سلام بر همه .
فکر کنید هرجا که دوس دارید می تونید سربازی برید ! یعنی جاش به انتخاب خودتونه !
کجا رو انتخاب می کردید ؟ چرا ؟( از لحاظ تجربه کسب کردن ، آینده کاری ، راحتی و ... )
Printable View
سلام بر همه .
فکر کنید هرجا که دوس دارید می تونید سربازی برید ! یعنی جاش به انتخاب خودتونه !
کجا رو انتخاب می کردید ؟ چرا ؟( از لحاظ تجربه کسب کردن ، آینده کاری ، راحتی و ... )
سلام
دوستان به نظرتون یک اردیبهشت اگه به همون مکانی که گفتن مراجعه کنیم سوار اتوبوس میشیم می ریم طرف پادگان یا مثلا میگن دو سه روز دیگه برید فلان جا سوار اتوبوس شید ؟
اول ارديبهشت يا در نظام وظيفه سوار اتوبوس مى شويد يا به شما بليط شهر مورد نظر را مى دهند اگر قرار به مرخصى چند روزه باشه ان يگان به شما خواهد دادنقل قول:
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
با سلام من هم این اولین پستم هس و از دوستان به خاطر ایجاد چنین فضایی تشکر میکنم.
من الان 4 ماه هس که خدمتم(ارتش).مدرکمم لیسانسه.
از دوستان کسی هس در رابطه با جلسه شورای پزشکی یه توضیحی بده؟
یا در مورد معاف شدن با بیماری کهیر و آنژیوادم (بیماری پوستی)چیزی بدونه؟
یا در این زمینه کسی رو بشناسن که معاف شده باشه؟
خواهشا اگه کسی رو میشناسید معرفی کنین تا راهنماییم کنه.آخه ماه بعد وقته شورا دارم.
پیشاپیش از پاسخ هاتون ممنونم
دوستان کسی نیس جواب ما رو بده ؟؟ :(((نقل قول:
شما اين بخش رو مطالعه كنيدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[QUOTE=mani6606;8602337]شما اين بخش رو مطالعه كنيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از توجهتون
با وجود خود بیماری تو متن آیین نامه جدید آیا ممکنه که باز کسی رو معاف نکنن؟
واسه همین تجربه دوستان رو در مورد جلسه شورا و معاف شدن میخوام تا کمی از استرسم کم بشه...بازم ممنون میشم اگه کسی اطلاعاتی در این زمینه برام بده...
خوش باشین.
[QUOTE=bozorgmanesh;8602342]در كميسيون چند پزشك تصميم مى گرند و متاسفانه سخت گيرى نسبت به بچه هاى تحصيل كرده بيشتره من خودم تجربه حضور در كميسيون بيمارستان ارتش را دارمنقل قول:
سلام
دوستان ،کسانی که با دیپلم سربازی میرند از نظر ظاهری و کارهایی که به اون ها میدن با کسانی که با لیسانس میرند درچی هست؟
تفاوت زياد است به خصوص در ارتش ، كارهاى دفترى و ادارى اغلب موارد با بچه هاى ليسانس و فوق ليسانس ميدن كارهاى خدماتى به ديپلم هانقل قول:
از نظر ظاهری چی؟دیپلمه ها باید موها رو با صفر بزنند؟نقل قول:
در اموزشى بله اما در يگان بين ٢ و ٤ استنقل قول:
از امسال سربازی ۲۴ ماه شده؟
تشویقی هایی که میدن چی هست؟
٢١ماه باقى مانده، تشويقى بيشتر مرخصى استنقل قول:
مالک اشتر اراک - اردیبهشت
یک گروه از هم پادگانیا تشکل شده
اد کنید منو در وایبر
09365718071
ممنون از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که به همه سوال ها پاسخ دادن
من میخوام یه اماری بگیرم ببنم تو همه پادگان های آموزشی ارتش شرایط همینه
محل آموزشی من با شهرم نیم ساعت فاصله داره و بومی حساب میشم برای منم روز برگ خواهند داد مثلا از16.30 تا 5.30 دوستانی که تو ارتش بودن لطفا راهنمایی کنن من افتادم 03 عجب شیر یعنی میشه هر روز برم و بیام؟؟
مطلبى كه اين دوستمون گفتن در مورد اغلب پادگان هاى اموزشى درست است كه معمولا بعد از هفته اول اموزشى شروع ميشه ، دو يگان كه تقسيم شديد افسرها و گروهبان ها از. ساعت ١٤ تا ٦:٣٠ ممى توانيد از پادگان خارج شويدنقل قول:
ببخشید من یکم 0 کیلومترم و خیلی خوشهال!!نقل قول:
این ١٤ تا ٦:٣٠ پس شامل اموزشی هم میشه؟؟
بابا سربازی خیلی باحاله!!
نه فقط در يگان كه تقسيم شديد در اموزشى همان ١٦:٣٠ تا ٥:٣٠ استنقل قول:
اما اگر شبى نگهبان باشيد تا روز بعد حق خروج از پادگان را نخواهيد داشت هم در اموزشى و هم در يگان
عزیزم نمیدونم تا حالا چهارراه قصر اومدی یا نه ولی با این پستت نمیدونی تو چهار راه قصر چه خبرهنقل قول:
اونجا کلی پادگان مختلف + ستاد مشترک هستش که محیط کاملا نظامی دارن که مثلا روز ارتش تمرین رژه میکنن و احترام نظامی هم واجبه
اما تو عقیدتی اصلا محیط نظامی نیست و فقط واسه درجه سرتیپ به بالا احترام گذاشته میشه و اصلا 9یزی به اسم رژه نداریم
تفاوت 2 : صبحگاه پادگان ها و ستاد مشترک توی میدان و فضای باز هستش دهن ادم سرویس میشه اما تو سازمان عقیدتی صیحگاه تو سالن هست و رو صندلی لم میدی
تفاوت 3 : هیچ کجای ایران مثل سازمان عقیدتی تشویقی نمیده
تفاوت 4 : ستاد مشترک 2000 تا سرباز داره اما سازمان عقیدتی 100 دونه سرباز هستیم
اینها نمونه کوچکی از تفاوت های عقیدتی با سایر پادگانهای چهارراه قصر و ستاد مشترکه البته به حرفهای من استناد نکن خودت بیا سر چهار راه قصر از دژبان ها بپرس بهترین جا واسه خدمت کجاس ،،، فک کنم متوجه شده باشی :n09:
منم از شانس خوبم بدون هیچ پارتی با امتحان افتادم اونجا و از خدمتم لذت میبرم
دوستانی که تازه اعزامن برن دفتر عقیدتی پادگانشون واسه پذیرش ، البته سازمان عقیدتی کل ارتش تو قصر که هر دوره 10 تا سرباز میگیره اونم باید پارتیتون کلف باشه ولی شاید عقیدتی های سایر جاها بیوفتید و خدمتتون هتل بشه
هر پادگانی برا خودش دفتر عقیدتی داره برو دفتر عقیدتی پادگانتون ازشون شرایط و امتحان رو بپرس ، خیالت از بابت امتحان راحت باشه ، خیلی اسونه ... البته اگه پارتی هم داری رونقل قول:
کن ... البته عقیدتی بچه های رشته گرافیک ، کامپیوتر و حسابداری رو بهتر جذب میکنه
25 ام اعزام شدم به تیپ 121 تکاور تبریز...
احتمالا فردا قراره تقسیم بشیم
یه مشکلی الان هست
من رو سربازای عقیدتی برای رانندگی عقیدتی - سیاسی احتمالا انتخاب کند...کارش راحت و خوبه ولی مثل اینکه منی که بومی هستم رو اگه بفرستند عقیدتی - سیاسی به جای بومی غیر بومی می فرستند و مرخصی درون شهری و آخر هفته نمیدن
میخوام از کسایی که اطلاع دارن سوالی کنم؟؟
چقدر احتمال داره حرفشون درست باشه؟؟
چطوری میتونم عقیدتی - سیاسی نرم و انصراف بدم؟
لطفا کمکم کنید فردا صبح زود باید برم اونجا (الان برگه شهری دارم و اومدم خونه):n30:
داداش کجایی هستی که با 03 عجب شیر نیم ساعت فاصله داری؟؟ من آذرشهری هستم و دقیقا نیم ساعت با اونجا فاصله دارمم...گفتم شاید همشهری باشیم...نقل قول:
نمیخوام بهت ضد حال بدم ولی منی که چند روز پیش آموزشیم رو از 03 عجب شری تموم کردم اینو باید بگم که تو آموزشی هیچ خبری از برگه شهری (مرخصی ساعتی) نیست...شاید اگه پارتی خوبی داشته باشی یکی دو روز بتونی بزنی بیرون..
میشه درباره سوال من درباره عقیدتی - سیاسی جواب بدی؟؟؟نقل قول:
دارم دیونه میشم نمیدونم خوبه یا بد؟؟!!
البته از نظر برگه شهری.. چون که گفتن برگه شهری نمیدن و از هر دو ماه یک بار میفرستن مرخصی!!!
سلام
در مرخصی اولیه در پادگان برای لباس و اینا وقتی پادگان خیلی دوره میشه روز قبل از موعود رفت؟سربازو راه میدن؟
دوستان کسی راجب پادگان خاتمی یزد اطلاعاتی نداره ؟ یا راجب کسانی که با برگه دوره تکمیلی می رن این پادگان ؟؟
مرخصی های سربازی جزو روزهای اصلی سربازی هست؟
اگر استفاده نکنیم از مدت سزبازی کم میشه؟
بله جزو روزهاى اصلى است اما اگر استفاده نكنيد از مدت خدمت كم نمى شودنقل قول:
نقل قول:تا حدودى حرفشون درسته.نقل قول:
راننده شايد در عمل خيلى خوب باشه و از انجام كارهاى سخت كه ديگر سربازان انجام مى دهند معاف باشه اما هميشه بايد گوش به زنگ باشه تا ماموريت انجام بده ، گاهى نيمه شب ، با مرخصى ان هم نسبت به ديگران به سختى موافقت ميشه ، اما به هر حال شما سرباز صفر هستيد و فكر نكنم در صورتى هم كه راننده نباشيد بتوانيد هر روز از پادگان خارج شويد
[QUOTE=Hans Christian;8602834]داداش کجایی هستی که با 03 عجب شیر نیم ساعت فاصله داری؟؟ من آذرشهری هستم و دقیقا نیم ساعت با اونجا فاصله دارمم...گفتم شاید همشهری باشیم...
نمیخوام بهت ضد حال بدم ولی منی که چند روز پیش آموزشیم رو از 03 عجب شری تموم کردم اینو باید بگم که تو آموزشی هیچ خبری از برگه شهری (مرخصی ساعتی) نیست...شاید اگه پارتی خوبی داشته باشی یکی دو روز بتونی بزنی بیرون..
دوست عزیز من از مراغه هستم!! این برگه شهری واسه لیسانس ها هم شامل نمیشه؟؟ اگه میشه از چه ساعتی تا چه ساعتی هست؟؟
[QUOTE=lechking;8603127]عجب شیر هم سرباز صفر اموزشی می گیرد و این دوستمون تجربه خودش را نوشته.سرباز صفر ها حتی در یگان حتی خروچ روزانه از پادگان مانند گروهبان ها و افیرها را ندارندنقل قول:
سلام پسر عمه ام اونجا خدمت کرده بود کلی راضی بود.بهش میگن هتل خاتمی.
میگن خیلی راحت و خوبه.خیلی اونجا حال کرده بود.الانم اگه ببرن باز میخواد برگرده اونجا
خلاصه حال مییییکنیییی..........
سلام پسر عمه ام اونجا خدمت کرده بود کلی راضی بود.بهش میگن هتل خاتمی.نقل قول:
میگن خیلی راحت و خوبه.خیلی اونجا حال کرده بود.الانم اگه ببرن باز میخواد برگرده اونجا
خلاصه حال مییییکنیییی..........
[QUOTE=mani6606;8603130]آقا واقعا دمت گرم یه ضد حال اساسی خورده بودم خیلی ممنون که از استرس خارجم کردینقل قول:
[QUOTE=lechking;8603165]قابل دركه كه محيط ناشناخته استرس دارد اما در خدمت فشارهاي روحي زيادى از ناحيه كادر و وظيفه تحميل ميشه از الان خودتون را براي ماه هاي طولانى خدمت اماده كنيد گاهى پيش مياد سربازى چه افسر يا گروهبان به علت خطايي چند روز در يگان بماند و اجازه خروج نداشته باشدنقل قول:
سلام
کسی هست جواب منو بده؟؟
من اول تیر اعزامم برا سربازی
میگن اگه قبل از سربازی رفتن بیمه باشی، دوساله سربازیتم جزو سوابقت محسوب میشه بدونه اینکه پولی بدی، ولی اگه قبل سربازیت بیمه نبوده باشی بعد از سربازی اگه بخای این دوسالت جزو سوابقت محسوب بشه، باید پولشو پرداخت کنی
حالا من چیکار باید کنم؟؟
باید برم سازمان تامین اجتماعی خودمو بیمه آزاد کنم؟؟؟
ممنون میشم کمکم کنید
سلام . دوستان من دوماه دیگه لیسانسمو میگیرم.چه زمانی دفترچه پست کنم؟نمیخوام بعد امتحانای خرداد زیاد معطل شم. وسوال دیگه اینکه عقیدتی سیاسی نیروی انتظامی توی ونک خوبه؟
از زمانی که آخرین نمره ت رو زدن میتونی بری دنبال کارا تسویه و بعد نامه معرفی به نظام وظیفه رو از امور فارق التحصیلان دانشگاه که گرفتی میتونی بری دفترچه پست کنی.نقل قول:
دوست من من پارسال یکبار دفترچه فرستادم برای معافیت کفالت اما رد شد الان دوباره باید دفترچه بفرستم؟ و اینکه چقدر زمان میبره تا اعزام؟
مالک اشتر اراک - اردیبهشت
یک گروه از هم پادگانیا تشکل شده
اد کنید منو در وایبر
09365718071
برای ما هم تموم شد آموزشی
چقدر اومدم اینجا در مورد 02 سوال پرسیدم
نگو هتله !!
هتلللللللل
35 روز تعظیل بودیم از 60 روز !
2/2 هم باید بریم برای امریه
برای رفتن ب یگان شخصی باید بریم یا با لباس ؟
درجه ها رو هم باید بزنیم ؟