??نقل قول:
??
Printable View
??نقل قول:
??
اینها همه فیلمه به نظرم که قصد دارند در ادامه چیز پی ان رو از کار بندازند و بیشتر سایت های معمولی رو فیلتر کنند و جو اینترنت رو شبیه اینترنت ملی کنند بعد تا سال 92 به بهانه افت سرعت و پهنای باند اینترنت ملی رو سر کار بیارند .خیالتون جمع که این تازه اول ماجراست
مدیافایر رو هم دوباره فی لتر کردن.
کسی خبر نداره برای عید ترافیک هدیه میدن یا نه؟!
نمیدونم ترافیک بخرم یا نه .......
نه. نباید اینجوری بشه. شما از نرم افزار DU Meter برای کنترل ترافیک دانلود هم استفاده کن و چک کن دوباره.نقل قول:
سلام یه مدتیه شبها چیزی دانلود نمیکنه یا خیلی کم میگیره. گزارش که میگیرم ترافیک رایگان زده مثلا600مگ ولی چیزی نگرفته و چراغ مودم هم مثل زمانی که داره داون میکنه چشمک میزنه. مثلا 10 مگ که میگیره سرعت صفر میشه و تا صبح همینجور میمونه و هیچی نمیگیره ولی تو گزارش ترافیک رو میزنه مثلا500 یا .. داون شده ومودم هم همینجور تو سر خودش میزنه!!!! میخواستم ببینم مشکل از کجاست خودشون که جواب درست نمیدن. بقیه هم همین مشکل دارن؟؟؟؟
---------- Post added at 01:14 AM ---------- Previous post was at 01:12 AM ----------
آره - حیف شد چیز خوبی بود ! دیگه فقط rapidshare , Hotfile مونده که معمولی کار می کنه ! بقیه هاست های معروف رو ترکوندن.نقل قول:
نه این طوری نیستنقل قول:
پورت وی پی ان رو نمی تونن دائمی ببندن چون خیلی جاها مثل بانک ها خودشون از این پورت استفاده می کنن
تازه به فرض هم که ببندن نمی تونه دائمی باشه و می شه از پورت های دیگه استفاده کرد
به هر حال 65535 UDP ports داریم و به همین تعداد پورت TCP
همه رو که نمی شه بست
همیشه اینو بدونین تو دنیای کامپوتر فقط یک قدم می شه جلو تر رفت و جبران اون یه قدم عقب موندگی واسه مردم کاری نداره
هیچ محدودیتی نمی تونه دائمی و ابدی باشه
هر زهری بسازن پادزهرش هم ساختنیه
اما در مورد اینترنت ملی فقط و فقط خدا بهمون رحم کنه!!!
مدیا فایر دیگه واسه چی بسته شده
عجب بد بختیه بخدا
تبریک می گم
مدیافایر هم بسته شد
لعنت به این ...
V پی N ها فعال شدن ...
اما مدیافایر ازکار افتاد ... جهنم ... دورش میزنیم !
بابا اینا چرا دیگه مدیا فایر رو هم میفیلترن ؟؟؟
چرا اینجوری میکنن؟
اماده شید کم کم فقط بدون وی پییی ان میتونید به سایت بانکها و موسسات دولتی برید
برای بقیه سایتها دیگه کم کم متاسفم:41:
مگه عیدی هم میدن؟ شما از کدوم ISP سرویس میگیرین؟:13:نقل قول:
ای بابا اینم از عیدیشون! 3 گیگ بخر 6 گیگ ببر! بابا عیدی که نباید بولی باشه! بجای اینکار 1 گیگ رایگان میدادن خیلی بهتر بود!!!
بله، قبلا برای عید قربان، عید غدیر، نمیه شعبان،عید فطر، عید نوروز، انواع عیدی ها رو میدادن، از جمله ترافیک رایگان. اما دیگه خبری نیست. برای روز تولد هم 3 گیگ میدادن، حالا رو دیگه نمیدونم.نقل قول:
مدیا فایر برای بار هزارم فی/تر شده
ولی اینبار لینکهای دانلودش فیلتر نشده!فقط صفحه اصلیش بسته س
برای شما هم اینجوریه؟: دی
مدیا فایر اصلا باز نمیشه
سلام
آقا ما هنوز 32% از حجم خودمون رو مصرف کردیم و اردیبهشت سال دیگه یک سالمون هم تموم میشه میخام بدونم اگه زودتر برم و قراردام رو تمدید کنم میتونم از این حجم باقی مونده استفاده کنم یا نه ؟
نقل قول:
بله میتونید از این ترافیک استفاده کنید ولی اگه از شاتل داشته باشی ، شاتل ترافیک باقی مونده از این دوره رو به دوره بعد منتقل نمیکنه.
من با اینکه سرویسم محدوده ولی یه جورایی هم نامحدوده
من یه طوری دانلود میکنم که هیشکی متوجه نمیشه و پول هو بابتش نمیدم واینو 2 ماهه که کشف کردم من به جای 3گیگ روزانه حدود 8-9 گیگ دانلود میکنم + 3 گیگ روزانه:27::31:
من قبلا از GPRS ایرانسل استفاده میکردم به خدا اون از این بهتر بود.هر جا که میخواستم میتونستم وصل شم اینترنت
:18::18::18: ایولا...نقل قول:
چطوری؟:10: :31:
نقل قول:
دوست عزیز نیاز نیست اینقدر اسپم کنید.برای همه بسته هست برای شما بازه؟خب مبارکتون باشه
جونم عیدی:دی
نقل قول:
مشترک گرامی ******،
علاقهمندیم به اطلاع برسانیم، به مناسبت فرا رسیدن سال نو و جشنواره نوروزی شاتل، چنانچه در دوره ی زمانی 14 اسفند ماه تا 22 اسفند ماه برای خرید ترافیک اضافی اقدام فرمایید، در ازای خرید هر پکیج 3 گیگابایت ترافیک، 3 گیگ ترافیک رایگان به مناسبت این جشنواره از سوی گروه شرکتهای شاتل برای دورهی فعلی سرویس شما به شما اختصاص خواهد یافت که میتوانید از آن در دورهی حاضر سرویس خود بهره گیرید.
با آروزی موفقیت و شادمانی برای شما
حالشون خوشه؟ کی حاضر هست اینو خریداری کنه اونم پیش از نوروز و توی ماه اسفند؟!!نقل قول:
علاقهمندیم به اطلاع برسانیم، به مناسبت فرا رسیدن سال نو و جشنواره نوروزی شاتل، چنانچه در دوره ی زمانی 14 اسفند ماه تا 22 اسفند ماه برای خرید ترافیک اضافی اقدام فرمایید، در ازای خرید هر پکیج 3 گیگابایت ترافیک، 3 گیگ ترافیک رایگان به مناسبت این جشنواره از سوی گروه شرکتهای شاتل برای دورهی فعلی سرویس شما به شما اختصاص خواهد یافت که میتوانید از آن در دورهی حاضر سرویس خود بهره گیرید.با آروزی موفقیت و شادمانی برای شما
با v چیز ان دی: میتونید کانکت شید؟
من پورت هلند , آلمان و امریکام قطعه :27:
اره مال من کانادا و سویس هست و میتونم کانکت شم.
خیرنقل قول:
اینکه تنها در بازه ی زمانی اسفند ماه می شه خرید و اینکه تنها در اون ماهی که خریدی می تونی ازش بهره ببری (6 گیگ) و اینکه تنها گزینه ی خرید 3 گیگ رو گذاشتن و هیچ گزینه ی دیگری نداریم یعنی یک جور دزدی دیگه!
در جواب ایمیلشون پاسخ دادم:نقل قول:
بخوره تو سرتون هر سال گدا تر میشید!
نقل قول:نقل قول:
راست میگه دیگه ! بگو چجوری اینکارو میکنی تا 3 ماهه شاتل رو به خاک سیاه بنشونیم ! :27:
دوستان سایت speed.net سرعت اینترنت من رو اینطوری نشون میده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این یعنی که سرعت دانلود من 13 کیلو بایت هست ؟؟؟
یعنی اینترنت 128 رو الان دارم 13 کیلوبایت مصرف می کنم ؟؟؟؟
این بعنی سرعت شما 130 Kbps هست که میشه همون 128 ...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم از pingtest.net گرفتم ، من خیلی وارد نیستم لطفن یکی توضیح بده که سرعت اینترنت من چه جوریاست و چی کار کنم که بهتر بشه؟
---------- Post added at 09:57 PM ---------- Previous post was at 09:55 PM ----------
پس میلاد عزیز 13 صدم یعنی همون 130 کیلوبایت پس سرعتم چرا اینقدر افت کرده اللخصوص با ف ... شکن ؟؟؟نقل قول:
ایشالا که باز می شهنقل قول:
البته امیدواریم
البته زیاد ذوق زده نشو اون 130 کیلو بیت بر ثانیه هست که به عبارتی میشه 16 کیلو بایت بر ثانیه:7::24::33::16:نقل قول:
یه بلایی هم سر سایت ---------- اومده یا آوردن
پشتیبانی هم جواب نمیده
لعنت به شاتل
برای یک ساعت پینگ دی ان اس شاتل بالای 2000 بود
فکر کنم دارن ما رو با وضعیت اینترنت پاک می خوان آشنا کنن :19:نقل قول:
اونایی که از طرح اینترنت پاک مخابرات که چند هفته ای هست شروع شده خبر ندارن حتما لینک زیر رو بخونن ::13:
با اومدن اینترنت پاک دیگه از شیلترینگ خبری نیست !کد:http://www.dolat.ir/Nsite/FullStory/?Id=199138
در ايده «اينترنت پاك» ، كاربر ايراني اصولا با سايت و نشانيهايي كه مورد شیلتر واقع شده باشند روبهرو نخواهد شد. به عبارت ديگر با اجراي «اينترنت پاك» كاربر ايراني كه از طريق خدماتدهندگان اينترنت در داخل كشور به شبكه اينترنت وصل ميشود، با شبكهاي روبهروست كه به طور كامل و با حذف «سايتهاي ناپاك» روي ديتاسنترهاي داخلي، دانلود شده (يا قرار گرفته) است. به اين ترتيب كاربر ايراني به شبكهاي وارد ميشود كه در واقع نسخه دوم شبكه جهاني اينترنت است، نسخهاي كه در آن اصولا سايتي براي شیلتر شدن وجود ندارد.:18:
کد:http://www.itiran.com/?type=article&id=13832
اسم هایی که اینجا واسه نگفتن وی پی ان و فیلتر به کار می برن واقعا معرکه ست
آدم خندش می گیره
قشنگ می شه از این همه تنوع اسمی یه کتاب درست کرد
در مورد اینترنت ملی و پاک یا همون اینترانت میلی جالبه کلا اطلاع رسانی خاصی هم نمی کنن
فقط یکی از نشونه هاش اینه که تعداد کل سایت هایی که بشه باز کرد شاید جمعا به 500 تا نرسه
واقعا اگه همچین طرحی اجرا بشه شماها چه کار می کنین؟
ببخشید دیگه خیلی از شاتل دور و بی ربط شد
هم پینگت خوبه هم جیترتنقل قول:
پینگ نشون دهنده ی سرعت رسیدن درخواست از طرف سیستمته تا سرور
که هرچی کم تر باشه بهتره
البته کاربرد اصلیش تست متصل بودن یه کامپیوتر به یه شبکه ست
جیتر هم مجموع دقت و درصد دقیق بودن و تعداد پکت هایی که لاست شده و تعداد پکت هایی که مجبور شده دوباره فرستاده بشه و تعداد کل پکت هاییه که فرستاده می شه تا مثلا یه فایل به مقصد برسه یا دانلود شه
در مورد سرعتت باید از سایت اسپید تست ، یه تست بگیری اینجا معلوم نمی شه
سلام
كسی مثل من تومشهد یاهرجای دیگه هست كه ازشاتل 128 اكوگرفته باشه وازیك تا6و57دیشب واز1تاالان 4و48دقیقه شب سرعت اینترنتش كمتراز50كیلوبایت بادانلود حدود7كیلوبیت برثانیه یا همان دایل اپ اعصاب خوردكن باشه
اتفاقا من تو ساعات عادی بی وی پی ان هیچ سایتی رو نمی تونستم باز کنم و از 1 به بعد بهتر شدنقل قول:
شاید شما رو به خاطر دانلود زیاد محدود کردن
سلام
یه مدتیه که شبها سرعت دانلود افت شدیدی کرده (5 کیلو بایت) و استفاده از اینترنت تقریبا غیر ممکنه و هیچ سایتی رو باز نمی کنه. با پشتیبانی تماس می گیرم می گه چون از یک شب تا 7 صبح رایگان سرعت افت می کنه و راه حلی نداره. به نظر شما مشکل چیه؟ لطفا دوستان راهنمایی کنن.