شب محدود کردن چه فایده خخخخنقل قول:
Printable View
شب محدود کردن چه فایده خخخخنقل قول:
سرعت شبانه مثل حداکثر مخابراتهنقل قول:
اووووووف سرعت شبانه و روزانه یکیه دارم با 600 الی 700 kb دانلود میکنم:n19::n20:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام عزیزان همشهری صبا نت دارم افتضاخ هست
شنیدم پارس آنلاین دانلودش در تایم شبانه بیشتر از مخابرات هست دو دل هستم برم طرف مخابرات یا پارس آنلاین!!!
درود ها.مخابرات شانسیه یه موقع ثبت نام میکنی ای پی خوب براتون نمیاد میشه زرمارتون میشه _خودم چهار ماهه پارس آنلاین استفاده می کنم خط روی ۱۶ mbبستن برام سرویس ۲ mb دارم با سرعت ۱۴۰۰ تا ۱۶۰۰ تایم رایگان دانلود می کنم سریعتر برو واسه ثبت نام بهت قول پشیمان نمیشینقل قول:
شبانه رایگان ایرانسل سرعتش چنده؟
شبانه مخابرات سرعتش چنده؟ ارزش خرید داره 2 مگ 18 گیگ؟
ایرانسل به منطقه بستگی دارهنقل قول:
مخابرات هم بستگی به IP داری که واست خوب باشه
واسه من همین طرح سرعت ۷۰۰ هست
ipنقل قول:
تعریفی نیست الان 87 برم خط رو تخلیه کنم از نو بگیرم؟
ساعتش چطوره؟
ممنون تحقیق کردم پارس آنلاین واسه بنده خوبه دانلودرم امروز ثبت نام کردمنقل قول:
نمیشه بگی شاید بازم ای پی بد اومد براتنقل قول:
به قول دوستان پارس آنلاین گزینه خوبی هست
نامحدود 256 پارس انلاین چطوره؟
سرعت بین ۱۰۰ تا ۲۰۰ بهت میده ثابت نیستنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویس رایگان دو مگ شبانه
من اخرین باری که شبانه گرفتم خیلی سرعت کم بودنقل قول:
الان میترسم شبانه بگیرم بازم سرعت کم باشه
از کجا گرفتی ؟؟نقل قول:
مخابراتنقل قول:
ولی توی فکر 256 نامحدود پارس انلاینم
امروز منزل یه فامیل بودم پارس آنلاین سرویس یک داشت ریت خطشم روی ۹ بود دانلود منیجر با سرعت ۶۰۰ دانلود میکرد .آیا مخابرات هم اینگونه هست!!؟؟
دوستان من مودمم زایکسله یه مشکلی دارم باهاش اینه که گاهی اینترنت از طریق وایرلس قطع میشه ولی از طریق lan وصله فقط اگه از طریق وای فای بهش وصل شیم نت نداره ولی از طریق وای فای میشه رفت تو کنسول مودم فقط سایت ها رو باز نمیکنه و مشکلش فقط با خاموش روشن کردن مودم حل میشه کسی میدونه چرا اینطوری شده و راه حلش چیه ؟
سلامنقل قول:
زاکسل چنین مشکلاتی داره و قابل حل نیست اتفاقا زاکسل مشکل پریدن لینک هم داره که اونم قابل حل نیست البته اگه با جدیدترین نرم افزار آپش کنی شاید بهتر شه
بلاخره پارس آنلاین ما رانژه و وصل شده خط ۱۰ مگ بستن سرویس دو مگ شبانه همین حالا سرعت دانلود از سرور داخلی تا ۱۴۰۰ هم میاد ولی بیشتر روی ۱۳۰۰ می باشد دانلودم
خیلیا خصوصی پیام دادن کدام منطقه هستی ؟؟ من منطقه عامری هستم
خواستم عکس قرار بدم انجمن اجازه نمیدهد چون کاربر جدید هستم
اسپید تست هم دانلود ۱۱ هست
بعید میدونم مخابرات ب این خوبی باشه هرچند نداشتم مخابرات
دوستانی که راهنمایی کردن سپاسگزارم
سلامی دوباره امشب تست کردم سرعت با download manager زیر 1 mb نرفت دانلود از سایت آسان دانلود
از شره صبانت راحت شدم
پینگ هم زیر ۸۰ هست
4.2.2.4
8.8.8.8
سلامی دوباره امشب تست کردم سرعت زیر 1mb نرفت با download manager از سایت آسان دانلود
پینگ هم زیر 80هست
4.2.2.4
8.8.8.8
از شرح صبا نت راحت شدم
چرا پیام نمیاد
امشب تست زدم سرعت زیر 1مگ نبود download manager
هم سرور خارجی هم داخلی
از شره صبا نت راحت شدم
پینگ هم زیر ۸۰ بود
8.8.8.8
4.2.2.4
رفیق عامری با کدام منطقه مخابراتی هست؟؟؟نقل قول:
بله با مرکز علامه زیتون کارگری هستمنقل قول:
دوشنبه ۱ خرداد ۱۳۹۶ , 22 May 2017
خودآموز اینترنت مخابرات خوزستان, [22.05.17 09:52]
***اینترنت کافو نوری با مدیریت جدید ***
مشترکین محترم اینترنت کافو نوری مخابرات منطقه خوزستان از این پس کلیه خدمات فروش و پشتیبانی شما عزیزان با شرکت رهنما فردای خوزستان می باشد.
سرویس های بلند مدت شش ماهه و یکساله ارایه شد.
طرح یکسان سازی تعرفه های اینترنت خطوط مسی و فیبر نوری در خوزستان بزودی اجرا میشود.
برگرفته شده از ali-abad.blog.ir
دوستان، راهی هست قبول کنن سرعت آپلود رو 1مگ یا بالاتر بذارن؟ چون پشتیبانی میگه دست ما نیست! اما پارسال یکی از همین پشتیبانیا برام انجام داد. الان یارو ریست کرد و آپلودم اومده روی 10kb !!
غلط کردن دست خودشون هست جالبه منم دو مگ بود گفتم بذار ۵۱۲ قبول نکردن با سرو صدا کردن گذاشتننقل قول:
البته دانلود استریم خیلی مهم هست تا اپ استریم
والا آپاستریم -بسته به کشش خط- برای پینگ پایین و لتنسی مناسب برای بازیهای آنلاین، لازم هست.نقل قول:
بنده استفادم فقط برای استریم آنلاین و بازی آنلاین با کنسول هست. برای همین آپلود خیلی مهمه. وگرنه همین سرعت 200kb هم کافیه الان برای دانلود.
امروز دو سه بار تماس گرفتم اما یارو میگفت که اینها بسته های استاندارد هست و ما بصورت دستی نمیتونیم تغییر بدیم! چی بش بگم خب؟
پارسال یکیشون که واقعا کاری بود و میخواست مشکل حل کنه قبول کرد و گذاشت روی 1مگ آپلودم رو. اما این دو روزه که سیم کشی رو عوض کردم تا نویزم کامل برطرف بشه، Path Mode سرویسم از Interleaved به Fastpath تغییر پیدا کرد. برای همین سرعت سرویس هم دچار تغییر شد طی این پروسه. با اینحال نویز خط رو کاملا برطرف کردم. اما پینگم بخاطر پایین اومدن آپلود از 100ms گوگل به 200ms رسید. و سرور خارجی بازی که قبلا 190 بود الان شده 310.
هرچی هم بهش گفتم آقای فلان، من برای فلان قضیه به آپلود نیاز دارم، اصلا نمیفهمه انگار!
جایی دفتری چیزی ندارن آدم بره بصورت سفارشی یه سرویسی بگیره یا یه چیزی توی این مایه ها؟ کلا چاره ای کسی نداره؟
سلام بهترین سرویس دهنده واسه بازی انلاین شرکت پارس انلاین می باشید هر ریتی خواستی پارس انلاین واست تنظیم میکنهنقل قول:
شرکت مخابرات دولتی هست مثله شرکت های خصوصی نیست خدماتش و پشتبانی خوب نیست متاسفانه:n34::n34::n34:
بنده خودِ اهواز نیستم، حمیدیه هستم. شرکت مخابرات هم هم اجازه نمیده شرکت دیگه ای اینجا خدمات بده. برای همین ناچار به همین شرکت هستیم فعلا!
منم پارس دارم هم مخابراتنقل قول:
مخابرات که هیچی
پارس الان 3 روزه زنگ میزنم که خطمو بزارن رو 12 ، اصلا گوش نمیدن
همش میگن تا 9 مگ دسته ماس و بقیش باید یه بخش دیگه انجام بدن
پدرمو در اوردن .
شما خطت رو چنده و چکار کنم که خطو بیشتر ببندن ؟
الان میگن باید خطت 24 ساعت مانیتور بشه
2 روزه گذشته هیچ غلطی نکردن
سلام یادت نره:n22:نقل قول:
همشهری عزیز من خطم روی 16 مگ هست
مرتب باید زنگ بزنی با احترام کامل قربان صدقشون بری تا خر بشن :n10:
مثلا بگو با همکارتون تست زدم روی 16 مگ گذاشت خط کشش نداشت بعد گفت قطع کن خرجت نره بالا :n10: برات میذارم 12 مگ که متاسفانه نگذاشت بگو فکرکنم سرش شلوغ بوده متوجه نشده
شما لطفی کن .بزرگواری کن بذار 12 مگ
الکی بگو شرکتی قبلی هم اینترنت داشتم خطم روی 12مگ (الکی):n18:
یا بگو رفتم نمایندگی شهرمون گفت کاربر هرچی فرمود شرکت براش ریتو تنظیم میکنه
خلاصه باید زبون باز باشی حساب شده پیش بری :n02::n10::n09:
سوال ایا خطت 12 مگ مشکلی نداری؟؟؟؟
ایا سیم کشی منزلتون ایرادی نداره ؟؟؟
من خودم سیم کشی مشکل داشت بیش از 10مگ موفق نشدم توی اتاقم بگیرم سیم نو گرفتم از جعبه تا پیش مودم حالا خطم راحت 18 مگ کشش داره :n20:
شما برو سر کافو مخابرات توی خیابان چک کن با مودمت ببین خطت چرا نویز داره:n06:
سلام :n02:نقل قول:
خطم 9 هست نویزم 16
تو مودم زده تا 17 مگ میکشه
10 با زنگ زدم قربون صدقه رفتم خخخ
2 بار اخر با بی اعصاب حرف زدم . بهشون گفتم تخلیه میکنم و قطع کردم و بعدش از تهران زنگ زدن گفتن که خطتت میکشه ولی باید 24 ساعت مانیتور بشه !
الانم 24 ساعته گذشته ولی هیچ خبری نیست
این که توی مودم میزنه کاذب هست واسه منم میزنه ۲۴ مگ ولی عمرا تا ۱۸ مگ جواب بدهنقل قول:
من که مخشون را زدم به سه بار تماس هم نکشیده
۲۴ ساعت مانیتور الکی هست
ده بار زنگ زدی ج نداد بیخیال شو
من با ۱۶ مگ تا ۳۰ گیگ هم گرفتم
فوتون 30 گیگ برنگشته؟
من هم درخواست تخلیه دادم برم پارس انلاین
دوستان تا جایی که میشه سرویس نخرید یا برید شرکت دیگه تا نامحدود رو برگردونه...
بوشهر همین کارو کردن الان دوباره نامحدود داره
سلام دوستان
تو اهواز وضعیت 4 جی و 4.5 جی همراه اول و ایرانسل چطوریه؟
کدوم سرعت بالاتری می ده همراه اول یا ایرانسل؟
هفته دیگه می خوام یه گوشی بگیرم ؛ 4 جی ساپورت می کنه می خوام ببینم وضعیت چطوره؟
همراه اول و ایرانسل خوب سرعتی می دن در حال حاضر ؛ اسکرین شات دیدم ازشون تا 120 مگ!
بستگی به اون دکل منطقه تون داره که میخواهی بهش وصل بشینقل قول:
متاسفانه فورجی در بیشتر مناطق اهواز سرعت افتضاح هست