اونم تنظیم داره باکس اوصولی میخاد که دارم ردیف میکنم نه اون قدر فشار مداوم نابودش میکنه
با بچها هماهنگ کنید به منم خبر بدین بیام
از این ساب 6 تا اومد تو ایران
اونم تنظیم داره باکس اوصولی میخاد که دارم ردیف میکنم نه اون قدر فشار مداوم نابودش میکنه
با بچها هماهنگ کنید به منم خبر بدین بیام
از این ساب 6 تا اومد تو ایران
هرتز esk165نقل قول:
ممنون از پاسختوننقل قول:
خوب من باید یه مغازه دار آدم حسابی پیدا کنم که سرم هم کلاه نگذاره برم پیشش و همه اینها رو برام توضیح بده چون مثلا من نمیدونم کامپوننت چیه دقیقا و ...
تو اصفهان چطوری میتونم یه مغازه خوب پیدا کنم؟
راستی اینها کجای ماشین دقیقا نصب میشن؟ برای نصب حتما اون عقب ماشین رو سوراخ سوراخ میکنند نه؟ چون زیاد دوست ندارم تو چشم باشه بعد میخوام طوری باشه که صدا هم زیاد از ماشین بیرون نره بیشتر تو خود ماشین باشه (شاید این حرف آخرم کمی احمقانه بود نمیدونم)
ممنون
این توضیحات امیدوارم کمکتون کنهنقل قول:
حقیقتش اول تحقیق کنید بی گدار برید دم مغاره سریع میفهمید که فقط میخوان جنس رو قالب کنند بهتون:19:
محمد احتمالا کامپ راکفوردی که خوشت اومده این نیست : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بچه هایی که دارند راضیند اما در مورد ساب به نظرم گزینه ها خیلی بهتری بود کاش این ریسکو نمیکردی!:13:
دوست داری تون ساب بیشتر کوبشی باشه یا ویبره؟
کامپ دوست داری واضح و شفاف باشه یا گرم و دلنشین؟
دوستان کمک کنید.
یه باند خوب که صداش رو درجه بالا کیفیتش رو از دست نده و کاملا واضح و شفاف باشه همراه با صدای بلند و قوی.هزینش 200 تا 250 تومن باشه.
خودم تحقیق کردم به Dls 1073 رسیدم.به نظرتون چطور باندیه؟ازین بهتر هم هست توی این رنج قیمت؟
چند تا مدل دیگه هم در نظر دارم.نظرتون راجب اینا چیه:
jbl 938
infiniti 9633
t 696
6939
dls 1073
سلام ببخشید یه سوال داشتم یه پخش و باند خوب میخاستم قیمتشم مهم نیست میشه معرفی کنین بدون امپلی و با امپلی
با تشکر
سلامنقل قول:
خواهش میکنم عزیز
DEH-P80RSII
p99
Pioneer MVH-8350BT
9450
6450
7016
8016
قرمز ها حرفه ای ترند و آبی ها در رده پایین تری قرار میگیرند
این مدل های پخش های خوب بازار هستند به غیر از دو پخش آخر که از کنوود هستند بقیه رو پایونر بهتون معرفی کردم
اینم مدل اسپیکر های خوب
dls1073
راکفورد t1692
t1693
p1694
کامپ
ساند TRC6N
t1652-sراکفورد
t152-s
آمپ هم باید با توجه با اسپیکر خریداری کرد
سلامنقل قول:
من دنبال صدای با کیفیت و قدرتی هستم