امروز چندین بار اینترنت قطع شد برای شمام همینطور بود؟نقل قول:
Printable View
امروز چندین بار اینترنت قطع شد برای شمام همینطور بود؟نقل قول:
فقط امروز نیست. چندین روزه که قطعی های مکرر کلافه کرده همه رو. امروز هم یکی از روزای اوجش بود که دیگه تصمیم گرفتم شکایته رو ثبت کنمنقل قول:
جالبه موقع قطعی، تلفن پشتیبانی رو هم مشغول میکنن!!!
از دو سه هفته پیش که اینترنت کلا بهم ریخته هر موقع صبح شب نیمه شب دم صبح هم 1544 بگیری مشغول هست فکر کنم کلا برای یکسری جاها برداشتن مشغول کردن که جواب ندن. نمیدونم 1544 برای همه مشغول هست یا برای من و شما ؟نقل قول:
کیفیت آشغال به کنار از دیروز تا حالا ۳ بار قطعی چند دقیقه ای داشتم یکیشم همین چند دقیقه پیش.نقل قول:
متاسفانه اینجوری اعصاب خوردیه... برای همین نت ایرانسل رو با اینکه سرعتش کمه اما بازم قابل استفاده هست چون هر یک ساعت یکبار قطعی رو نداره.نقل قول:
بله همچنان هم ادامه داره :n34:نقل قول:
حدودا فکر کنم 15 روز به سرویسم اضافه شدنقل قول:
سرعت تک کانکشن پایین و IDM بالا
به هر حال من خسارت گرفتم
شاید زیاد 15 روز به درد بخور نباشه
ولی باز بهتر از هیچی بود
بعدش هم مشکلم تقریبا حل شد و تک کانکشن خوبه فعلا
چی چی سرعت ایرانسل کمه؟؟ سرعت ایرانسل من حدود 20 برابر آسیاتک آشغاله که به زور 4 مگو جواب میده :n35:نقل قول:
اگر ایرانسل بیاد و مودم ها رو قسطی بده که همه بتونن بخرن + بسته های تخفیفی خوب بده مثل گیگ باکس
به نظرم می تونه بازار ADSL رو کلا جمع کنه
الان قصد تمدید داشتم و دیدم که آسیاتک ، ترافیک های 1،2و 4 گیگ رو برای سرویس حامی برداشته !!
یعنی اگر من بدونم که در ماه آتی مصرف زیادی نخواهم داشت ولی باز هم مجبورم که حداقل 6 گیگ ترافیک بخرم یا اینکه سرعت 256 رو با 4 گیگ بردارم . این یعنی ته دزدی . انتهای سواستفاده .
یعنی چی؟ این دیگه چه مدلیشه؟؟ :n29:نقل قول:
جواب این شرکت دره پیت ایجاد کمپین برای ترکشه:n24:
درسته جاهایی که 4g باشه صدرصد درسته.نقل قول:
برای بعضی مناطق اینکارو کردن . میخوان مشترک 1 گیگ و 4 گیگ نخرن تا هزینه بیشتری کنن که براشون سود بیشتری داشته باشه.نقل قول:
نه آقا اون ایرانسلم یه دزدیه مث همینا که تنها دلیل کیفیتش واسه کم بودن نسبی مشترکینه. اگه همه بتونن بخرن میشه مث همین آسیانقل قول:
دوستان امشب سرعت من خیلی بد شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این وضع دانلود از سرور های خودشونه
.................................................. ...............
الان بین 0 تا 150 نواسان داره به این صورت که اول تا یک مگ میره و بعد کم میشه و نواسان شروع میشه و اگه دانلودو قطع کنم و دوباره بزنم به همون شکل قبل تا یک مگ میره و بعد کم میشه که کاملا نشون میده محدودیت گذاشتند
اگه فردا شب هم همینطور باشه دیگه قطعی میشه که رو سرور های خودشون هم محدودیت میذارند و همون تعداد کاربری هم که برای این دانلود شبانه مونده بودند رو از دست میدند چون از هر لحاظ دیگه بدترین سرویس رو ارایه میده اسیاتک
کم بودن مشترکین؟! :n01:نقل قول:
ایرانسل بطور میانگین فقط 20 میلیون مشترک دیتا داره و بزرگترین اپراتور خدمات دیتا در کشور هست , از چی صحبت می کنید؟!
برای منم اینطور شده معلوم نیست چه خبر سرورهای خودشون سرعتش کمتر از بقیه هستنقل قول:
كم كم بايد به فكر كوچ از آسياتك باشم سرعت دانلود خيلي كم شده است سايت هاي خارجي سبك را بايد چندين دقيقه صبر كني تا باز شود بيشتر اوقات چراغ هاي مودم روشن هست ولي بايد چند بار مودم را روشن و خاموش كني
اين هم شد اينترنت؟
لطفا هر کسی که با این موضوع مشکل داره تماس بگیره و مطرح کنه . تا شاید تجدید نظری بشه .نقل قول:
نت من افتضاح بود افتضاحتر شده امروز تو آپارات نمیتونم اصلا فیلم ببینم :n35: سرعت دانلود با idm از 100 بالاتر نمیره؟؟ چه خبره باز چه گندی بالا آورده؟؟؟؟
مشکل همچنان پا برجاست.به نظرم مشکل کلی هستش.اگه قضیه محدود کردن باشه باید الان سرعت درست شده باشه...نقل قول:
سلام
دوستانی ک امتحان کردن میشه بگن برای شبانه آساتک حتما باید مودمو خاموش و روشن کنیم یا نه ؟
- - - Updated - - -
سلام
دوستانی ک امتحان کردن میشه بگن برای شبانه آساتک حتما باید مودمو خاموش و روشن کنیم یا نه ؟
همیشه این مشکل وجود نداره ولی در کل بعضی شبا میاد حجم خوری میکنه که کاملا عمدیهنقل قول:
بله مشکل کلی هستنقل قول:
حالا یه سوال مگه شده که یک روز اسیاتک مشکلی نداشته باشه ما که هرروز مشکل دیدیم در این اسیاتک
شرکت ایرانسل اصلا قابل مقایسه با شرکت های ADSL نیستنقل قول:
ایرانسل کاری کرد که سرعت 40 مگ سرعت عادی به نظر بیاد
در صورتی که قبل ایرانسل سرعت 8 مگ هم رویایی بود شاید
نقل قول:برای من الان مشکلی نیست و سرعتم همونیه که همیشه بودهنقل قول:
لطف تست کنید اطلاع بدید
برای من سرور خود اسیاتک سافت 98 روی 50 تا 100 کیلو دانلود میشه و هنوز مشکل دارهنقل قول:
برای من هنوز سرعت متغیر زیر 100kb هستش...نقل قول:
گفتم کم بودن "نسبی" مشترکین یعنی نسبت به تجهیزات و پهنای باند شرکت. و همچنین نباید کل مشترکین ایرانسل رو حساب کنید بلکه منظورم اونایی هست که از نت ایرانسل به عنوان تامین کننده اصلی دسترسیشون به نت استفاده می کنن نه اونایی که رو گوشیشون صرفا 4تا تلگرام و اینستا و ... باز میکنن. پس 20 میلیون مشترک نداره :)نقل قول:
آسیاتک هم خوب بود و یکی از زبرگترین تامین کننده های کشوره اما چی شد؟ اکثر شرکتا دانلود شبانه رو برداشتن و تدریج ملت مشترک آسیاتک شدن که الان به قدری مشترک گرفته که تجهیزات جوابگو نیست
بله اگر بتونه پا به پای مشترک گرفتن تجهیزاتشم به روز کنه، حق با شماست. اونجوری مشکلی پیش نخواهد اومدنقل قول:
یک اینترنت 8 مگا بیتی از طریق سیم مسی میخوان به ما بدن پدرمون رو دراوردن هر روز مشکل داره یا قطع یا پایدار نیست کسی هم پاسخگو نیست بعد انتظار داریم 40 مگا بیتی ارائه کنننقل قول:
متاسفانه حتی اگرم اینترنت 40 مگا بیتی ایرانسل ارائه داده باشه فقط در نقاط خاصی ارائه میده نه کل کشور هر موقع تونستن اینترنت رو به کل کشور و مراکز ارائه بدهند که همون 8 مگا بیت باشه اما پایدار باشه و روی سیم کارت هم 2 مگا بیت باشه اما ثابت و پایدار اون موقع شاید بشه گفت کشور ما هم اندازه کشورهای همسایه به تکنولوژی و رضایت مشترکین و رقابت پذیری اهمیت میده.
چقدر خوب نتیجه هم میگیرید :n02:نقل قول:
قطعا مشترک تخصصی دیتای ایرانسل بالای 20میلیون هست حالا دیگه 20میلیون نفر از نظر شما کم حساب میشه اون داستانش سواست :n01:
خبر برای کی هست حالا؟ مرداد 1394 ! پس نتیجه میگیریم با گسترش روز افزون شبکه های نسل 3 و 4 ایرانسل مشترک دیتای ایرانسل بالاتر از این حرفهاست
پس اطلاعات غلط ندین با سپاس
من تا الان ندیدم از ایرانسل کسی زیاد بد بگهنقل قول:
البته من مصرف از ایرانسل در حد ماهی 1 گیگ هست
ولی همین 1 گیگ هم راضی هستم
1 گیگ ایرانسل معادل 5 گیگ آسیاتکهنقل قول:
مثل اینکه سرور های اسیاتک زیر حمله DDos هستند و باید فعلا صبر کرد
خوشبختانه محدودیتی در کار نیست
خود آسیاتک ادعا میکند که نیازی به خاموش روشن کردن نیست ولی طبق تجربه ای که خودم داشتم توصیه میکنم حتما چند دقیقه بعد از شروع ساعات رایگان و چند دقیقه قبل از پایان ساعات رایگان مودم را خاموش روشن کنید.نقل قول:
[QUOTE=farzan311;8852283]مثل اینکه سرور های اسیاتک زیر حمله DDos هستند و باید فعلا صبر کرد
خوشبختانه محدودیتی در کار نیست[/QUOTE
این مشکل کاهش سرعت هم برای من از دیروز شروع شده بود که گفتم شاید بعد از ساعاتی حل بشه اما وقتی دیدم مشکل هنوز پابرجاست با پشتیبانی تماس گرفتم که همین حرف شما رو زدن. گفتن صبور باشید مشکل حل خواهد شد! ما با این اسیاتک داریم تمرین صبر و صبوری میکنیم!!!!!
نکته مثبتش اینه که محدودیتی در کار نیست!ولی تا کی باید صبر کنیم رو خدا میدونه:n04:
از کجا میدونید دوست عزیز؟نقل قول:
دوست عزیز DDOS بهانه ای بیش نیست بجز بی تجربگی خود مهندسین اسیاتک که اگه اندکی سواد داشتنند اینقدر مشکلات هر روزه روی اسیاتک مشاهده نمیشدنقل قول:
بحث ddos اصولا از چند سرور خاص و ای پی های خاص اگرم صورت بگیره با یک مانیتورینگ و افزایش حساسیت فایروال و حتی فایروالهای سخت افزاری و نرم افزاری و همچنین مشاهده چشمی در اندک ساعاتی حل میشه و کلا مسدود میشه مسیری که از اون طریق مورد حمله ddos قرار میگیره.
اینها خودشون تست و خطا دارند انجام میدهند و ما شدیم موش آزمایشگاهی برای همین این بهانه ها بکار برده میشه.
نقل قول:من هم تماس گرفتم و هم از یکی از دوستان که برا سایتش از سرور های اسیاتک استفاده میکنه این موضوع رو تایید کرد.نقل قول:
زیاد نباید طول بکشه چون کلا هزینه این حمله ها زیاده نمیشه برای مدت طولانی ادامه دادش برای من که از ظهر تقریبا مشکل حل شده بقیه هم رفع میشه به زودی