اصلا نمیشوداستفاده کرد تا کانکت میشود تمام اینترنت استفاده میشود حتا با hot spot
Printable View
اصلا نمیشوداستفاده کرد تا کانکت میشود تمام اینترنت استفاده میشود حتا با hot spot
ماله من امشب دوره اش تمدید شد سرعت شده 16 کیلو بیت !!! قبل اینکه تمدید کن 60-70 کیلوبایت میدادنقل قول:
بیخود تمدید کردم
شما مشکلت چیز دیگست شاید آپدیتی در گوشی یا سیستمی که وصل میشید هست که فقط با vَp به سرورش وصل میشه چون منهم 24 ساعته استفاده میکنم و مشکل شمارو ندارم.نقل قول:
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
سلام
الان حدود 10 روزه که در طول شبانه روز مرتب اینترنت قطع و وصل میشه ، یعنی چه بخوام با تلگرام کار کنم و چه وبگردی ، همین مشکل رو دارم.
با پشتیبانی تماس گرفتم ، میگه سرویس ایننرنت مشکلی نداره و شاید مشکل از خطتون هست!
این مشخصات خط ؛ به نظر شما مشکلی هست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اتصالات رو چک کنید نویز زیادی رو دانلود داریننقل قول:
از سر در چک کنید که خونه مشکلی نداشته باشه
اگر همچنان مشکل قطعی وجود داشت با شاتل تماس بگیر پورت رو برات عوض کنن
اقا این طرح یکساله خوبه بیام شاتل؟ برا مغازم.ماهی 7100 تومن.یه سال 60 گیگ
خوبه که قیمت مناسبی داره سرعتی هم که با این طرح ها میدن عالیه فکر میکنم شش ماه هم اشتراک نماوا روش هستنقل قول:
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
دقیقا بنده هم تازه میخوام بیام رو شاتل ۲۴ ماهش عالیهنقل قول:
فقط این طرح که داره حجم رو برای هر ماه تقسیم نمیکنه؟
سرعت خارجیش محدودیت داره؟ رو چ حوالی میچرخه؟
نقل قول:
جشنواره های شاتل بسته به شهر میتونه فرق کنه و گاهی شهرهایی که مشترک کمتری داره، نمایندگی های شاتل مجاز به ارائه پیشنهادات جذابتری هستن. حتما از طریق نمایندگی اقدام کنید و نه صرفا انلاین.
الان بیشتر از یه هفته است نت من از ساعت 10 صبح قطع میشه و ساعت یک بعد اظهر وصل میشه با شرکت هم تماس میگیرم میگه مشکل از خط خونس ؟ حالا چرا این مشکل واسه ساعت های دیگه اتفاق نمی افته منم توش موندم.؟
من دو هفته ای میشه اومدم سمت شاتل سه سال از یه شرکت دیگه سرویس داشتم همچین مشکلی نبود
ماشالله بچه های پشتیبانی فنی فقط گیر دادن به اسپلیتر سه تا اسپلیتر عوض کردم سیم از دم خط جلوی خونه مستقیم اوردم ولی مشکل حل نشده . دوستان اگه راه حلی دارن ممنون میشم.