph انتخاب کن و گزینه defin new multilevel list رو بزن . پنجره اش باز میشه .
حالا برای همه level ها در قسمت follow number list رو روی گزینه space قرار بده .
محتوای مخفی: اموزش ورد 2007 تصویری برای نوشتن پایان نامه های دانشجویی
حالا برای همه level ها اون قسمت Fellow number with رو روی space بذارید .
تا اینجا رو که از اول بنا به دلایلی درست اومدم :دینقل قول:
یکی از heading ها رو از قسمت style انتخاب کن بعدش دکمه multilevel list رو از قسمت paragraph انتخاب کن و گزینه defin new multilevel list رو بزن . پنجره اش باز میشه .
هم ورد 2007 هم 2010 رو چک کردم، اون قسمتی رو که شما می گین نداره ! ==> spaceنقل قول:
حالا برای همه level ها در قسمت follow number list رو روی گزینه space قرار بده .
چه جالب! چند ماه پیش فقط لینک دانلودش رو توی امضای یکی از بچه ها دیدم دانلود کردم و دیدمش ! نمی دونستم ایجا هم عضو هستن !نقل قول:
توی این پست یه اموزش خوب برای ورد 2007 برای نوشتن پایان نامه ها هست واقعا خیلی خوب هست از طرفی تصویری هم هست برای من یکی خیلی مفید بود .
فایل من توی حالت فشرده 230 مگ و وقتی بازش می کنم 830 مگ می شه، توی فیلم هم ساعت نزدیک 2 صبح هست و ایشون با دوستشون دارن صحبت می کنن، زمانش هم 1 ساعت و 6 دقیقه هست، آیا این همون فیلم هست یا جدیده؟
اون دکمه more رو که توی تصویر خودتون گذاشتید بزنید تا پنجره ای که گذاشتید با جزییات بیشتر نشون داده بشه .
اره همون فیلم هست ولی واقعا برای پایان نامه ها خوب هست .
سلام جناب skyzare.نقل قول:
این style ها رو آموزش کاملش جایی هست؟
موفق باشین.
با سلام .نقل قول:
من نمی دونم ولی بهترین اموزش فکر کنم این هست که خودتون باهاش ور برید ببینید چه جوری هست . :31: