چیو اسکی رفتم ؟ کیو اسکی رفتم ؟نقل قول:
چیو اسکی رفتم ؟ کیو اسکی رفتم ؟نقل قول:
کلا استوک کردن یه امریه که همیشه باید انجام بشه و همیشه باید انجامش بده؟نقل قول:
قضیه اینه که کلا بازی هایeaباید پروفایل مخصوص بازی بسازی ظاهرا و یا به گفته بعضی از دوستان با دادن پوینت پولیش کنی.
والا بستگی به سرور های بازی و منطقه و ....داره و متغیره تقریبا این پینگ کار راه بندازه ولی مشکل ساز میشه.اگه بتونی پینگ رو کمتز کنی خیلی بهتره
-----------------------------------------------
مهمولا زرد رنگ بودن مشکل ساز نمیشه و قرمز ها کمر میشکنه ولی به نظرم کار از محکم کاری عیب نمیکنه کما اینکه مشکلی هم به نظرم نمیادنقل قول:
-------------------------------------------------
خب من الان یه ماهه لایو دارم میتونم کال اف رو بزنم البته پچ شده
بعدا برای فیفا هم باید پوینت بخرم اگه اره از کجا پوینت رو وارد کنم تو فیفا
وقتی وارد قسمت Xbox Live فیفا میشی یه قسمتی داره نوشته Redeem Code اون جا میتونی پوینت رو بزنی و خلاص!:10:نقل قول:
اگر LT3 داشته باشی و بازی با روش برنر مکس رایت و پچ شده باشه اره میتونی من همین امروز داشتم بازی میکردم خفن حال میده
دوستان شما کنسولتون رو چجوری خاموش میکنید ؟
از بازی خارج میشید ، میرید تو داشبورد و بعداخاموش میکنید ؟
آخه از بازی خارج بشی بری تو داشبورد یه بار دیگه دیسک شروع میکنه به چرخیدن و احتمال داره که عمر درایو بیاد پایین ؟؟
کلا وسط بازی توصیه نمیشه خاموش کنی:20:نقل قول:
به علت همون فعال بودن درایو و شاید بعضا سیو بازی هنوز انجام نشده:11:
شما بیا تو داشبورد خاموش کن:20:
چیزی نمیشه حرفی که زدم رو چند صفحه پیش ساجدخان به من فرموده بود:11:
خوب اول بریم منوی بازی بعدا خاموش بشه یکم بهتر نیست ؟
حالا خراب شد ساجد خان رو از کجا پیدا کنیم !:31:
من بارها از وسط بازی خاموش کردم ولی دوستمون توصیه خوبی میکنه الان یه مدتیه مثل بچه خوب میرم تو داشبورد بعد خاموش میکنم چرا عقل کند کاری پشمانی .....
من که یه ایکس باکس با هزار جور بدبختی گیرش اوردم الان شاید یهو با این کار دیدی خراب شد چیکار کنیم ...
بهرت همون راهه اصولیه
خب از همه ی دوستان سپاس گزارم
سلام دوستان....
یکی از فامیل ها یدونه xbox360 arcade jasper سالم داره...به نظرتون چقدر میارزه بردارم؟
ممنون
سلام بچه ها ...یه سوال ..
من کلا اهل لایو نیستم و هیچوقتم نرفتم ...
اما الان میخوام بازی pes 12 رو آپدیت کنمش از تو خود منو بازی ... یعنی همون پچ جدید رو بگیرم روش...
میشه >؟؟؟؟؟
بعد اگه بشه هم کابل شبکه رو وصل کنم بهش و اینترنت داشته باشه کافیه ؟؟؟؟
هیچ تفاوتی نداره... دکمه پاور رو وسط بازی هم یهو بزنین خود کنسول عین گاو :دی برقو قطع نمیکنه که ، اگه سیوی در حال انجام باشه قطع میکنه و درایو هم ثابت میکنه و بعد خاموش میشه... یعنی هر فعالیتی در حال انجام باشه ، عین حالتی که توی داشبورده ، قطع میشه...نقل قول:
شما خودت تست کردی؟من تست کردم و با هنگ شدن مواجه شدم.نقل قول:
--------------------------------------------
جدای از اینکه ممکنه فعالیت قطع بشه یا نه ایشون اشاره نکرد که چه جور خاموش میکنه(با برق کندن یا کلید)از اون جهت همون جواب رو گرفتن.
توصیه میشه همیشه بزارید لودینگ و سیوینگ تموم بشه بعد برید داشبرد و خاموش کنید یا یکمی از اون مزخرف ترش اینکه که تو منو بازی یا جایی که سیوینگ و لودینگ نیست خارج بشه.نقل قول:
من در قبال گفته هام هیچ مسیولیتی قبول نمیکنم
---------------------------------------------
اون آبدیتی که احتمالا توpcمنظورتون هست اینجا کار نمیده.برای آبدیت معمولی از لایو امکان پزیره.نقل قول:
بله همین کافیه +ساخت اکانت
آقا یکی جواب ما رو بده...نقل قول:
ممنون:11:
شما باید سوالتو اینجا بپیرسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
-------------------
توی این شرایط بد بازار اگه تمیز باشه و بن نشده باشه و هیچ چیز تعویضی نداشته باشه 300 تا 350 تومن میارزه
هنگ چه چیزی دقیقا؟؟؟ ;; )نقل قول:
شما خودت تست کردی؟من تست کردم و با هنگ شدن مواجه شدم.
یعنی شما وسط بازی دستگاه رو خاموش کردی هنگ کرد :18:نقل قول:
دستگاهت رو ببر پیش دکتر :31:
وقتی شما کنسول رو خاموش میکنی سیستم عاملش اول نگاه میکنه ببینه چیزی باز هست یا نه ، بعدش اگر چیزی باز باشه اول پروسس های مربوط به اون رو میبنده (به خاطر اینکه اگر اون پروسس دسترسی به هارد داشته باشه و در حال نوشتن باشه هاردتون اتل متل توتوله میشه) - برای این کار اول یک درخواست به اون پروسس میفرسته و پروسس هم درخواست رو در لیست انتظار قرار میده وقتی کارهاش رو بر حسب اولویتی که براش مشخص شده انجام داد پروسس به صورت خودکار بسته میشه و بعدش اگر دیگه هیچ پروسسی نباشه کنسول خاموش میشه .
یعنی اگر شما وسط بازی باشد و یه دفعه دکمه پاور کنسول رو بزنید سیستم عامل کنسول یک درخواست برای بازی میفرسته اگر بازی کار خاصی نداشته باشه بسته میشه و بعد کنسول خاموش میشه و اگر هم کار خاصی داشته باشه مثل سیو کردن یا لود کردن اول اون کار رو انجام میده و بعد بسته میشه .
اینکه دکمه پاور رو بزنی دستگاه مثل بز یه دفعه ای سر خر رو کج کنه و خاموش بشه الان یه ۱۰-۱۲ سالی هست که منسوخ شده ! شما حتی دیگه کامپیوتری که روش ویندوز ۹۸ با پاور ATX نصب هست رو هم نمیتونی این طوری خاموش کنی چه برسه به جدید تر ها (البته اگر ۳ ثانیه دکمه پاور رو نگه داری میشه که روی کنسول این مساله اعمال نشده) .
دلیل این کار هم جلوگیری از آسیب رسیدن به تنها بخش آسیب پذیر در این زمینه یعنی بخش حافظه ی دایمی هستش که میتونه هارد باشه ، میتونه فلش دیسک باشه ، میتونه هر دیوایس حافظه ی دیگه ای باشه .
پس نتیجه میگیریم تو منوی بازی خاموش کنیم(نه اینکه برگردیم به داشبورد و درایو دوباره بچرخه ...) که نه درایو عمرش کم بشه و نه کنسول آسیب میبینه ...
بابا این فروشنده های خوش انصاف برای فروش بازی های که به روش burner max رایت میشن دو برابر پول میگیرن حالا اگه ما رایت معمولی بگیریم نخواهیم از xbox live استفاده کنیم اتفاقی میافته
نباس!!!!!!!!!!نقل قول:
سلام
دوستان کجام میتونم این پیچ گوشتی مخصوص دسته ایکس باکس رو بخرم مثل اچر الن میمونه منتهی در راسش یه سوراخ هست که بتونه راحت خار بین پیچ هارو در خودش جا بده هرکی داره یا ادرس خلاصه خریدارم
سلام دوستان دوباره سوال پیش اومد این بازیهای که LT3 میخوان اگه نریزیم بازی اجرا نمیشه یعنی با همون LT2 کار نمیکنن
دقیقا مطمئن نیستم:20: ولی فکر کنم بازی های جدیدی که میخوان بیان نیاز به داشبورد جدید(14699) دارن در نتیجه شما برای اجرای اون ها باید LT+3 داشته باشی تا بتونی داشبورد جدید رو بریزی بعد بازی کنی.نقل قول:
سلام بچه ها...دوس دارم یه جواب کامل بهم بدین ..
من LT 2 دارم..میگن برا آپدیت pes 12 باید برم live ....
راه دیگه نیست برا آپدیتش ؟؟؟
بعد اگه برم live با همین LT 2 میتونم یه سر برم و اپدیت کنم ؟؟؟
نه داداش نباید با LT2 بری.:13:نقل قول:
باید LT+3 بریزی.
چه خبره بابا آرش جان 350.............نقل قول:
کم کارکرد باشه و سالم باشه نهایت 270 میارزه...............
الیت هم با این شرایط حدود 330 میارزه.................
iاقا من یکی دو هفته پیش رفته بودم lt3 بریزم گفتن بازی هاش نییومده.هنوز نیومده؟
من 2 ما پیش رفته بودم گفتن هفته بعد میاد.عجیبه که دوباره رفتم نداشتن
نقل قول:
احتمالاً هنوز بازی های رایت شده رو Verbatim نیاورده که این حرفو می زنه.
---------- Post added at 08:03 AM ---------- Previous post was at 07:59 AM ----------
نقل قول:
دوست عزیز تمامی بازی های XGD3 و AP2.5 نیاز به LT3 دارند تا بتونید هم به لایو متصل بشید هم راحت و بدون خطا بازی کنید. اگه LT2 داشته باشید و فقط 4-5 ثانیه با لایو وصل شید مشکل title Update پیدا می کنید و میتونید بعضی از بازی هارو با روش مخصوصش که دردسر هم داره بازی کنید.
کلاً باید LT3 بریزید تا بی دردسر بازی کنید و بعدش باید بازی های XGD3 رو دوباره پچ کنید و رو DVD های Verbatim اصل مدل MKM001 و MKM003 رایت کنید(البته با رایتر Burner Max).
بچه ها من دست آخر تصمیمم رو واسه خرید کینکت قطعی کردم خلاصه هر چیزی اعم از راهنمایی و تشویق و منصرف کردن و ... هست بگید دیگه دی:
آرکید هست کنسولم چیز اضافی که نباید بخرم؟ اونهایی که آرکید داشتن و بعد براش کینکت خریدن مشکلی که نداشتن؟ دیگه هر چیزی می دونید می تونه توی این خرید به دردم بخوره بگید... در مورد کینکت اطلاعاتم تقزیبا صفر هست
نه مشکلی نیست بخر حالشو ببر...منم تا یکی دو ماه دیگه میخرم:31: مطمئن باش از تصمیمت پشیمون نمیشی ... فقط کاش وایسی شاید قیمتها اومد پایین منم واسه همین وایسادم الان گرونه .نقل قول:
راستی پیشا پیش مبارک آرمین خان:20:
دوستان همچنان قیمت کنسول بالاست؟
دیگه مثل اون قدیما که دوروبر 200 خورده ای بود نمیشه؟
ما که با همون ال تی 2 داریم همه بازی هارو اجرا میکنیم ! برا کسایی که لایو میرن دردسر داره ! تاره اکثر بازی های XGD3 o AP2.5 نیاز به TU ندارن و با پاک کردن کـــش اجرا میشن ! و بازی هم نباید تو هارد نصب باشه : دینقل قول:
بعد هم دوباره باید بریم همه بازیهایی که بعد از GEOW3 اومده رو از اول بخریم :|| چه کاریه خو :دی TU که راحت تره !
آره عزیزم بالاستنقل قول:
خیر دیگه هیچوقت به قیمت سابق برنمیگردد
---------- Post added at 11:22 AM ---------- Previous post was at 11:21 AM ----------
فعلا آره و بالاخره باید LT3 رو بریزی به زودی برای بازیهای آینده:31:نقل قول:
به نظر من فعلا نگیر قیمت ها خیلی فضاییه . کینکت هم چیز خاصی نداره بعد از مدتی خیلی واست عادی میشه و اگه قصد خرید داری وایسا قیمتش یکم بیاد پائین پارسال 160 تومن بود الان 250 .نقل قول:
+
واسه ارکید هم مشکل نداره با اداپتور به برق و بعد به کنسول وصل میکنی
نقل قول:
رنگ آبی : کاملا موافقم
رنگ قرمز: کاملا مخالفم
برادران عزیز رو آخرین داشبورد میشه LT3 ریخت ؟
رفتم مغازه میگه این چون قبلا -- نشده و داشبورد جدید هست خیلی سخته هزینش بالاست !
دوستان لطفا یکی جواب بده .نقل قول:
این آقا 50-60 هزار تومان قیمت گذاشته برای LT3 این .
میگه چون داشبورد رو آپدیت کردی همین 20 تومان هزینه داره .
نقل قول:
برادر نحوه ریختن LT3 هیچ ربطی به داشبوردت نداره.کلا تو داشبورد چیزیو تغییر نمیدن که بخواد به داشبورد زبط داشته باشه. در واقع باید همیشه آخرین داشبورد رو داشته باشی تا اون LT به دردت بخوره.
معمولاً همیشه میان داشبورد رو Update می کنن به آخرین ورژن بعد LT میریزن/
حالا شاید منظورش از اینکه میگه چون قبلاً حک نکردی و اینا.. اینه که اون باید دوباره فایل Dummy.bin درایوت رو استخراج کنه که یکمی دردسر داره.
از من می شنوی خودت دست به کار شو یاد بگیر.
تا وقتی که قفل امنیتی جدیدی نیاد (که اونموقع هم LT+ 3.0 جواب نمیده و ورژن جدیدی ریلیز خواهد شد) یا مایکی دشبورد جدید بده (اونم مثل قبلیه) ، همه بازی ها روی LT+ 2.0 و LT+ 3.0 به خوبی و خوشی اجرا میشن... تنها فرقی که 2.0 با 3.0 داره (علاوه بر استیبلیتی لایو) اینه که توی LT+ 2.0 بازی پچ شده و برنر مکس رو اگه بزاری رو دشبورد جدید بدون کش یا تایتل آپدیت ، اجرا نمیشه ، اما توی 3.0 اگه بازی پچ شده و برنرمکس رو بزاری رو دشبورد جدید راحت اجرا میکنه... اما با پاک کردن کش و تایتل آپدیت ، همه بازی هم روی LT+2.0 هم روی LT+ 3.0 اجرا میشن (که خوب طبیعتا ممکنه مشکل داشته باشن که من تا حالا مشکلی نداشتم)...نقل قول:
فعلا آره و بالاخره باید LT3 رو بریزی به زودی برای بازیهای آینده
دوستانی که میگن کینکت دستگاه جالبی نیست حتما هیجان بازی بوکس و تنیس رو تجربه نکردن!
خواهشا بفهمید چی میگم بعد جواب هم میدیم.نقل قول:
قطعا منظور من این نبوده که صفحه گیر کنه یا همچین چیزی.
بنده عرض کردم تو سوالشون اشاره به نحوه خاموش کردن نبود و من با پاور کاری نداشتم و در یه حالت کلی معنای کلمه خاموش شدن رو رسوندم
----------------------------------------
امنیت لازمه رو در اونصورت توی لایو ندارید.نقل قول:
-----------------------------------
اگه مشکل مالی ای چیزی نیست یا دستت تنگ نیست بخر البته اگه یه هم سن تو خونه داشته باشی که پایه بازی باشه دیگه ایوله...نقل قول:
بقیشم که دوستان راهنمایی کردن
---------------------------------------------